elma sirkeside rengi akıtıyo arkadaşlar bakım yapayım derken öğrendim ....
bence sen kadın değilde erkek olan kuaförlere git. bayan olanlar artık nedendir bilinmez her zaman saçımı mafetmişlerdir. erkekler daha iyi yapıyor bu işi bence erkek olan bir bayan kuaförüne gidin bundan sonra :)
vede renk olayına gelince eczanede 3 4 tlye gliserin satılıyor. ıslak saçınıza durulanmayan saç kremi ile gliserini masaj yaparak saçınıza uygulayın. 20 saat felan bekletin durulayın 1 ton açılır. ne kadar daha açmak istiyorsanız 20 saat daha bekletin 1ton daha açılsın öyle öyle bulun istediğiniz rengi. yıpranmasın istiyorsanız en doğal yöntem bu :) sabun deseniz 1 2 aya anca akıtıyor. papatya deseniz bu havada güneş yok boya deseniz yıpratır felan yani :) siz benim dediğimi bir düşünün bence :)
benimde saçım senin gibi yarısı sarı yarısı kestaneydi ama kuaföre gitmek istemedim çünkü saçım açılmaktan çok yıprandı.önce bir çikolata kahve aldım boyadım sarının üstüne süper oldu.sonra 2 hafta geçince tekrar karamel aldım heryerini boyadım sonuç süper.keşke hiç kuaföre gitmeseydin.inan saçlarım kendine geldi şu an bal rengiyle karamel arası uçlardada çok hafif sarılar görünmeye başladı çok hoş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?