• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Canım bir yıl uzun degilmi bı Dr mi gorunseydin
Gittim cnm doktora 2 ay önce, yumurtalık rahim temiz, hiç adet olcak gbi değilsın dedi, zaten yaş 40, bi düzensizlik vardı öncedende. Oğlumdada ben 1 yıl adet olmadım oyuzden normal bnce. Emzırdıgın surece adet olmassın dedı doktor.

Evet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarım melegim can melegim can @imagination forever Niqu Niqu Mervenur277 Mervenur277 Tikabasa Tikabasa ve diğer kızlar...😘
Saglıkla gelsin inşallah kuzum çok sevindim benimde plesantam aşagıda idi canım sonra çıktı yukarıya korkma inşallah seninkidr düzelir ❤️❤️

Saol canım inşallah senin durumun nasıl gidiyor 😘

Ay ne bilim deneyimsiz olunca söylenen herşeyi takar oldum 🥹

Saol kuşum inşallah bende de hamilelik düşündüğüm de öğrendim bı tane küçük tü Dr sorun olmaz demişti hiç takmadim şuan 3tane varmış onlarda büyüyor heralde 9. ayda üçüz gebelik gibi duracam şuan bile baya göbeğim çıktı hayırlısı bakalım

Desteğin için saol kuşum inşallah öyle olur beni rahatlattiniz umarım sende buran önce sağlıkla bebeğine kavuşursun 😘😘
Kontrölüm vardı bu gün çok şükür ölçümler iyi çıktı ikili tarama için kan verdim umut ediyorum cevab iyi çıkıcak🤲🏻cinsiyeti sorunca tahminen söyledi tabi dedi kesin diğil ama ben merak ettim değişirmi acaba😅

Kontrölüm vardı bu gün çok şükür ölçümler iyi çıktı ikili tarama için kan verdim umut ediyorum cevab iyi çıkıcak🤲🏻cinsiyeti sorunca tahminen söyledi tabi dedi kesin diğil ama ben merak ettim değişirmi acaba😅
Ne söyledi cinsıyete, 11,5 haftalıkken bna kız demişti irmette ki doktor☺️

Evet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarım melegim can melegim can @imagination forever Niqu Niqu Mervenur277 Mervenur277 Tikabasa Tikabasa ve diğer kızlar...😘
Sağlıkla gelsin güzelim, bol bol dinlenerek geçir hamileliğini yorma kendini. 🌸💕

Kızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun daha☺️cok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın🥹🥰
Yaa kuzum benim senin de sağlıkla gelsin inşallah bebişin, annişini yormadan gelsin paşa🌸🙏🏻 çok duygusal ya🫠🥹

Yaa hani resim yok mu bakardık

Kızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun daha☺️cok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın🥹🥰
Ohoo maşallah yolu tamamlamış artık çok şükür kilosuda yerinde gelmek istediginde gelsin minnoşun artık saglıkla kucagına al bitanem çok bekledin kolay dogumların olsun inşallah

Selam kızlar 🌸 çok uzun zamandır bakmıyordum buralara. Bir gireyim dedim ki ne göreyimmmmmm Niqu Niqu hamile 🌸🩷🩷🩷🩷🩷 çok sevindim kuzum. Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Selam kuzum.Çok şükür Allahıma evet☺️🤲🏻Allah sanada nasip etsin tez birzamanda🤲🏻Doktora gidiyor musun?yoksa beklemedesin

Cnm nasılsın, dün aklımdan geçtin inanki 🌸mesaj atacaktım sana
Vallahi uzun zamandır hiç girmedim buraya. Bugün kar tatili oldu. Dedim bir bakayım ne var ne yok niqu yu gördüm çok sevindim 🩷 kimseden de haberim yok inşallah herkes iyidir bebişler de iyidir

Back
X