Yine kv yine koca

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Bu adam kafayi ailesiyle vozmus yok anlimiyorum tek bunda mi var anne onun ki anneyse bizim ki haftada bir defa kv ye gidiyorum gidince de temizlik yapiyorum adam tutturmus bu ara haftada iki defa git istemiyorum gitmek diyorum kusuyor bi baslasam bunu daha da sonu gelmeyecek biliyorum her konu da duzelen adam annesi konu olunca hic mi degismez ya kv bisey demiyor cagirmiyor aramiyor esimede soylemediginden eminim diyebilirim tutturdu hafta da iki diye ne yapacam ne soyleyipte vazgecireyim bilmiyorum

Eşiniz kendi gidemiyor ve sizi yollayarak vicdanini rahatlatiyor olabilirmi? Yoksa kv evde yardima ihtiyac duyuyor ve eşiniz gitmenizi istiyor? Belki kadin hastadir veya sıkıntısı vardir, kocaniz onu yoklamanizi da istiyordur da acikca soyleyemiyordur. Bi agzini arayin derim. Ha yok kv daha cok memnun etmek icinse "ah canim cok isterdim inan yetistiremiyorum bla bla" bisey uydurup basinizdan kotu olmadan savin

Eşiniz kendi gidemiyor ve sizi yollayarak vicdanini rahatlatiyor olabilirmi? Yoksa kv evde yardima ihtiyac duyuyor ve eşiniz gitmenizi istiyor? Belki kadin hastadir veya sıkıntısı vardir, kocaniz onu yoklamanizi da istiyordur da acikca soyleyemiyordur. Bi agzini arayin derim. Ha yok kv daha cok memnun etmek icinse "ah canim cok isterdim inan yetistiremiyorum bla bla" bisey uydurup basinizdan kotu olmadan savin
esim aksamlari is cikisi mutlaka ugrar oyle gelir eve haftada bir giderken temizligini yapiyorum zaten yeterli oluyor ikincisi niye onu anlamiyorum gidince cok mutlu oluyor adam ve ben buna sinir oluyorum

Sizi kaba kuvvetle götürecek hali yok. O ısrar ettikçe siz reddedin. O sizi değil siz onu pes ettirin.

İnsan önce bir ister misin der. Temizliğe gitmek zorunda değilsin. İnsan yeri geliyor kendi evini temizlemeye yetemiyor.

Birincisi kadın yaşlı mi ?
Ikincisi kocasi yok mu tek mi kalıyor ?
Üçüncüsü yeni doğan ni bebeginiz mi var ?

Birincisi kadın yaşlı mi ?
Ikincisi kocasi yok mu tek mi kalıyor ?
Üçüncüsü yeni doğan ni bebeginiz mi var ?
hayir canim yasli degil
Kocasi yok tek kalmiyor evde bekar iki kaynim var
Bebegim yok esimde sorun var olmuyor malesef :(

birgun soyledim yine kavga ettik
Zamanla öğrenecek senin hizmetçi değil eş olduğunu o halde. Etsin kavga bırak. Sen kavga etme, kendi kendine kavga etsin hatta. Bıkar, pes eder sonunda. Bu konu dışında diğer konularda ona surat asma mutlu olduğunu ve onunla mutlu olduğunu görsün. Kv evine gitme yüzünden kavga edip bunu evlilğin geneline yayma. Lafını söyle bitti tamam, o delirsin bir köşede.

Back
X