• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık

söyledim ama ben anneyim söylerim diyor bana hiç hak vermiyorlar ço kırılıyorum.mesaj atacaktım kardşeim izin vermedi
Ahanda aynı benim annem..anne olunca sınırsız hakaret hakkı mı veriliyor..söylemezsin de, başkalarının yanında rencide olunca anlarsın de...

Siz onların uzulucegini düşündugunuz icin ayri evi dusunemiyosunuz ama gördügünüz gibi onlar sizin üzüldugunuzu cok da umursamiyolar...zira ben kızıma laf sokucaksam bile onun bunun yaninda sokmam...bosanmış olmasaniz bile batar...üzgunum ama siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez...
napablirimki hiç bişey yapamıyorum korkuyorum.
elimden bişey gelmiyor.pasif kaldım değiştiremiyorum kendimi

napablirimki hiç bişey yapamıyorum korkuyorum.
elimden bişey gelmiyor.pasif kaldım değiştiremiyorum kendimi

Cnm sen böyle oldugun icin zaten üstüne geliyolar...ne kadarına izin verirsen o kadarini yaparlar..madem simdilik cikamiyosun biraz paran var ise psikolog psikiyatriste git...özguvenini geri kazan...biraz degistir kendini..sonra da sartlarini olustur ve baska bi eve cık...

Bunu düşünmek senin görevin değildi seni günah keçisi seçip sıyrılmışlar işin içinden. Ben kız tarafı olsam ve erkek tarafı eli boş gelse emin olun en son suçlayacağım kişi damadın ablası olur. İlla ayrı ev tutmak zorunda değilsin öğrenci yurdu gibi yerlerde yurt ablası olarak da kalabilirsin. Tabi geceleri sen nöbetçi gibi birşey olacaksın ama kalacak yer bedava bile gelebilir aklında olsun.

Çikolata nasıl unutulur ya.siz unuttunuz hadi diğerlerinin aklı neredeymiş.anladigim kadarıyla boşandınız ve baba evine sığamıyorsunuz.tek oda bir eve çıkın bir koltuk bir.hali olsun ama kafanız rahat olsun

Düşünülmesi gereken bi şey sonuçta tanışma ama size daha sakin düşünerek konuşmanızı tavsiye ediyorum olabildiğince yumuşak başlı olmayı deneyin bırakın konuşsunlar sonuçta aileniz atsanız atamazsınız geçim yapmak zorundasınız he he deyin geçin kazanan siz olursunuz

Alınması gereken tek şey nasıl unutulur anlamadım, o kdara kişi hiç mi demedi ya biz gidiyoruz ama eli boş mu gideceğiz diye.

Herkesin kendine göre bi derdi var kafanız meşgul unutmuş olabilirsiniz.hep birlikte gitmedinizmi.bu görev niye size verildi.hadi verildi beraber gittiyseniz kimse farketmedimi.hadi ayrı gittiniz çiçeği çikolatayı onların götürmesi lazım siz sonradan mı götürecektiniz ben pek anlayamadım.

Anneniz sizi suçlarken ; "Ben mı gelin alıyorum? Neden ben işteyken yaptırıp kenara koymadiniz?" Diyemediniz mı?

Emin olun karşı taraf en son sizi suçlar.

Ama onların yanında sanki kendileri hakliymis gibi ve size söylenmiş de siz yapmamışsiniz, unutmussunuz gibi bir izlenim çizmek istemişler.

aslında o kadar kişininde aklına gelmemiş, bir pasta iyi olurmuş. ama bir telefon telafi eder. açık dille ifade edin heyecandan unutulmuş gibisinden..

İsteme veya akşam tanışması değildi öğlen oturmasıydı anneler tanışacaktı.
Ama unutuldu

Back
X