Yine konusmali miyim?

Anne baba olmadiktan sonra her akraba ile telefonda bayramlaşma bana da çok gereksiz geliyor madem bir de zorlama olarak konuşuluyor hiç gerek yok konuşmayın

Böyle zorlamalara ben hiç gelemem ya. Konuşmayıverin. Gerçekten ana değil baba değil. Eşinizin konuşması yeter bence de.
Zorlama değil aslinda ben eşimin uzerinde fazla emegi olan biri olmasi nedeni ile duydugum saygidan hic degilse iki cumle bayramlasmayi reddetmemistim bugune dek ancak son olay beni bundan da uzaklaştırıyor ..

Sıkıntılı biri:)

Anne baba olmadiktan sonra her akraba ile telefonda bayramlaşma bana da çok gereksiz geliyor madem bir de zorlama olarak konuşuluyor hiç gerek yok konuşmayın
Zorlama derken yani beni kimsenin zorladigi bir durum yok .yanlis anlasilma olmasin..Zorlama degil nezaketen diyelim....her aile buyugu ile konusuyorum diye bir durum yok ayrica konussam da derdim bu degil... bayramdan bayrama esimin oldukca onem verdigi bir buyugunu arayip bayramin kutlu olsun demek belki gereksizlik belki nezaket..olay salt ''esimin ailesinden'' bir buyugu arasammi aramasammi olayi degil zaten.. aramızda gecmiste problem yasanmamis olsa ben burda bu konuyu neden acayim?? Anlatmak istedigim bambaska birsey gecmisteki olumsuzluklara ragmen benim onunla sadece bayramda halen saygidan konusmama ragmen entrrasan bi tepki almam.. Bu tepki uzerine sordugum sorudan konusalim lutfen...Bayramda seyranda eşinizin yengesini teyzesini amcasini aramalimiyiz diye soruyormusum gibi cevaplar aliyorum..

Bir insandan hoslanmiyorsam benim için o telefon görüşmesi asla yapilmaz. Ama yapmam gerektiğini varsayarsak heralde 1 dk yi geçmez.

zorla konusmak nedir ya esimin esimin anasi degil babasi degil cok samimiyetsiz gercekten.

Neden bu denli tripkar davranıyorsunuz ben de onu anlamadım acayip bir negatiflik yayıyorsunuz düzgünce millet yorum yapıyor ona bile bir laf söylemeler bir şeyler filan. Ne yapıyorsanız yapın alla alla

Eşinin hatri icin 1 dk konuş zaten kapatmaya meraklı bir şekilde konuşuyormuş tatsizlik olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…