yine kıskançlıkk yine

ben bu tarz konularda biraz daha ılımlıyım,
karşılıklı konuşulabilir diye düşünüyorum.

siz onun kıyafetlerine karışabildiğiniz ölçüde o da sizinkine karışabilir.

örneğin ben eşime sorarım kıyafetlerimi, o da bana danışır alışveriş yaparken.
ben sakaldan hoşlanmam, eşim de genel olarak sakal bırakmaz ben istemiyorum diye.

evliliği tehlikeye sokacak kadar kavga edilecek bir konu değil bu.
hiç mi geçmedi önceden konusu, yani ya siz eskiden daha ılımlıydınız ya eşiniz, kim değişti?

bir de bu tarz şeyler değişiyor, eskiden eşim daha çok takılırdı etek boyuna falan, yavaş yavaş bıraktı.
aslında o da biliyor millet ne der diye karısını üzmemesi gerektiğini ama, bazı öğretilmişlikler hemen yıkılmıyor işte.

Seni böyle tanımadımı?
''Ben nerde ,ne giyeceğimi gayet iyi biliyorum''de sonuçta dizlerden iki karış yukarda etek yada göğüsler ortada bluz giymediğine göre tatlı dille anlat ama çokta taviz verme taviz verdikçe arkası gelir ...

Son düzenleme:
ben bu konulardaki anlaşmazlıkların karşılıklı anlayışla çözülebileceğini düşünüyorum
ben ne askılı, ne dekolteli ne de mini giyerim kotlarım da dar değildir, ben bu tür giyimden zaten hoşlanmıyorum.
evlenmeden önce giyerdim ama evlendikten sonra hem eşim istemedi hem de kendim bu tarz giyimden rahatsızlık duymaya başladım.
ama bu durumumuz karşılıklı, yani benim beğenmediğim istemediğim şeyleri de eşim giymez
kıyafet alışverişine beraber çıkarız, ona bana sorar alır, ben de ona sorar alırım.
bu işler karşılıklı olunca güzel oluyor, yoksa tek taraflı olunca baskıya giriyor.

Benim eski nişanlım böyleydi.
Alttan aldıkça suyunu çıkardı.
Baktım çıkar yol yok ben de ayrıldım.
Sonuçta beni öyle gördü beğendi değiştirmeye çalışması anormal.
Kaldı ki mini etek askılı bluz filan da giymem, tarzım değil. Giyeni de eleştirmem abes karşılamam.Hatta çok hoşuma gider öyle giyinen kadınlar.
Şimdi ki erkek arkadaşım da bir zevkli bir zevkli nerede çekici kıyafetler var onlara yöneliyor.
Ama benim içimden gelmiyor.
İnatlaşmak yerine siz de tatlı dille anlatırsanız orta yol bulunur.

benim esim bundanda beter uzuun elbise giyerim altina pantalon giy boynunu kapat kupe takma yuzuk takma makyaj yapma neyse SENDE ONA DE BOYNUNU KAPAT KISA GIYME GOMLEGININ ONU COK ACIK VEYA COK KAPALI DE SINIR ET ONU

Böyle her şeye karışan insanlara sinir olurum. Kendimi nasıl düzeltirim diye düşüneceğinize onunla konuşun yanlış yapan eşiniz. Kıskançlığı aşırı ise bir psikoloğa gitmesi şart.

Okurken sevgilinle tartışıyosun sandım meğer evliymişsin. Sevgiliyken nasıldı? O zaman muhattap olduysan bu konuda malesef bile bile lades demişsin.

İstediğini Yapsan ne olur canım ki sadece o eve huzur gelir elbise yada etek görmemek seni eksik kılmaz ki aksine yuvaya huzur gelir adam demek ki seni Seviyo kiskanio benim olana kimse yan gözle bakmasın diyor.Bende zamanında be kavgalar ettim eşimle elbise etek yok topuklu en son hiç etek giymez oldum bakımlı yim süslüyum bi tek etek giyme ne oldu kavga bitti huzur geldi tüm erkekler aynı unutma.

Bende karşılıklı konusup anlaşma taraftariyim. Benim sevgilim de eskiden çok kiskancti . Makyaj bile yapmama kızardı ama zamanla gereksizmis o kadarı demeye başladı.
Suan da kiskanc mesela günlük hayatta mini etek giysem kızar . Evlenince ben zaten kendim daha dikkat ederim evde huzurum kacacaksa kocamla bacaklarima bakan elin adamı yüzünden tartismaktansa giymem pantolonumu giyer çıkarım.

ılk once sunu dusun. evlenmeden once baban karısıyormuydu. karısıyorsada sen onu dınlermııydın ona gore davran kocana da

Back
X