Yine konusmali miyim?

Artemis17

İzmir guzeli
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
205
61
98
Merhaba.Esimin ailesinden bir büyüğü ile aramiz pek iyi degil bazi olaylar yasandi ve evliligimizun uzerinde baya olumsuz etkileri oldu kendisinin.bu nedenle kendisini sevmiyorum ve esim de bunu biliyor.normalde arayip sormuyorum uzun zamandir,telefonu bile bende kayitli degil.bayramlarda esim aramadan önce konusmak ister misin diye sorar ben de nezaketen oyle bikac cumle bayram tebrik eder kapatirdim.zorlama yok altini ciziyorum....yani son iki bayramda boyle oldu.bayramdir buyuktur diye saygisizlik olmasin esimin de gonlu olsun diye konusurdum ama ama bu bayram benimle resmen konusmak istemedi.ses tonu dusuktu ve kapatmaya calisir gibi bi hali vardi.ustelik bendrn bes dk once esimle konusurken sesi civil civil oter gibi sakiyordu bana gelince donuklasti.tamam birbirimize bayilmiyoruz bana sicak davranmasini zaten beklemiyor ve istemiyorum.ama ben sana saygi gosterip konusuyorsam,telefonu kapatmaya calisir gibi kisa ve donuk cumlelerle konusmak ayiptir yalandan da olsa sen nasilsin denir.bu sene bayramda konusmayi düşünmüyorum ama sizce yine de buyuktur diye ve eşimin hatrina konusmali miyim ? İyilik bende kalsin diyorum bazen ..bazen de boşver diyorum konusma..

Son düzenleme:
Eşin için önem arzeden biriyse ve bayramda karşı karşıya gelirsem sanırım es geçemez üstüme düşen görevi yapar selamlaşır köşeme çekilirdim.
Telefon mevzusuna gelince eşinize son konuşmanızdan bahseder üzüldüğünüzü belirtirsiniz gene de illaki konuş derse hayırlı bayramlar der o sormasada hal hatır sorar kapatırdım

eşin konuşuyorsa senin ayrıca konuşmana gerek yok ki. herkes ayrı ayrı kutlayacak diye bi kural yok. bana anlamsız geldi.
Olabilir sizin de dusunceniz bana anlamsiz geldi.ben annemin ya da ailemden bir buyugumun bayramini kutladiktan sonra esimin de konusmasi nezaketen de olsa beni ve onlari memnun eder.tabi istisnai durumlar haric sevmedigi biri ile zorla konusturamam.huzursuz olacaksa istemem de.Konunun disina cikmayin lutfen ayrica ben baska aciklamalar yapmak zorunda degikim konuya istinaden yorum yaparsaniz ne ala yoksa artik bosuna yorulmayin yorum yapacagim diye..

ailedne büyük dediğiniz kim? amca mı dayı mı nedir?

Evet malesef onem arzeden biri.yuz yuze olsak dedigin gibi yaparim elbette.gormezden gelmek zaten beni suclu yapar yok yere..ama.telefonla iletisim olunca daha rahat oluyor insan mecbur hissetmiyor kendini okadar..

Belki yine konusurum bu seferlik ama yine ayni donuklugu ve telefonu kapatmaya çalıştığını hissedersem esimie soyleyip bir daha konusmak istemedgimi belirtecegim.Senede iki kere uc cumle konusacagim diye strese girmem yersiz.elimden geleni yaptim bu konuda derim en azindan..

ay aman gerçekten alemsiniz.
davranış bozukluğu mu var sizde, düzgünce yardım etmeye çalışıyoruz. beğenmiyorsanız etmeyelim. hadi.
Bence cevap yazmayın artık yoksa konu sahibi sizi dövecek :) siz kızılacak bir şey yazmamışsınız ama iki yorumunuza da azarlayarak cevap vermiş.

Son düzenleme:
Hoşlanmadığım/ aramın iyi olmadığı kimselerle konuşmamayı tercih ediyorum. Buna en yakın akrabalarım da dahil. Fazla yapay geliyor bana aman bayrammış, yok cenazeymiş.Iki tarafta yapmacıklığı hissedecek ne gerek var?

Lutfen actigim bir konunun tartisma ortamina donusmesini istemiyorum..Konunun bu denli disina cikilmasindan da rahatsizim.mantiksizca yapilmis bir yorumdan rahatsiz oldum ve yine nazikce fikrimi soyledim ama hala israrla anlattigim konunun cok cok disinda seylere takiliniyorsa yorum yapmak icin yapiliyor demektir.Bazi sahislarin bana da davranis bozuklugu mu var sizde deme cüretini gosteren cumlesinin her nedense gorulmeyip bu denli uzerime gelinmesini de ayrica anlamiyorum.Duzgun bir şekilde fikrini soyleyenlere teşekkürler...diger sahislara da iyi eglenceler...

Son düzenleme:
Böyle zorlamalara ben hiç gelemem ya. Konuşmayıverin. Gerçekten ana değil baba değil. Eşinizin konuşması yeter bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…