Yine kocami ve ben artık bıktım!

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Dün komşuya çıkacaktık yeni aldığım elbiseyi giydim tarzımdan farklıydı biraz çünkü ben elbise etek pek giymem.Eşim dalga geçiyorsun dedi.Neden dedim .Hiç beğenmedim olmaz bu çamaşırını belli dedi .Kosedendir dedin çıkarırım korseyi. Sonra çıkardım baktım belli olan hiçbirşey yok .Dedim ki ben artık etek ve elbise giymek istiyorum ara sıra sürekli pantolon giymek istemiyorum.Bana gö.tüm kalktı yani diyorsun dedi.Neden böyle söylüyorsun her elbise etek giyenin g.ö.tü mü kalkmış oluyor dedim ama çok kırıldım.Komşuya geçtik.Komşum çok begendi elbisemi nerden aldın site ismi filan ver dedi.teşekkür ettim tabiki paylaşırım dedim.Eşimde yanımdaydı duydu tabi hepsini.Sonra aşağıya indik elbiseyle aran nasıl diye takıldı bende çok kırıldım sana dedim.Neden diye sordu.bana böyle böyle söyledin dedim.Hayır ben böyle bişey söylemedim diyor.aklımla dalga geçiyor resmen . kabul etmiyor o an kayıt olmadığı için Ispat edemiyorum dün akşamdan beri benimle konuşmuyor beyefendi.sanki ben kırdım onu.iftara attım huzursuzluk için .şimdide yaptı kahvaltıyı dışarı çıktı bensiz asla birşeye gitmez.ben artık bu evlilikten vazgeçmeyi düşünüyorum bıktım bazında kaprisinden.

Benzer durumu dun gee bende yasadim.seni cok iyi anliyorum .hala cok kizgin ve kırginim esime

Ne kadar argo bi kelime bende kullanayım bari kocanızın bi tarafı kalkmış bence

Madem argo kelimeleri olduğu gibi yazacaksınız neden aralara noktalar serpiştirdiniz? O noktaların amacı harflerin yerine gecmesidir.

Konuya gelince hiç bişey anlamadım. Komşuya giderken neden elbise giyindiniz ki? Elbise giyinmekle bir tarafın kalkmasının ne alakası var? Eşinizle neden bu kadar lakayt bir ilişkiniz var?

Nasıl yani dememiş yalancı yerine koymuş sizi bence tekrar konuşun sakince

Kıskançlıklarından napcaklarını saştılar hey Allahım

Bence elbise size cok yakismis ve esinizde sizi kiskanmis olmali..bu kadar tripte komsunun kocasininda seni bu elbise ile gorecek olmasi bence ...genelde benim esimde boyle triplenir giydigim hos oldugunda ama asla hakaret ile degil .esinizi bu konuda kiniyorum

Aynı şeyi ona yap. :) Bir şey de demedim diye iddia et.

ilişkiniz neden böyle? hiç normal değil.
terbiyesiz.

Adamın çıkarımları ilginçmiş yalnız. Bir de askerlik arkadaşıyla konuşuyor sanki. Sanırım konuşmaması konuşmasından daha hayırlı

Bence böyle yapan erkeklere aynı tarzda karşılık verilmeli. Şimdi o renkler uymuşmu? O ayakkabıyı giymeni isistemiyorum seni yaşlı gösteriyor. Bence saçını daha kısa kestirmelisin. Bence koyu renk dışında bi şeyler giyme vs gibi. Kapıdan çıkarken adama ne yanibunlarla mı çıkıyosın diyip yüzüne de hayret ve tiksinti lkarışımı bi ifade yerleştireceksin ki adam neyim yanlış kii diyip bi durup düşünecek. Biraz da kadınlar yontulamamış odun numarası yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…