• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kendimi dolduruyorum ama napmam lazim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net değil demedim zaten. Kk’daki dönem dönem yaşanan bir durumun gözlemini paylaştım.
Üstten üstten cevaplar veriyor demissiniz ancak benim cevaplaeim öyle degil. Oyle bir uye degilim. Konu acmakta yasak değil gicik alan bie daha konuma yorum yazmaz mesela öyle degilmi?

Üstten üstten cevaplar veriyor demissiniz ancak benim cevaplaeim öyle degil. Oyle bir uye degilim. Konu acmakta yasak değil gicik alan bie daha konuma yorum yazmaz mesela öyle degilmi?
Malesef cevaplarınız öyle. Olumsuz yorumlara verdiğiniz cevaplar trip atar gibi, “ben kraliçeyim” tarzı. Ay doğru kelimeyi bulamadım:)) Bu sizin tarzınız, bir şey diyemem. Doğru ve ya yanlış yapıyorsunuz da demiyorum. Dediğim gibi sadece gözlem.
Konu açmak tabi ki yasak değil. Böyle konu ve cevaplayış tarzı biraz istemeden de olsa insanları çekiyor.

Malesef cevaplarınız öyle. Olumsuz yorumlara verdiğiniz cevaplar trip atar gibi, “ben kraliçeyim” tarzı. Ay doğru kelimeyi bulamadım:)) Bu sizin tarzınız, bir şey diyemem. Doğru ve ya yanlış yapıyorsunuz da demiyorum. Dediğim gibi sadece gözlem.
Konu açmak tabi ki yasak değil. Böyle konu ve cevaplayış tarzı biraz istemeden de olsa insanları çekiyor.
Çünkü bir sıkıntı uzerine yardim isterken hakaret vari konusuluyor. Ne yapayim polemige mi gireyim ?ama demek ki trip atar gibi gözüküyor okununca
Cidden trip te atmıyordum
Ama karşı taraf öyle anlıyor olabilir bu da sizin görüşünüz saygı duyarım.
Kralice meselesi de ,arkadas bana minnos dedigi içindi.

Çünkü bir sıkıntı uzerine yardim isterken hakaret vari konusuluyor. Ne yapayim polemige mi gireyim ?ama demek ki trip atar gibi gözüküyor okununca
Cidden trip te atmıyordum
Ama karşı taraf öyle anlıyor olabilir bu da sizin görüşünüz saygı duyarım.
Kralice meselesi de ,arkadas bana minnos dedigi içindi.
Biraz öyle görünüyor:) Yazım dili farklı anlaşılabiliyor. Karşılıklı konuşulsa belki öyle olmaz.

Görgüsüz tipsiz varoş ... Bence söylenmemesi gereken kelimeler bunlar. Dünyanın en kötü insanı bile olsa evine gelmek isteyeni geri çevirmek seni de onlardan farksız kılar. Kaldı ki içeceği bir bardak çay. Hayatta şunu öğrendim san tavsiyem olsun. Bana kötü davrananlara inadına iyi davranıyorum Sonra kendileri utanıyorlar. Görümcelerim beni hiç istememişti. Eşimin eski sevgilisi ile çok yakın dosttular. Eşimle sevgili olduşumuz flörtleştiğimiz dönemde bile hala eşimi eski sevgilisi ile barıştırmaya çalıştılar. Sürekli o kız ile görüştüler fotoğraflar paylaştılar. Son ana kadar direttiler. Ama eşim benden hiç vazgeçmedi. En son beni kabul etmek zorunda kaldılar istemeye istemeye. Zannettiler ki tüm bu olanlardan sonra ben onlarla soğuk olurum konuşmam trip atar laf sokarım sandılar. Tam tersine. Hiçbir şey olmamış gibi yaptım. Saygıda kusur etmedim güler yüzlü sıcak kanlı oldum. Şık oldular. Kendileri utandılar sonra. Şimdi o kızla bağlarını tamamen kopardılar ve beni çok seviyorlar. Eminim ki geçmişteki tavırları yüzünden çok da pişmanlar. Unuttum mu o günleri hayır. Kırgınlığım dibine kadar devam ediyo hiç geçmedi. Ama benim sıcak tavrım yüzünden her görüşmemizde mahcubiyet yaşıyorlar. O günleri bana unutturabilmek için çaba sarf ediyorlar. Diyeceğim o ki kısasa kısas sana hiçbir şey kazandırmaz çok şey kaybettirir. Tam tersine senden beklenilmeyeni göstereceksin ki şok olup pişman olsunlar

