- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
kızlarr daha öncede konu açmışltım ama... artık ne yapacam bilemiyorumm. çok tahammülsüz oldumm ve elbise giymeme karısır etek giymeme karısırr... yakama karışır... dayanamıyorum artıkk... onu cok seviyorum onun beni daha çok sevdiğine de eminim. bir problememiz yok giyinme ve üstüme düşmesi konusunda çok aşırı tepkileri... bende aksinee eski gömleklerimi giymek istiyorum eteklerimiii elimde değil engel olamıyorumm... o böyle yaptıgı için belkide. kavga kıyamaet kopuyoo.. birbimize sayıp duruyoruz.. sorumlusu sensin diyo.. ama içimde kabul edemiyorum bu durumu. onun istediği gibi olayımm herseyi önüme sererr bir dediğimi iki etmezz böyle de bir adam.. bu durum bizi çok yıpratıyo bana bi akıl verin nolurrr. kendimi nasıl düzene sokabilirm. evliliğim tehlikede
ipleri eline vermeyeyim ama iş çıkmaza gidiyo peki napacam böyle deBenimki de öyleydi ama zamanla alıştı ve eskisine bakarak daha ılımlı. Sakın ipleri eline verme
ipleri eline vermeyeyim ama iş çıkmaza gidiyo peki napacam böyle de
Alttan alma ben boyle seviyorum saygı duymani istiyorum de zamanla kabul edecektir anlamazsa sende onun sevdiği şeylere müdahale et saygısızlık yap sinirlenince bende böyle hissediyorum dersinipleri eline vermeyeyim ama iş çıkmaza gidiyo peki napacam böyle de
Bizde cok kavga ettik cok yıprattık birbirimizi nişanliyken yeni evliyken yok ruj surme yok dar pantolon giyme falan diyodu hep.ipleri eline vermeyeyim ama iş çıkmaza gidiyo peki napacam böyle de
kesin ve net istemediğini sylüyor krizlere giriyooo çıkış noktam yokk gibi hissediyorumBizde cok kavga ettik cok yıprattık birbirimizi nişanliyken yeni evliyken yok ruj surme yok dar pantolon giyme falan diyodu hep.
Bense hep karşı çıktım her defasında kavga ettik. Sonra baktı kavgayla çözülmüyo sustu pes etti.
O kadar kesin ve netsen niye benle evlendin bulsaydın istediğin gibi giyineni demiyo musun ?b
kesin ve net istemediğini sylüyor krizlere giriyooo çıkış noktam yokk gibi hissediyorum
Pes edersen istemedigin şekilde giyineceksin daha kötüsü her istediğini boyle kavgayla zorla yaptırdığına inanacak bitmeyecek baskilarib
kesin ve net istemediğini sylüyor krizlere giriyooo çıkış noktam yokk gibi hissediyorum
Krizlere girsin girsin çıksın boşver hiç takma bileb
bu denli olacagıonı tahmin etmediğim için umursamamışltım bu kadar beklemiyordum anlayacagınKrizlere girsin girsin çıksın boşver hiç takma bile.
Ben hep evlenmeseydin senle baştan anlaştıydım bu konuyu diyodum. Peki evlenmeden önce hiç konuştumuydunuz giyim konusunu.?
Sevgiliyken ya da nişanlıyken niye o kriz zuhur etmiyormuş bi deBir insan karısının giydiklerinden dolayı nasıl kriz
geçirebiliyor aklım almıyor.
çok sevmketen oluyormuşşşşş muşlşşşş alakası yokkkSevgiliyken ya da nişanlıyken niye o kriz zuhur etmiyormuş bi de
Demek imzadan sonra sevgi pınarı olmuş seninkiçok sevmketen oluyormuşşşşş muşlşşşş alakası yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?