Yine konu iş arkadaşları

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.515
11.376
498
Daha evvel konu açtım ve yapılan yorumlar iyi geldi.
Kısaca bahsetmek gerekirse geçen sene samimi olduğum bir iş arkadaşım sebepsiz kıskançlıkla uzaklaştı benden.(zamanla kıskanç olduğuna emin oldum başlarda konduramasamda)
Defalarca konuştum kendisiyle , sebebi ise burda gurbetteyiz ve cidden zamanında iyiligini çok gördüm.Ama bana herkes kendi yoluna dedi resmen.Sebebi yok dedi.
Psikolojim bozuk dedi.
Kendisi kendinden mutlu hiç kimseyi hazmedemeyen,maddi ferahlık içinde olan herkesin arkasından konuşan biri..
Neyse onunla iletişiminin tamamen bitti.okukda iki yabancıyiz artik.

Gelelim konuya
Bu sene okulumuza yeni gelen 2 bayan öğretmenle dönem başında iyi bi başlangıç yaptık.
Hatta ev bulmalarına yardımcı olduk eşimle..her şeyleri ile ilgilendik.bi sorun yoktu
Sonra benim okula 3 gün gitmem ve bir bebeğim olması sebebi ile çok fazla gorusemedik.
Ve konu başında bahsettiğim eski arkadaşım bu iki arkadaşla epey samimi oldu.
Olsun tamam.
Benim zaten samimi olmak gibi bir derdim yok.ama okula gidince de bu nasılsın iyi misin sohbeti yapmak kafi idi benim için.
Bu yeni gelen 2 arkadaş zamanla soğuk davrandılar..ben selam vermeden asla selam vermez,nasilsin diye bile sormaz hale geldiler.
Son 2 gündür bitanesi yüzumu görünce kafasını çeviriyor.
Sanki ben bişey yapmışım gibi..
Anlam veremiyorum.
Net bir sekildr dedikodum yapılıyor çok belli.
Geçen seneki arkadaşım bunları bana karşı doldurmuş artık eminim.
Ve huzursuz ediyor bu durum beni.
Hiç sevmediğim bu durumun içinde olduğuma inanamıyorum..
Ve daha 3 yıl maalesef burda aynı ortamda kalacağız.
Takmıyorum bazen..umursamamaya çalışıyorum ama okula gittiğim günler ister istemez sinirlerim bozuluyor.
Sene başında iyi olduğumuz ici gün yapmıştık hocalar arasında.ve bu haftasonu bendeler.
O günkü tavırlarına göre sorsammi sizce? Selam vermeyen yüzünü çeviren kişinin geleceğinden bile emin değilim.
Siz bu durumda nasıl tavır alırdiniz..
Cidden yoruyor artık.
Resmen dedikodum yapılıyor kim bilir neler konuşuyor ki hakkımda bana böyle uzak davranıyorlar.

Nereye kadar sabrederim bilmiyorum.
En ufak zararım olmadığı gibi aksine faydam bile oldu onlara.
Umrumda değiller..galiba beni esas yoran kendimi savunamamak,belki konuşsam içimi döksem rahatlayacagim sonra onlar düşünsünler.
Sizce doğru olan ne?
Tamamen yok saymak mi.
Bı yandanda diyorum böyle gitmez.cunku insan kazanmayı seven biriyim.
Zamana bırakayım ama bıraktıkları sahada uzaklaştılar.

İnsan kazanmaktan kastınız nedir? Sizinle konusmak dahi istemeyen insanları neden kazanmak gibi bir dert ediniyorsunuz.Evet işyerinde insan sohbet edecegi birileri olsun ister ama olmuyorsa olmuyordur, zorlamaya gerek yok ki..

İnsan kazanmaktan kastınız nedir? Sizinle konusmak dahi istemeyen insanları neden kazanmak gibi bir dert ediniyorsunuz.Evet işyerinde insan sohbet edecegi birileri olsun ister ama olmuyorsa olmuyordur, zorlamaya gerek yok ki..
İşte olmama sebebi geçen seneki arkadaşım.Sebebini bildiğim ama sustugum bı durumun içindeyim ne yazıktır.bu durumdan rahatsizim

Gecenki konundada yazmistim.. ev bulmaya yardimci olmak vs cogu gereksiz. Is iste kalsin bence bu insanlarla neden gun yapiyosun?

Dedimki sana bunlar illaki kendi aralarinda kavga ederler bi gun sen bulasma..

Gecenki konundada yazmistim.. ev bulmaya yardimci olmak vs cogu gereksiz. Is iste kalsin bence bu insanlarla neden gun yapiyosun?

