bir süre onun istediği şekilde davran..
ama bunu da belirt..bak dediğini yapacağım ama yine olmazsa kesin kararlı giderim ya da çıkarız bu evden diye..
sende kayınvalideniz tanımışsındır onun şekline göre kendine zarar verdirtmeyecek ölçüde samimi olursun..
bence bir konuda hatalısın. ben birşeye kızıp ya da morali bozuk olup bana surat yapan insanlara çook sinir olurum ve hiçte anlayış göstermemm. bence çok saygısızca bir hareket kayınvalidenin ya da görümcenin ne suçu varda surat yapıyorsun.
kayınvalidenin yerinde olsam sana kırılır sinirlenir ve konuşmazdım herşeyi annene yetiştirmesi kötü.. bu arada birisi bana evimden çıkın dese
ben o eve bir daha dönmezdimm canım.
bence bir konuda hatalısın. ben birşeye kızıp ya da morali bozuk olup bana surat yapan insanlara çook sinir olurum ve hiçte anlayış göstermemm. bence çok saygısızca bir hareket kayınvalidenin ya da görümcenin ne suçu varda surat yapıyorsun.
kayınvalidenin yerinde olsam sana kırılır sinirlenir ve konuşmazdım herşeyi annene yetiştirmesi kötü.. bu arada birisi bana evimden çıkın dese
ben o eve bir daha dönmezdimm canım.
Canım okul bitince o evden taşınacağınıza dair söz al eşinden..
Annenlerin önünde sana söz versin..
Bu düşüncenizi kayınvalidenize de duyurun..
Kalıcı olmadığınızı anladığında belki birşey söylemeye pek cesaret edemez..
Ayrıca kayınvaliden arayıp şikayet ettiğinde annen "benim kızım nerede ne söyleyeceğini bilir,koskoca insanı niye ikide bir şikayet edip duruyorsun?" diyememiş mi?
Canım okul bitince o evden taşınacağınıza dair söz al eşinden..
Annenlerin önünde sana söz versin..
Bu düşüncenizi kayınvalidenize de duyurun..
Kalıcı olmadığınızı anladığında belki birşey söylemeye pek cesaret edemez..
Ayrıca kayınvaliden arayıp şikayet ettiğinde annen "benim kızım nerede ne söyleyeceğini bilir,koskoca insanı niye ikide bir şikayet edip duruyorsun?" diyememiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?