Görgüsüz tipsiz varoş ... Bence söylenmemesi gereken kelimeler bunlar. Dünyanın en kötü insanı bile olsa evine gelmek isteyeni geri çevirmek seni de onlardan farksız kılar. Kaldı ki içeceği bir bardak çay. Hayatta şunu öğrendim san tavsiyem olsun. Bana kötü davrananlara inadına iyi davranıyorum Sonra kendileri utanıyorlar. Görümcelerim beni hiç istememişti. Eşimin eski sevgilisi ile çok yakın dosttular. Eşimle sevgili olduşumuz flörtleştiğimiz dönemde bile hala eşimi eski sevgilisi ile barıştırmaya çalıştılar. Sürekli o kız ile görüştüler fotoğraflar paylaştılar. Son ana kadar direttiler. Ama eşim benden hiç vazgeçmedi. En son beni kabul etmek zorunda kaldılar istemeye istemeye. Zannettiler ki tüm bu olanlardan sonra ben onlarla soğuk olurum konuşmam trip atar laf sokarım sandılar. Tam tersine. Hiçbir şey olmamış gibi yaptım. Saygıda kusur etmedim güler yüzlü sıcak kanlı oldum. Şık oldular. Kendileri utandılar sonra. Şimdi o kızla bağlarını tamamen kopardılar ve beni çok seviyorlar. Eminim ki geçmişteki tavırları yüzünden çok da pişmanlar. Unuttum mu o günleri hayır. Kırgınlığım dibine kadar devam ediyo hiç geçmedi. Ama benim sıcak tavrım yüzünden her görüşmemizde mahcubiyet yaşıyorlar. O günleri bana unutturabilmek için çaba sarf ediyorlar. Diyeceğim o ki kısasa kısas sana hiçbir şey kazandırmaz çok şey kaybettirir. Tam tersine senden beklenilmeyeni göstereceksin ki şok olup pişman olsunlar
Ohaaaaaaa
Peki nefsinize nasil boyle müdahele edebildiniz
Gercekten cok saglam sinirleriniz varmış
Şaşkınlıkla okudum
Yıkıcı değil yapicisiniz
Ama bu nefs tir belki de kibir belki de kin bilemicem
Böyle olamıyorum
Eskiden insanlara karşı önyargısız dim ve safca yaklaşırdım
Cok sey yaşadım suan bir insanin bakışından gulusunden bile ne mal oldugunu anlıyorum
Simdi biraz önyargılı yaklasiyorum.iyi mi elbette degil ama bana zarar vermemeleri icin böyleyim
Burada cogu kisi bana salladı
Bu insanın yiğeni,benim kocamin eski sevgilisiymis.
Ve ben bunu evlenince öğrendim.
Ama neymis cocukluk zamaniymis
Bunu söyleyen kim bana? Kaynanam
Soyleme tarzı nasıl
Bilmiyor muydun soylememis miydi sana
Bende hayir anne sizden duyuyorum dedim
Ve eve geldim ne oldu
Kavga küslük günlerce
Siz beni salak yerine koydunuz o insanlar benim babamin evine geldiler. Benim düğünüme geldiler ( elbetteki gelecekler erkek tarafı komsulari sonuçta)
Beni kandırdın sen
Bu ne kadar onur kırıcı bir davranış resmen aylarca salak yerine konmusum
Ben onlarin yigeniyle eskiden sevgili oldugunu bilseydim onlarla asla muhattap olmazdim
Simdi niye yigeni ne alak diyceksiniz
Ayarlayan bu varos diye bahsettiğim kişinin kızı
Ve ne komiktir ve gariptir ki kızı da benim evime gelmek istiyor
Kaynana sonra cok pisman oldu dilimi essek arısı soksaydı da soylemeseydim sana diye
Essek arisina gerek kalmadı
Ben zaten kocami bunu duyunca zehirledim .
Olan bize oldu
Ama burda tabi atip tutması kolay oluyor bilmeyene.

Sana zarar verene iyi davranmak başf çok zor oluyor ama karşındaki insanların yaşadığı mahcubiyeti görünce utandıklarını görünce kısaca tavrının işe yaradığını görünce o zaman güç buluyorsun kendinde. Sen demle çayını yap kekini poğaçanı.güler yüzlü ol. Karşındakiler insan olmasa da hayatlarında ilk defa insan yerine konulma lütfunu yaşat onlara. Bak gör mahcup olup nasıl utanacaklar. Sana haksızlık ettiklerimi düşünecekler. Senin gönlünü kazanıp o günleri unutturabilmek için pervane olacaklar. Kayın validem bana defalarca o kızın adıyla seslendi. Eşimin eski sevgilisinin adıyla.. Kalbime bıçak saplandı adeta. Ama bir an bile yüzümü düşürmedim trip atmadım kendimi tuttum. Karşımda mahcubiyetten nasıl kıvrandılar görmen lazımdı. Ağız alışkanlığı olmuş eminim ki bana o isimle hitap etmek istemezdiniz sorun değil unuttum gitti dedim. Kalbim neler neler diyordu tabi o ayrı :) ama ağzım öyle dedi. Hep karlı çıkan ben oldum. Bi dene bak göreceksin.