Dedimki sana bunlar illaki kendi aralarinda kavga ederler bi gun sen bulasma..
Valla inşallah haklı çıkarsın.
İşte ne biliyomusun.zor durumdalardi insanlık yaptım insan sandım.
Gün olayını ben duzenlemedim.
İlk zamanlar okuldaki hocalar düzenleyip teklif etmişlerdi ayda bir.
Böyle olacağını bilemezdimki.
E çıkamıyorum da simdi

o ilk arkadaşta var mı günde?
ben olsam beklerim geldiklerinde herkesin içinde sorarım. hayırdır son zamanlarda tavırlı gibisiniz bilmediğim bir şey mi var diye. muhtemelen gevelerler. o gevelemenin üstüne güzel bir laf sokarım.

o ilk arkadaşta var mı günde?
ben olsam beklerim geldiklerinde herkesin içinde sorarım. hayırdır son zamanlarda tavırlı gibisiniz bilmediğim bir şey mi var diye. muhtemelen gevelerler. o gevelemenin üstüne güzel bir laf sokarım.
Hayır yok.ben varim diye gelemiyor zaten rahatsız bu durumdan.ben çıkarsam ekmeğine kaymak surecegim.
Valla bu gidisle soracağım patlamak üzereyim zaten

Ah arkadaşım. Senin gibi arkadaş bulmuşlar nankörlük ediyorlar. Merak etme seni öyle bir ararlar ki...

O arkadaşın seni çekemiyor olabilir. benimle arkadaş olur musun? :KK200:

Ah arkadaşım. Senin gibi arkadaş bulmuşlar nankörlük ediyorlar. Merak etme seni öyle bir ararlar ki...

O arkadaşın seni çekemiyor olabilir. benimle arkadaş olur musun? :KK200:
Saat çok teşekkür ederim:) Mutlu oldum.
İnsan üzülüyor niye böyle oldu diye.
Suçlu olsam hakettiği diyip duzeltecegim ama ortada saçma sapan bir durum var.
Evet maalesef çekemedim bazı sebeplerden dolayı.baska neden yok çünkü.
Bu arada tabiki olurum..Arkadaşım:)

Saat çok teşekkür ederim:) Mutlu oldum.
İnsan üzülüyor niye böyle oldu diye.
Suçlu olsam hakettiği diyip duzeltecegim ama ortada saçma sapan bir durum var.
Evet maalesef çekemedim bazı sebeplerden dolayı.baska neden yok çünkü.
Bu arada tabiki olurum..Arkadaşım:)
Çok haklisin. Fakat insanda var nankörlük. Vefasızlık. Ben bazen diyorum ki Allah â bile kullar ne nankörlükler ediyorlar kula hayli hayli ederler diyorum.

Sıkmayın desemde insan canını sıkıyor. Hele ki iş ortamında daha da sıkıntı oluyor. İnşaAllah güzel insanlarla karşılaşırsınız.

Çok sağolun arkadaşım:*

Çok haklisin. Fakat insanda var nankörlük. Vefasızlık. Ben bazen diyorum ki Allah â bile kullar ne nankörlükler ediyorlar kula hayli hayli ederler diyorum.

Sıkmayın desemde insan canını sıkıyor. Hele ki iş ortamında daha da sıkıntı oluyor. İnşaAllah güzel insanlarla karşılaşırsınız.

Çok sağolun arkadaşım:*
İnşallah❤️maalesef ki öyle..

senin yerinde olsam yanlarına gider güzelce sorardım. arkadaşlar yanlış bişey mi yaptım bana soğuk davranıyorsunuz ve bu beni üzüyor diye direk sor.

Daha evvel konu açtım ve yapılan yorumlar iyi geldi.
Kısaca bahsetmek gerekirse geçen sene samimi olduğum bir iş arkadaşım sebepsiz kıskançlıkla uzaklaştı benden.(zamanla kıskanç olduğuna emin oldum başlarda konduramasamda)
Defalarca konuştum kendisiyle , sebebi ise burda gurbetteyiz ve cidden zamanında iyiligini çok gördüm.Ama bana herkes kendi yoluna dedi resmen.Sebebi yok dedi.
Psikolojim bozuk dedi.
Kendisi kendinden mutlu hiç kimseyi hazmedemeyen,maddi ferahlık içinde olan herkesin arkasından konuşan biri..
Neyse onunla iletişiminin tamamen bitti.okukda iki yabancıyiz artik.

