Bayram kutlamasi icin .. normalde zaten konuşmuyorum.eşin anne babası olsa anlarım da başka bir büyük ile telefonda konuşmak zorunda değilsiniz ki.
Bayram kutlamasi icin .. normalde zaten konuşmuyorum.
Olabilir sizin de dusunceniz bana anlamsiz geldi.ben annemin ya da ailemden bir buyugumun bayramini kutladiktan sonra esimin de konusmasi nezaketen de olsa beni ve onlari memnun eder.tabi istisnai durumlar haric sevmedigi biri ile zorla konusturamam.huzursuz olacaksa istemem de.Konunun disina cikmayin lutfen ayrica ben baska aciklamalar yapmak zorunda degikim konuya istinaden yorum yaparsaniz ne ala yoksa artik bosuna yorulmayin yorum yapacagim diye..eşin konuşuyorsa senin ayrıca konuşmana gerek yok ki. herkes ayrı ayrı kutlayacak diye bi kural yok. bana anlamsız geldi.
Olabilir sizin de dusunceniz bana anlamsiz geldi.ben annemin ya da ailemden bir buyugumun bayramini kutladiktan sonra esimin de konusmasi nezaketen de olsa memnun eder.tabi istisnai durumlar haric sevmedigi biri ile zorla konusturamam.huzursuz olacaksa istemem de.
Boyle onemsiz detaylara girerek nereye varacaksiniz...ailedne büyük dediğiniz kim? amca mı dayı mı nedir?
Boyle onemsiz detaylara girerek nereye varacaksiniz...
Yardim? Guldum suan neyse aynen sen bi yorum yapma Allah askina ok? :)ay aman gerçekten alemsiniz.
davranış bozukluğu mu var sizde, düzgünce yardım etmeye çalışıyoruz. beğenmiyorsanız etmeyelim. hadi.
Evet iste bayramdir diye hadi diyoruz büyüktür ama uzuldum sonra da..Amann bosver konusma. Iki tarafta herseyin farkinda.
Evet malesef onem arzeden biri.yuz yuze olsak dedigin gibi yaparim elbette.gormezden gelmek zaten beni suclu yapar yok yere..ama.telefonla iletisim olunca daha rahat oluyor insan mecbur hissetmiyor kendini okadar..Eşin için önem arzeden biriyse ve bayramda karşı karşıya gelirsem sanırım es geçemez üstüme düşen görevi yapar selamlaşır köşeme çekilirdim.
Telefon mevzusuna gelince eşinize son konuşmanızdan bahseder üzüldüğünüzü belirtirsiniz gene de illaki konuş derse hayırlı bayramlar der o sormasada hal hatır sorar kapatırdım
Bence cevap yazmayın artık yoksa konu sahibi sizi dövecek :) siz kızılacak bir şey yazmamışsınız ama iki yorumunuza da azarlayarak cevap vermiş.ay aman gerçekten alemsiniz.
davranış bozukluğu mu var sizde, düzgünce yardım etmeye çalışıyoruz. beğenmiyorsanız etmeyelim. hadi.
Evet bu sizi neden ilgilendiriyor peki?Bence cevap yazmayın artık yoksa konu sahibi sizi dövecek :) siz kızılacak bir şey yazmamışsınız ama iki yorumunuza da azarlayarak cevap vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?