Yine kaybettim );

emisa altin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
55
20
38
33
Merhaba ben 6 bebegimi karnimda kaybettim bir yaşayan kızım var ama engelli oda kromozon eksikligi var bende birde kanim pihtilasiyor benim durumumda olupta sağlıklı çocuğu olan varmı ??

Cnm benimmmm cok geçmiş olsun uzuldum. Doktora gittinmi ne diyorlar bu durum icin arastirmadilarmi ?

Sağol canım evet 7 senedir hep gidiyorum en son 15 gün önce kaybettim bebegimi 4 aylık olmuştu kalbi durdu kanım pıhtılaşıyor kan sulandirici iğne kullandim hergün ama yine öldü );

cok gecmis olsun çok üzüldüm. Bende de kan pihtilasmasi var ve iki kez bebebgimi kaybettim suan 3. hamileyim rabbim ins bodaha yasatmaz o aciyi. Ve teyzemde kan pihtilasmasi var 3 tane cocugu var biri daha 4 aylik yeni doğdu igne kulandi o da hamileligi boyunca

sen uzme kendini en azindan bir evladin var rabbim olmayanlara da versn sanslisinki hamile kala biliyorsun yine olur inşallah sag saglim bu defakucagina alirsin. Ignen belkide sana gelmiyordur dozu azdir brn mesela hem igne hem hap kulaniyorum

benim ignem 60mg ve 100luk hap ya aslinda bu hapa igneye de bakmiyor rabbim isterse nasip ederse olur ben buna inaniyorum ne yaparsan yap olmaz kismette yoksa

Cok gecmis olsun canim. Insallah rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder. Benim de 1 tane kaybim oldu. Kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Hala acisi icimde omrumden omur gitti. Rabbim sana sabir versin.

Ama bu kadar cok kaybina doktor bir sey demiyor mu? Esinden ve senden kan alinip kontrol edilmesi lazim. Eger ciddi problem varsa tup bebege yonlendiriyorlar
Saglikli bebek icin diye biliyorum. Ama sorun sadece kan pihtilasmasiysa eger bununla nice saglikli bebek dunyaya getiren var. Olmadi doktorunu degistir baska bi ozelde doktora git

Sağol canım çok doktora gittim kromozon eksikigi var bende oda sebep oluyor marmara üniversitesi hastanesi tıbbi genetik bütün testlerimi yaptı ama tüp bebek önermiyor hala ozeldeki doktorlar tüp öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…