Gelelim konuya
Bu sene okulumuza yeni gelen 2 bayan öğretmenle dönem başında iyi bi başlangıç yaptık.
Hatta ev bulmalarına yardımcı olduk eşimle..her şeyleri ile ilgilendik.bi sorun yoktu
Sonra benim okula 3 gün gitmem ve bir bebeğim olması sebebi ile çok fazla gorusemedik.
Ve konu başında bahsettiğim eski arkadaşım bu iki arkadaşla epey samimi oldu.
Olsun tamam.
Benim zaten samimi olmak gibi bir derdim yok.ama okula gidince de bu nasılsın iyi misin sohbeti yapmak kafi idi benim için.
Bu yeni gelen 2 arkadaş zamanla soğuk davrandılar..ben selam vermeden asla selam vermez,nasilsin diye bile sormaz hale geldiler.
Son 2 gündür bitanesi yüzumu görünce kafasını çeviriyor.
Sanki ben bişey yapmışım gibi..
Anlam veremiyorum.
Net bir sekildr dedikodum yapılıyor çok belli.
Geçen seneki arkadaşım bunları bana karşı doldurmuş artık eminim.
Ve huzursuz ediyor bu durum beni.
Hiç sevmediğim bu durumun içinde olduğuma inanamıyorum..
Ve daha 3 yıl maalesef burda aynı ortamda kalacağız.
Takmıyorum bazen..umursamamaya çalışıyorum ama okula gittiğim günler ister istemez sinirlerim bozuluyor.
Sene başında iyi olduğumuz ici gün yapmıştık hocalar arasında.ve bu haftasonu bendeler.
O günkü tavırlarına göre sorsammi sizce? Selam vermeyen yüzünü çeviren kişinin geleceğinden bile emin değilim.
Siz bu durumda nasıl tavır alırdiniz..
Cidden yoruyor artık.
Resmen dedikodum yapılıyor kim bilir neler konuşuyor ki hakkımda bana böyle uzak davranıyorlar.

Nereye kadar sabrederim bilmiyorum.
En ufak zararım olmadığı gibi aksine faydam bile oldu onlara.
Umrumda değiller..galiba beni esas yoran kendimi savunamamak,belki konuşsam içimi döksem rahatlayacagim sonra onlar düşünsünler.
Sizce doğru olan ne?
Tamamen yok saymak mi.
Bı yandanda diyorum böyle gitmez.cunku insan kazanmayı seven biriyim.
Zamana bırakayım ama bıraktıkları sahada uzaklaştılar.

Hepımız yasıoruz aynı sorunları.Bu ıkı yuzlu olmadıgımızdan dolayı boyle oluo.Devır haklının deıl guclunun.Afedersın o ınsanların agzına mıçsan elhamdurıllah derler.O kadar coklarlı bıde.Allah onları bıldıgı gıbı etsın.Gecen gun kı olayı anlatayım.Cagrı merkezınde calısıorum.Bahsettıgım kısı kullanılmaması gereken bı kelımeyı kullandı.Kısıye mal dedı.Sonra da veryansın ettı.Bu tarz kelımeler ıs cıkısı sebebıdır.Gıttı yetkılı bırıyle konustu.Bende cagrıdayım.Bu bahsettıgım kısınınde bı dolu borcu var .O kadar uzuldumkı.Neyse lavoboda yetkılı kızla karsılastım.Dedımkı cagrıdasorun varmı.Dedıkı evet sorun var ama saklıcaz bu durumu.Neyse gıttım kıza dedımkı canım yetkılı kısı X dıokı kımseye solemıcem dıyo sende takma artık dedım.Sen nasıl sorarsın.Nasıl sorabılırsın.Bende senın hakkında bı cok sey bılıorum.Ne bılcen sen benım hakkımda pocoz dıcektım .O kadar sor tuttumkı kendımı anlatamam.Sonra herkese dusman ettı benı serefsız.Mıllete yapısıo.Bır gorsen bıcık vıcık.Bıze geşın ev oturmasına.Dısarıya cıkalım hep beraber.Yanına ınsan cekmeye calısıo.Insan sandım gel konusalım dedım pısman oldum.Ne konuscam asla artık bu tazrz olaylarda konusmam .Laf ınsan olana anlatılır.Bıraz zaman gectı gormezden geldım bunu.Yemekte yanlarına cagırdılar.Konu acıldı evet benı ılgılendırmezdı o an tesaduf gordum sordum ozur dılerım dedım.Ben sınırlıyım .Benım yapım bu dıo.Allah ole ınsanların soylarını kurutsun.Soylesem ekmegınden olurduAma kımsenın ekmegıne manı olamam.Allahından bulsun.

Back
X