O eşinin sevgilisi olan kız senin bu durumdan haberdar olduğunu bilmiyordur. Evini, seni, evliliğini merak ediyordur. Boşver gelsin. Ona ne kadar mükemmel bir evliliğinin olduğunu, eşinle ne kadar mutlu olduğunuzu göster. Gelecek planlarınızdan bahset ve Allah inşallah senin de gönlüne göre versin de. Bundan büyük kapak olamaz :)

Bence kimseden saklama ayrıca laf sokar gibi inat şeyler yapma sen normalde her misafirini ekliyor musun instegrama eğer eklemiyoreklemiyorsan inat gibi resim de koyma eğer esin boyle bir şey derse akşam davet et sonuçta eşinin annesinin misafiriyse esin varken gelsinler

Ohaaaaaaa
Peki nefsinize nasil boyle müdahele edebildiniz
Gercekten cok saglam sinirleriniz varmış
Şaşkınlıkla okudum
Yıkıcı değil yapicisiniz
Ama bu nefs tir belki de kibir belki de kin bilemicem
Böyle olamıyorum
Eskiden insanlara karşı önyargısız dim ve safca yaklaşırdım
Cok sey yaşadım suan bir insanin bakışından gulusunden bile ne mal oldugunu anlıyorum
Simdi biraz önyargılı yaklasiyorum.iyi mi elbette degil ama bana zarar vermemeleri icin böyleyim
Burada cogu kisi bana salladı
Bu insanın yiğeni,benim kocamin eski sevgilisiymis.
Ve ben bunu evlenince öğrendim.
Ama neymis cocukluk zamaniymis
Bunu söyleyen kim bana? Kaynanam
Soyleme tarzı nasıl
Bilmiyor muydun soylememis miydi sana
Bende hayir anne sizden duyuyorum dedim
Ve eve geldim ne oldu
Kavga küslük günlerce
Siz beni salak yerine koydunuz o insanlar benim babamin evine geldiler. Benim düğünüme geldiler ( elbetteki gelecekler erkek tarafı komsulari sonuçta)
Beni kandırdın sen
Bu ne kadar onur kırıcı bir davranış resmen aylarca salak yerine konmusum
Ben onlarin yigeniyle eskiden sevgili oldugunu bilseydim onlarla asla muhattap olmazdim
Simdi niye yigeni ne alak diyceksiniz
Ayarlayan bu varos diye bahsettiğim kişinin kızı
Ve ne komiktir ve gariptir ki kızı da benim evime gelmek istiyor
Kaynana sonra cok pisman oldu dilimi essek arısı soksaydı da soylemeseydim sana diye
Essek arisina gerek kalmadı
Ben zaten kocami bunu duyunca zehirledim .
Olan bize oldu
Ama burda tabi atip tutması kolay oluyor bilmeyene.
Siz anlatmazsanız kimse bilemez. Konuyu baştan ayrıntısıyla anlatsanız ona göre yorum alırsınız. 13. sayfada söyleyip de bilmeden yorum yapıyorsunuz demek hakkaniyetli değil.

Sizin arkadaşınız olan misafirin evinize gelmesiyle kayınvalidenin arkadaşının gelmesi aynı şey değil ki eşiniz kıyaslasın. Sorarsa "Ben onları annemin arkadaşı oldukları için değil benim ahbaplarım oldukları için çağırdım. Annenin komşusuyla ne alaka" deyip geçeceksiniz.

I ihh öyle değil o
Bak yine yanlış anlamışsınız
Annemin arkadaşı gelmek istiyor ev gezmesi degil ziyaret
Diger bahsettiğine gelince de sosyal medya hususuna diyecegim şu, büyük insanlar hep tartışılmıştır.
Susma, konuş hadi anlat büyük insan :KK70:
(anlatamadı)

Banlandığınıza üzüldüm sizin gibi çirkeflik yapmak olsun, kaynana haşlamak olsun, kocayı bezdirmek gibi dünya için önemli eylemleri yapan büyük insanlardan mahrum kaldık. :cry:

Misafirini gelinin evinde ağarlamak nedir ya .. daha neler görücez bu forumda korkuyorum artık

