- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Zorlama değil aslinda ben eşimin uzerinde fazla emegi olan biri olmasi nedeni ile duydugum saygidan hic degilse iki cumle bayramlasmayi reddetmemistim bugune dek ancak son olay beni bundan da uzaklaştırıyor ..Böyle zorlamalara ben hiç gelemem ya. Konuşmayıverin. Gerçekten ana değil baba değil. Eşinizin konuşması yeter bence de.
Sıkıntılı biri:)Lutfen actigim bir konunun tartisma ortamina donusmesini istemiyorum..Konunun bu denli disina cikilmasindan da rahatsizim.mantiksizca yapilmis bir yorumdan rahatsiz oldum ve yine nazikce fikrimi soyledim ama hala israrla anlattigim konunun cok cok disinda seylere takiliniyorsa yorum yapmak icin yapiliyor demektir.Bazi sahislarin bana da davranis bozuklugu mu var sizde deme cüretini gosteren cumlesinin her nedense gorulmeyip bu denli uzerime gelinmesini de ayrica anlamiyorum.Duzgun bir şekilde fikrini soyleyenlere teşekkürler...diger sahislara da iyi eglenceler...
Zorlama derken yani beni kimsenin zorladigi bir durum yok .yanlis anlasilma olmasin..Zorlama degil nezaketen diyelim....her aile buyugu ile konusuyorum diye bir durum yok ayrica konussam da derdim bu degil... bayramdan bayrama esimin oldukca onem verdigi bir buyugunu arayip bayramin kutlu olsun demek belki gereksizlik belki nezaket..olay salt ''esimin ailesinden'' bir buyugu arasammi aramasammi olayi degil zaten.. aramızda gecmiste problem yasanmamis olsa ben burda bu konuyu neden acayim?? Anlatmak istedigim bambaska birsey gecmisteki olumsuzluklara ragmen benim onunla sadece bayramda halen saygidan konusmama ragmen entrrasan bi tepki almam.. Bu tepki uzerine sordugum sorudan konusalim lutfen...Bayramda seyranda eşinizin yengesini teyzesini amcasini aramalimiyiz diye soruyormusum gibi cevaplar aliyorum..Anne baba olmadiktan sonra her akraba ile telefonda bayramlaşma bana da çok gereksiz geliyor madem bir de zorlama olarak konuşuluyor hiç gerek yok konuşmayın
Zorla konuşmuyorum ayrica yazdigim aciklamalari okuyup oyle yorum yaparsaniz daha aydinlatici olursunuz.usenmeyin topu topu uc sayfa:)zorla konusmak nedir ya esimin esimin anasi degil babasi degil cok samimiyetsiz gercekten.
MantikliBir insandan hoslanmiyorsam benim için o telefon görüşmesi asla yapilmaz. Ama yapmam gerektiğini varsayarsak heralde 1 dk yi geçmez.
Neden bu denli tripkar davranıyorsunuz ben de onu anlamadım acayip bir negatiflik yayıyorsunuz düzgünce millet yorum yapıyor ona bile bir laf söylemeler bir şeyler filan. Ne yapıyorsanız yapın alla allaZorlama derken yani beni kimsenin zorladigi bir durum yok .yanlis anlasilma olmasin..Zorlama degil nezaketen diyelim....her aile buyugu ile konusuyorum diye bir durum yok ayrica konussam da derdim bu degil... bayramdan bayrama esimin oldukca onem verdigi bir buyugunu arayip bayramin kutlu olsun demek belki gereksizlik belki nezaket..olay salt ''esimin ailesinden'' bir buyugu arasammi aramasammi olayi degil zaten.. aramızda gecmiste problem yasanmamis olsa ben burda bu konuyu neden acayim?? Anlatmak istedigim bambaska birsey gecmisteki olumsuzluklara ragmen benim onunla sadece bayramda halen saygidan konusmama ragmen entrrasan bi tepki almam.. Bu tepki uzerine sordugum sorudan konusalim lutfen...Bayramda seyranda eşinizin yengesini teyzesini amcasini aramalimiyiz diye soruyormusum gibi cevaplar aliyorum..
Negatiflik yaydigimi dusunmuyorum.Neden bu denli tripkar davranıyorsunuz ben de onu anlamadım acayip bir negatiflik yayıyorsunuz düzgünce millet yorum yapıyor ona bile bir laf söylemeler bir şeyler filan. Ne yapıyorsanız yapın alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?