Yine kaynanam

barıs tabı kı.kımse ıcın esınle huzurunuz kacırmaya degmez.hem bazı seylerı gormeyeceksın.sen surat astın o astı bılmem ne.evlılık cocuk oyunu degıl kı her kavgada valızınızı alıp gıdesınız.cok buyuk bır sorun olsa haklı olabılırsınız.kadında erkekte gerektıgı durumlarda alttan almayı bılmelı.evıne don mutlu mutlu sadece kocanla yasa.kayınvalıdene de kulak asma.

bir süre onun istediği şekilde davran..
ama bunu da belirt..bak dediğini yapacağım ama yine olmazsa kesin kararlı giderim ya da çıkarız bu evden diye..
sende kayınvalideniz tanımışsındır onun şekline göre kendine zarar verdirtmeyecek ölçüde samimi olursun..

Kendine güvenebiliyorsan baris derim ama güvenmiyorsanda bende cek git derim ama su benden tavsiye kaynanam ve görümcemle anlasamadigim icin kocam beni karnimda babamin evine atip gitti yani caren yok annesine care yok kaynanalarin hepsi acimasizdir ogullarida kafasizdir..seninki sans eseri gelmis almis ama bidahakine ana lafina bakar.

Aynı binadasınız mecbur konuşucaksın..
Malesef aile binasının kötü yanları..
Önce tamam konuşma derler, sonraa sadece merhaba de bari derler, daha sonlaa git gel gir çık gül surat asma yardım et vs vs uzar giderr göz önünde olunca böyle oluyor cnm..
Deveyi güdeceksinn
Yüzüne gülüceksin

bence bir konuda hatalısın. ben birşeye kızıp ya da morali bozuk olup bana surat yapan insanlara çook sinir olurum ve hiçte anlayış göstermemm. bence çok saygısızca bir hareket kayınvalidenin ya da görümcenin ne suçu varda surat yapıyorsun.

kayınvalidenin yerinde olsam sana kırılır sinirlenir ve konuşmazdım herşeyi annene yetiştirmesi kötü.. bu arada birisi bana evimden çıkın dese
ben o eve bir daha dönmezdimm canım.:19:

bir süre onun istediği şekilde davran..
ama bunu da belirt..bak dediğini yapacağım ama yine olmazsa kesin kararlı giderim ya da çıkarız bu evden diye..
sende kayınvalideniz tanımışsındır onun şekline göre kendine zarar verdirtmeyecek ölçüde samimi olursun..

bende öyle düşünyorum barışırım samimi kesilikle olmam baktım yine huzurumuzu kaçırıyor bu evden gidicez derim kabul ederse barışırım.

bi şartla geri dönerim annenle konuşmam demişsin ya o iş olmaz bi kere...
aynı apartmanda mecbur konusacaksın.
yüzyüze gelecksın.
hadi 3-5 ay konusmadın ya gerisi. bir ömürden bahsedıyoruz...

bence hazır eşinde kabullenmişken kira mira ne kadarsa mademki durumun iyi çık kiraya.
gençsiniz kımseye yalvarmadan boyun egmeden ilerde evinide alırısn.
onlarada mınnet etmessin.

bence bir konuda hatalısın. ben birşeye kızıp ya da morali bozuk olup bana surat yapan insanlara çook sinir olurum ve hiçte anlayış göstermemm. bence çok saygısızca bir hareket kayınvalidenin ya da görümcenin ne suçu varda surat yapıyorsun.

kayınvalidenin yerinde olsam sana kırılır sinirlenir ve konuşmazdım herşeyi annene yetiştirmesi kötü.. bu arada birisi bana evimden çıkın dese

döndüm canım kocamın hatrına döndüm ama eşim böyle birşey bir daha derse çıkar gideriz kendi düşünsün dedi.

birincisi, eşin canını sıktı diye misafirlerin yanında suratını asman, gerçekten hoş değil. dört duvarının içinde yaşanan, orada kalır. insanlara karşı ayıp olmuş cidden.

kaynananın tavrı çirkin tabi. çocuğu velisine şikayet eden öğretmen gibi. koskoca kadınsın. senin bile evladın olmuş. ne anneye şikayet etmesi?

eşin burda en masum. ona acıdım, yazık..

neyse uzatmayayım. kaynanayla seviyeli bir şekilde konuşmalısın. yani konuş; ama samimi olma.. saygı odaklı bir ilişkiniz olsun.. eşinin de senin de kafan rahat olsun.

döndüm canım kocamın hatrına döndüm ama eşim böyle birşey bir daha derse çıkar gideriz kendi düşünsün dedi.bu kişiler benim evime gelmedi onun evine geldi.

bu ne saçma iştir yaa,kocaman kadının anneni arayıpta kızın şöyle kızın böyle demesi nedir hiç anlamıyorum ve büyüğümde olsa bazen böyle yapanların saçını falan yolasım geliyor ya.insanda biraz saygı terbiye olur.aile içinde ne olursa aile içinde kalır neymiş anneni arayıpta söylemek.canım aynı ortamda olduğunuz sürece o kadın hayatına karışmaya devam edecek şimdi sen araya mesafe koyayım falan diyorsun ya buseferde aileni arayıp yada bambaşka insanlara naklen yayın yapıp bana böyle davranıyor diyecek.yani sen yine suçlu olacaksın onun gözünde.eşine güveniyorsan seni koruyup kollamasını sağla kendini üzme huzurunu,yuvanı da bozma böyle insanlar için.

bir tarafta kızımı anneme bırakıp işe gitmek annemlerin oturduğu semtte kiralar 700 civarı bu sefer onlara yakın oturmak zorundayım bu seferde onlar sorun olur.eşim sabah 7 akşam 7 çalışıcana merhaba merhaba de otur evinde okulunu bitir diyo.böyle çok kararsızım ne yapıcağımı bilmiyorum sadece yuvamın bozulmamasını istiyorum

en ufak şeyde dünür aranırmı benim evimin kavgası burda başlar burda biter annemin duymasını istemem hep beni huzursuz sanır ama ayaklı gazete yetiştiriyor.:25::25::25:

Canım okul bitince o evden taşınacağınıza dair söz al eşinden..

Annenlerin önünde sana söz versin..

Bu düşüncenizi kayınvalidenize de duyurun..

Kalıcı olmadığınızı anladığında belki birşey söylemeye pek cesaret edemez..

Ayrıca kayınvaliden arayıp şikayet ettiğinde annen "benim kızım nerede ne söyleyeceğini bilir,koskoca insanı niye ikide bir şikayet edip duruyorsun?" diyememiş mi?

Ayrıca kayınvaliden arayıp şikayet ettiğinde annen "benim kızım nerede ne söyleyeceğini bilir,koskoca insanı niye ikide bir şikayet edip duruyorsun?" diyememiş mi?

Benim k.walidemde bişey oldugu zaman arar annemi yetiştirir.Halbuki ben annemleri huzursuz etmemek için anlatmam onlara.Annem sürekli lafını veriyo en son aradıgında beni kızım nerde ne konuşacagını bilir siz merak etmeyin demiş dahada arayamıyor..

Kaldıki ben gerçekten yaşım 23 olmasına ragmen olgun bi insanım.Genelde eşimin yaşına uygun davranmamasından kavgalarımız oluyo bunuda k.walidem dahil olmak üzere herkes farknıda ama işine gelmiyo..

Konuşmamak olmaz ama bence bi sınır olsun k.walidenle aranda..

diyo demez olurmu ama nerde en ufak şeyde arar annemin canını sıkar annemde ipleri tamamen kopardı.

Back
X