Sevmiyorsanız ağırlamak zorunda değilsiniz bunu da kaynanama dahi açıkça söylerdim o kadını sevmiyorum hoşlanmıyorum evime getirmeyin diye akraba değil komşu bana ne kaynanamın komşusundan komşu yüzünden de eşinizle niye ikilik yasayacaksanız anlamıyorum benim eşimin mahallesindeki komşuları vardı hepsi de yüzüne güler arkandan dedıkodunu yapar hiçbirinide sevmem eşimde sevmez zaten eşinizin böyle bir şeye müdahale etmemisi gerek

hakaret etme hakkınız yok kimseye! size hakaret eden yok ki. önce kınada düğüne geldi dediniz sonra görüştüm diyorsunuz enteresan..çağırmazsan çağırma da sanki siz çok terbiyelisiniz neler geçiriyorsunuz içinizden.Peki madem.hazetmiyorsunuz neden sosyal medyanızda ekli yazdıklarınızı üstüne alındığına göre eklemişsiniz ee demek ki sizde onu takiptesiniz bir de evinize geleni paylaşmaklar inadına falan.. selametle ayrımcılığa devam sadece o kadın değil kinseyi kaynanam ev görmeye getiremez demişsiniz aman duvar örün kapıya kaynanan zaten getiricem dememiş ki..
Bu söyledikleri sadece açığa vurdukları bide daha dıyemedıklerı var içinde olan

Arkadaslar selam . Bugün annemin bir arkadasi,beni cok sever beni aradi ve x ablanda burda (normalde sehir disinda yasayan biri) ve yigeni de gelmis (o da sehir disinda normalde)haftaya sali ya da carsamba sana gelcez dedi . Bende olur hayatim ama haber verin dedim. Musaitim ben yani sadece 1 gun önceden ara dedim guzelce konustuk kapadık
Eşime de,salak oldugum icin geleceklerini söyledim
Simdi sorun şu,
Kaynanamın iğrenç bir komşusu var
Igrenc diyorum çünkü butun sevmedigim ozellikler onda. Eşim de onun hakkinda ileri geri yorumlar yapar,ama annesi size gelmek istiyor dediginde, aslinda gelebilir der ama biz onceden konustugumuzda tamam gelmesinler demisligi vardir.
Eşimin ikiyüzlü olduğunu söylemiştim. Hakaret amacli degil gercekten oyle karakteri hemen döner.
Ben bu insanları evime almadim kaynana komsusunu daha doğrusu onlar bana gelmek istediklerini söylemediler,kaynanaya söylüyorlar kaynana da eşime.Esim de bana ve numaram var onlarda.. Hani bu ev dingonun ağırı ya. Kaynananin evi sanki .kendi komsusunu agirlayacak bende akli sıra.
Bende ınadina inadina kabul etmiyorum
Cok ciddi sebeplerim var,kıskanclar,düğün ve kina günüm gereksizce konusmalar yaptilar ve kiskancliklarini da belli ettiler.Ve de görgüsüzler.

Birde bugun beni arayan annemin arkadasi ve cevresi icin ,kaynana düğün sonrası,ne garipsediler bizimkiler onları, tuhaf dediler onlar icin demisti.hic sevmediler tarzi bisey de dedi. Ben bozulunca insanlarimiz ne kadar önyargılı diye de düzeltti
Ben de icimden e herhalde oyle diyecekler senin cevrendekiler gibi issiz,varoş,tipsiz,ve kisiliksiz degiller de ondan dedim. Ama icimden diyebildim tabi :KK70:
Arkadaşlar kaynananin bu sekilde konustugu insanlari hayatinda 3 kez gördü 1 i nisanimda 1 i düğünümde 1 ide kinamda. Hicbir muhabbeti de yok. Ay yazdikca sinirleniyorum bardagi kırıp camlarını yicem o derece.
Her neyse
Ben bu insanlar daha evelde gelmek istediklerinde saglik sorunum yüzünden kabul edememistim o ara hastane islerim vardi ve kara kıstı zaten
Gelmelerini istiyorum seviyorum da mukemmel insanlar
Sorum şu eşim sizce bana onlar geldiler ama x teyzeler neden gelmiyor tarzı birsey soyler mi?erkekler boyle hesaplar yapar mi? Kaynana her türlü gorecek geldiklerini sosyal medyaya foto koycam onlarla da gayette...
Arkadasa söyledim sakin taviz verme evine kimi istersen kabul et esinle de soguk soguk konus sana bisey derse dedi
Hani 2lik olcak diye soruyorum. Onun komsusunu kabul etmiyorum sonucta.ama benim annemin ahbaplari gelecek.
Esin bu kadar karisiyo mu herseye? Hepsi teyze diyosn. Kadin misafrlerden ona ne?
Bencede sevmiyosan alma evine. Kv nede soyle bence bunu. Ben o komsundan hoslanmadm evime istemyrm de acik acik. Yoksa boyle nereye kadar gider ki. Normlde kv cihetnden dusununce idare edileblr aslnda ama siz gercktn hos insan olmadigi soyluyorsunuz ki oyleyse gercktn uzak durun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X