- 3 Şubat 2022
- 1.244
- 2.424
- 83
Ayy canım Fundam bende öyle çok çektim ki göğüs yaralarından kullanmadığım şey kalmadı en son doktorun verdiği bir keremle kapandı yaralarım. Tavsiye edeirm sana da. Elocon diye bir önergem. Biz acı çeken üç kişi bu merhemde şifa bulduk. Yaraları kapatıyor ve hızlı bir iyileşme sağlıyor. İnşallah ennkısa zamanda toparlarsın sende. Mama vermekten çekinme ya. Benim bebekte sarılık olmuştu. Besleyememiştim. Mamadan da kaçındım sanki çocuğa mama verirsek asla emmeyecek gibi düşünüyordum. Bir gece yatınca yoğun bakımda yaptığımın yanlış olduğunu anladım. Zaten sütüm geldi sonrasında mamayı da kendi bıraktı. Şimdi ki aklım olsa o süreci hiç yaşatmazdım kendime.Kızlar selam teşekkür ediyorumgüncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca biraz rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.süt Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Allahım diyorum . İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.