bu es aılelerı ne olacakArkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off
Konunun detaylari vardir muhakkak bosanma asamisana gelindigine gore.Esiniz adaletli denge kuran biri mi?Kayinvalideniz cok mu yasli?Sizi bunaltan seyler var belliki.Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off
Kendine hakim ol boşver eşimde zamanla düzelir bu konudaArkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off
Offf nedense hep biz arada kalıyoruz bir şey desek hikayedeki tek kötü karakter biz oluyoruz!!Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off
Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık.Çocuklar..
Hani dayı falan..
Maddi durumunuz müsaitse,sizi etkilemeyecekse götürür yani.
Bir zahmet buna da sinirlenmeyin.
Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açıkEsimin kardesi de sehirdisinda 4 yasinda yegeni var ben hep derim giderken hediye alalim onlar geldiklerinde hadi hediye alalim diye. Simdi krese baslamis hediye al gonder diyorum. Onlarda daha bebek dogmadan birsuru hediye almislar bize amca-yenge olarak. Benim yegenim yok olsa neler alir nerelere gotururdum. Esinizde dayi olarak kirk yilin basi yedirse icirse gezdirse ne var yani
Ah buraya bu yüzden yazmak istemiyorum. Okadar detay varki bilmediğiniz. Her 20 gün de bir gider dayilari iş için uzak kalmiyorlar merak etmeyin.E başka şehirde yaşayan dayıları gelmiş onlar da adı üstünde çocuk götürsün yani size niye batıyor ne kadar kötü kalpli insanlar var ya sırf eşin ailesi diye dayisindan bile uzak tutacaksiniz çocukları
Ben gitmiyorum genelde zaten. Ama bu deda aramız düzelsin diye hadi dedim gidelim. Iyimi yaptım kötümü bilmem.Niye hep beraber gidiyorsunuz kadını bırakmaya?
Eşinizi bıraksın, yeğenlerini görsün, dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?