Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Herkese hayırlı sabahlar canımlar, ben eski aşkonuz tsu, şifremi unuttum, maile paralo alamadım, bebe hastalandı, öküz öldü, dağ yandı derken.. 🙈bayadır buralarda yoktum... Ama ara ara okudum, sizlerle sevindim beyons beyons Niqu Niqu hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin kuzular 🤲🤲yine sizlerle endişelendim imagination forever imagination forever fnd_50 fnd_50 dualar ettim, i allah her şey çok güzel olacak 🤲🤲🤲
hoşgeldin tasu 😍 tşk ederim saol canım benim sen ilk hamişlerimizdendin bebişin nasıl ay o şimdi büyümüştür bizde inşallah o günleri görürüz 🙏

Herkese hayırlı sabahlar canımlar, ben eski aşkonuz tsu, şifremi unuttum, maile paralo alamadım, bebe hastalandı, öküz öldü, dağ yandı derken.. 🙈bayadır buralarda yoktum... Ama ara ara okudum, sizlerle sevindim beyons beyons Niqu Niqu hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin kuzular 🤲🤲yine sizlerle endişelendim imagination forever imagination forever fnd_50 fnd_50 dualar ettim, i allah her şey çok güzel olacak 🤲🤲🤲
Tasum da tasum ❤️❤️ hoş geldin sefalar getirdin canım tasuuuuuum özledim seni 😍

Sen nasılsın bebiş nasıl, bir sıkıntı yok değil mi, artık eskisi kadar giremiyorum buraya, merak ettim bi bakayım size diye girdim ☺️
Bebişim büyüyor asla durmuyor tam bir erkek çocuğu ben yeniden gebeyim zor geçiyor gebeliğim.Sen nasılsın?bebeğin nasıl?

Tasu hoşgeldin nasılsın canım

hoşgeldin tasu 😍 tşk ederim saol canım benim sen ilk hamişlerimizdendin bebişin nasıl ay o şimdi büyümüştür bizde inşallah o günleri görürüz 🙏
Tasum da tasum ❤️❤️ hoş geldin sefalar getirdin canım tasuuuuuum özledim seni 😍
Tasu hoşgeldin nasılsın canım
Niqu Niqu imagination forever imagination forever Allah razı olsun canlar, bende sizleri özledim.
Çok şükür iyiyiz, yağımızda kavruluyoruz, bebiş 18 inde yaşına girdi. Yeni yeni emekliyordu ama çenemiz papağanla yarışır 🧿 şuanda bile evin içinde "abblaa abbla" diye diye dolanıyor 🤣🤣 hamiş olanlar "bu iyi günleriniz, keyfinizi çıkarın" 🙈🙉🙊

Niqu Niqu imagination forever imagination forever Allah razı olsun canlar, bende sizleri özledim.
Çok şükür iyiyiz, yağımızda kavruluyoruz, bebiş 18 inde yaşına girdi. Yeni yeni emekliyordu ama çenemiz papağanla yarışır 🧿 şuanda bile evin içinde "abblaa abbla" diye diye dolanıyor 🤣🤣 hamiş olanlar "bu iyi günleriniz, keyfinizi çıkarın" 🙈🙉🙊
MaşAllah büyümüş))Bana deme bu iyi günlerin şimdide hiç prenses gebeliğim yok😅

Kızlar bı şey dicem ben 14+2 günlük hamileyim şimdi daha cinsiyet için gitmedim ama yüzüm mayın tarlası gibi sivilce yuvası resmen iki hamileliğimde de böyle olmadı ama bu çok farklı

Kızlar bı şey dicem ben 14+2 günlük hamileyim şimdi daha cinsiyet için gitmedim ama yüzüm mayın tarlası gibi sivilce yuvası resmen iki hamileliğimde de böyle olmadı ama bu çok farklı
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin kuzun 🤲🤲🤲

Teşekkür ederim canim ♥️ sende hoş geldin nasılsın nasıl gidiyor
Çok şükür büyük bebelerin okul koşuşturması, küçük, ev yemek derken sabahı akşam, akşamı sabah ediyoruz elhamdülillah 🤲🤲 Rabbim bugünümüzü aratmasın🤲🤲

Aaa hoşgeldin canım isimde degişiklik yapmışsın saglıkla büyüsün bebegin inşallah ömrü uzun bahtı güzel olsun 🩷🩷

Bebişim büyüyor asla durmuyor tam bir erkek çocuğu ben yeniden gebeyim zor geçiyor gebeliğim.Sen nasılsın?bebeğin nasıl?
Evet biliyorum yeni hamileliğini, inşallah güzel bi hamilelik olur ve saglikla alırsın kucağına 🤲 Biz de iyiyiz çok şükür, bebeğim toparladı, iki buçuk ayı geçtik çok şükür ama uykusuz gecelere devam 🙂

Hiç aklımın ucundan bile geçmezdi ama hamile kalıp düşüncede üzüldüm bu kadar rahat kolay stressiz hamile kalmak güzelmiş hayırlısı diyelim canım 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Ben de üçüncüye tam cesaret edememisken acaba derken bi anlık cesaretle denedik ve hemen oldu sonra düşük yapınca çok üzüldüm, kürtaj olurken bebekleri falan gördüm içim sızladı benim de olsaydı dedim, sonra tekrar istedim, o da düşük oldu, tekrar cesaret edemem derken sonra yine cok isteyince Allahım nasip etti çok şükür kucağıma aldım, Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲 🤍

Back
X