- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi Minikkelebegim15
-
Daha onceden bana buyu yapti yani kendiside itiraf etti ve ben bu ne diye sordugumda kacarak gitmesinden belli nornalde durup beni ikna etmeye cakisirdi yani cevresindeki herkese buyu yapiyo bi tek ben degilim
Sirkeli suya koydum bi kac gun icinde denize atacagim. Tesekkur ederimBöyle bir insana diyecek birşey bulamadım..Allah ıslah etsin..
Her ne bulursanız bulun asla yakmayın..deniz,akarsu vs gibi temiz suya atın..Allah kötü insanların şerrinden korusun.
Ay hemde yüzsüz yaniBide iyiliginz icin yapiyorum bizde buyu diye bisey yok demezmii
Hanımlar merhaba . Bu şekilde konu açmak yasak mı bilmiyorum yasaksa kapatılabilir . Ama yardımınıza ihtiyacım var içim soğumuyor bi türlü.
Kaynanamın sorunlu biri oldugunu önceki konumda yazmıştım . Evimde geçen günlerde bişey buldum , çağırdm kenisini bu ne diye sordum . Bir anda bağırp çagırıp nazar icin yaptığını falan söyledi . Neden o zamn bana söylemedin şeytanın bile aklına gelmeyecek yere sakladın dedim , yok efendim bunda ne varmış bizim iyiligimiz icin yapiyomus onlarda büyü diye bişey yokmuş o iyilik için yapıyomuş .. konuşturmadan kaçtı gitti ..
Ama içim içimi yiyo bunu daha öncede yaptı bu kadın nereye kadar yapacak bunu hep aynı şey bundan sonra kesinlikle evime giremez dedim esime ama ona o kadar çok söylemek istedgim sey varki herkese rezil etmek istiyorum .. bu kadını nasıl durduracağım lütfen yardım edin ..
Eşin ne diyor eğer arkanDaysa eve asla alma ona ders olur vicdan yapıp da gidip barışma ay ben ömrüm boyunca evine gidip elinden su bile içmem belki bir şey koyar diyeHanımlar merhaba . Bu şekilde konu açmak yasak mı bilmiyorum yasaksa kapatılabilir . Ama yardımınıza ihtiyacım var içim soğumuyor bi türlü.
Kaynanamın sorunlu biri oldugunu önceki konumda yazmıştım . Evimde geçen günlerde bişey buldum , çağırdm kenisini bu ne diye sordum . Bir anda bağırp çagırıp nazar icin yaptığını falan söyledi . Neden o zamn bana söylemedin şeytanın bile aklına gelmeyecek yere sakladın dedim , yok efendim bunda ne varmış bizim iyiligimiz icin yapiyomus onlarda büyü diye bişey yokmuş o iyilik için yapıyomuş .. konuşturmadan kaçtı gitti ..
Ama içim içimi yiyo bunu daha öncede yaptı bu kadın nereye kadar yapacak bunu hep aynı şey bundan sonra kesinlikle evime giremez dedim esime ama ona o kadar çok söylemek istedgim sey varki herkese rezil etmek istiyorum .. bu kadını nasıl durduracağım lütfen yardım edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?