- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Bana gö.tüm kalktı yani diyorsun dedi.
Garip derken.?Terbiyesiz.
Ya çok garip bir ilişkiniz var ya da okuduğumdan anlayamadım.
Garip derken.?
Benzer durumu dun gee bende yasadim.seni cok iyi anliyorum .hala cok kizgin ve kırginim esimeDün komşuya çıkacaktık yeni aldığım elbiseyi giydim tarzımdan farklıydı biraz çünkü ben elbise etek pek giymem.Eşim dalga geçiyorsun dedi.Neden dedim .Hiç beğenmedim olmaz bu çamaşırını belli dedi .Kosedendir dedin çıkarırım korseyi. Sonra çıkardım baktım belli olan hiçbirşey yok .Dedim ki ben artık etek ve elbise giymek istiyorum ara sıra sürekli pantolon giymek istemiyorum.Bana gö.tüm kalktı yani diyorsun dedi.Neden böyle söylüyorsun her elbise etek giyenin g.ö.tü mü kalkmış oluyor dedim ama çok kırıldım.Komşuya geçtik.Komşum çok begendi elbisemi nerden aldın site ismi filan ver dedi.teşekkür ettim tabiki paylaşırım dedim.Eşimde yanımdaydı duydu tabi hepsini.Sonra aşağıya indik elbiseyle aran nasıl diye takıldı bende çok kırıldım sana dedim.Neden diye sordu.bana böyle böyle söyledin dedim.Hayır ben böyle bişey söylemedim diyor.aklımla dalga geçiyor resmen . kabul etmiyor o an kayıt olmadığı için Ispat edemiyorum dün akşamdan beri benimle konuşmuyor beyefendi.sanki ben kırdım onu.iftara attım huzursuzluk için .şimdide yaptı kahvaltıyı dışarı çıktı bensiz asla birşeye gitmez.ben artık bu evlilikten vazgeçmeyi düşünüyorum bıktım bazında kaprisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?