Yine kv yine koca

Üstün e üstlük kızı da geldi.
Okuldan.
Gecenin 12 sinde eve gidiyoruz.
Çay bulaşigi kalmış diye bana mesaj atti kızı yıkayıp oyle gitseydim diye ama Koca m asagida çağırdı işten gelmişti.

Ay yuh ya resmen gelin=köle olarak görüyorlar onunda kizi var onada çektirir birileri onada oyle bulaşık kalmış derlee canim ilahi adalet var Allah var üzülme

Pardonda kaynana evine gidince temizlik niye yapılıyor? Sen oğlunun eşi misin o evin haftalık yardımcısı mı? Bayanlar özür dilerim ama size yapılan bu saygısızlığı nasıl kendinize reva görüyorsunuz?Hiç mi özsaygınız yok?
Konu sahibi arkadaşım siz yokken ( evli değilken ) kv nizin agrıyan yerleri ne durumdaymış? O zaman kim yapıyormuş temizliğini? O zamanda yapmadıysa yada yardımcı almadıysa o evi bok götürmüştür.
yapmak istemiyorum ama gidince hadi surayi yapalim dediginde hayir diyemiyorum

Çok istiyorsan haftada iki gün temizlikçi gönder annene de. Başkasının evini temizlemek nedir yahu..
Canımız isteyince gidiyoruz ailelerimize yiyip içip kalkıyoruz.

yapmak istemiyorum ama gidince hadi surayi yapalim dediginde hayir diyemiyorum
evdede temizlik yapıp geldim kollarım agrıyor de. Anne aslında biz sana bir yardımcı bulalım.Ben her hafta geldigimde temizlik yapmak zorunda kalıyorum sohbet edemiyoruz.Haftada bir yardımcı alsan daha iyi olacak bence de arif olan anlar zaten.Tabii işine gelmez o ayrı.

Ne bu kayınvalidelerin sizden çektiği ya hepiniz örgütlenmişsiniz

Back
X