Kızlar artık ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum inanın çıldırmak üzereyim.
Sorun yine kaynanam bilenleriniz vardır daha önce onların bize verdiği evde kaldığımız için ev sorun olmuştu bende o kadar tamirat yaptığım için inat edip çıkmadım ve hala oturmaktayım.Neyse geçen hafta pazar günü geldiler üst katta daireleri var ben kaynanamla konuşmama kararı aldım o olaylardan sonra en doğru olan buydu diye düşündüm eşimde aynı şeyi söyledi seni üzerler canını sıkarlar sana bırakıyorum dedi.Çarşamba gecesi babası kapıda otuyordu ve bende işten dönüyordum hoşgeldin dedim ve elini öptüm yukarı neden gelmiyorsunuz dedi ve bende baba yanlış anlamada benim seninle sorunum yok sorun eşiniz ben artık onunla görüşmek istemiyorum dedim ve oda çıkmış yukarı eşine anlatmış.
Neyse dün akşam kaynanamlara annem gitti ve kadın ağzına geleni saymış yok oğlumun paralarını ailecek yiyorsunuz?
yok çeyiz gelirken ne aldınız ne getirdiniz? (halbuki üstümüze düşen herşeyi yaptık kaynanamın evimde iğnesi yoktur sadece ev verdim der durur onuda 2 senedir konuşuyo kovmayada kalktı?
yok ben onunla konuşmuyormuşumda onun evinde niye oturuyormuşum?
Oğlunu çok değiştirmişim ona kötü davranıyormuş ki alakası yok...
hoşgeldin demiyomuşum aramıyormuşum ve anneme demişki böyle kızı yamadın bana ve ben bu lafı duyunca iyice deliye döndüm.
ben artık ne yapacağımı şaşırdım kızlar eşime söylüyorum git konuş olmaz böyle diye ailesine lafını geçiremiyor konuşmuyor annemde aradı az önce akşam size gelicem damatla annesine çıkıcağım diyor yüzleşicem bunlar nasıl böyle konuşuyor diyor eşimde bıktım herşeyden diyor şu an konuştum kızlar napıcam ben lütfen bana akıl verin.
Tamam k.validenizle siz görüşmüyorsunuz
ama anneniz neden oaraya gitmiş ki
ikincisi eşinizi de alıp yüzleştirmekte neyin nesi
ya da annenizden çekinip annenizin tarafını mı tumasını istiyor?
Bence ortalık daha karışır bırakın kendi hallerine siz
böyle mutluysanız karıştırmasın ortalık
bence en yakın zamanda kiraya çıkın. boşverin onun evini. belki çok sıkıntılı günler geçirirsiniz ama başınız ağrımaz en azından. anladığım kadarıyla dengesizlik var k.validenizde. tedavi olması lazım.
sen bence eşini ayrı eve çıkmaya ikna etmeye başla derim.bu böyle nereye kadar,düzeleceğe pek benzemiyor çünkü anlaşıldığı kadarıyla kayınvalideniz geçimsiz birisi aslında annenizin akşam gelip konuşması belkide doğru olacaktır çünkü eşinde kendi annesinin davranış ve konuşmlarını görünce oda zaten daha falza o evde durmaz gibime geliyor..
Ben bu konuda sana hak vereceğim kaynana kıskanç istiyor ki kendi evinde yenilsin,içilsin herkes eli dolu poşetle ona gelsin sende evi otel gibi kullanasın, başrolde kaynana olsun çan,çan çenesi susmasın,50 yıl öncesi mezular konuşulsun, sanki yeni evli o , bir büyük olarak seni idare edememiş ,akıl yaşta değil başta ! Boşuna yaşlanmış ama olgun olamamış!
belliki anneniz şaşkınlıktan hiçbir kelime edememiş ve konuşmadığına pişman olmuş..kısaca tek taraflı olmuş görüşme..zaten olan olmuş kvden açmış ağzını yummuş gözünü konuşma hakkı doğmuş annenize..eğer anneniz bugün konuşma hakkını kullanmaz ise içi içini sürekli yer ve sonunda hasta olur sizede her defasında aynı şeyleri döndürüp döndürüp söyleyerek sizide hastada edebilir..bugün o görüşme olmaz ise kvniz aynı şeyleri başkalarına söylemede haklı görecek kendisini çünkü karşı çıkan olmamış gibi olacak, hattaa kendisini onaylanmış sayacak ..bırakın bugün herkes eteğindeki taşları döksün ama kavgaya dönmesine mümkün olduğunca engel olun..Allah kolaylık versin ve ailenize birlik beraberlik mutluluk huzur versin..
Kızlar artık ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum inanın çıldırmak üzereyim.
Sorun yine kaynanam bilenleriniz vardır daha önce onların bize verdiği evde kaldığımız için ev sorun olmuştu bende o kadar tamirat yaptığım için inat edip çıkmadım ve hala oturmaktayım.Neyse geçen hafta pazar günü geldiler üst katta daireleri var ben kaynanamla konuşmama kararı aldım o olaylardan sonra en doğru olan buydu diye düşündüm eşimde aynı şeyi söyledi seni üzerler canını sıkarlar sana bırakıyorum dedi.Çarşamba gecesi babası kapıda otuyordu ve bende işten dönüyordum hoşgeldin dedim ve elini öptüm yukarı neden gelmiyorsunuz dedi ve bende baba yanlış anlamada benim seninle sorunum yok sorun eşiniz ben artık onunla görüşmek istemiyorum dedim ve oda çıkmış yukarı eşine anlatmış.
Neyse dün akşam kaynanamlara annem gitti ve kadın ağzına geleni saymış yok oğlumun paralarını ailecek yiyorsunuz?
yok çeyiz gelirken ne aldınız ne getirdiniz? (halbuki üstümüze düşen herşeyi yaptık kaynanamın evimde iğnesi yoktur sadece ev verdim der durur onuda 2 senedir konuşuyo kovmayada kalktı?
yok ben onunla konuşmuyormuşumda onun evinde niye oturuyormuşum?
Oğlunu çok değiştirmişim ona kötü davranıyormuş ki alakası yok...
hoşgeldin demiyomuşum aramıyormuşum ve anneme demişki böyle kızı yamadın bana ve ben bu lafı duyunca iyice deliye döndüm.
ben artık ne yapacağımı şaşırdım kızlar eşime söylüyorum git konuş olmaz böyle diye ailesine lafını geçiremiyor konuşmuyor annemde aradı az önce akşam size gelicem damatla annesine çıkıcağım diyor yüzleşicem bunlar nasıl böyle konuşuyor diyor eşimde bıktım herşeyden diyor şu an konuştum kızlar napıcam ben lütfen bana akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?