• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YİNE KV YİNE KV...

Ben nişanlıyken çok samimiydim kv ile. anne kız gibiydik adeta. ama baktım ki sürekli her şeye karışıyor bana krizler geçirtiyor ben de arama mesafe koydum artık. Eskiden her gün arayan ben artık 3-4 günde bir arıyorum. Bugün kandil günü diye aradım kandilini kutlayayım hal hatır sorayım dedim.Bana dediği laf niye aramıyorsun artık bişey de olmadı aramızda vs.vs. Neymişş pazartesi çok hasta olmuş haberim yokmuş.. eee arasaydın gelirdim diyorum sen çalışıyorsun diye aramadım diyor bu seferde. Ayyy ne yapsam yaranamıyorum. Her gün arasam kavga ediyoruz az arasam niye aramıyorsun oluyor. Gerçekten şu mübarek günde sinirlerim bozuldu. Ne yapmalıyım sizce ? Yine eskisi gibi her gün arayayım mı yoksa böyle devam edeyim mi ?
Hiç arama .. mecburiyetin mi var ? Nasıl alışırsa öyle gider ..daha şimdiden başlamış sorunlar ..Çok yüz göz olmanın sonuçları bunlar ..haftada bir yeter ..

Ayrıca kayınvalide anne değildir ki gününü kutlayasın. ..evleniyorsun diye nüfusuna geçmiyorsun ya .....

Keşke başta aranızda bir sınır olsaydı. Bekarım burada açılan her kaynana konusunda şok oluyorum ben. O yüzden buradan öğrendiğime göre en güzeli mesafeli fakat saygılı olmak..En Büyük KK:anne:

Bu kv aramayida kk da asiri cok duydum. Hergun bir insan neden aranir? 3 senelik evliyim ve kvyi hergun degil her hafta bile aramadim. Aradiysam ya lazim olmustur ya bayram filandir yani ozel olarak sesini ozleyip aramadim yani.

Hergun arayip ne diyorsunuz ne gerek var her allahin gunu aramaya cok gereksiz buluyorum hic aramam haftada bir giderim o kadar

Baştan hergün ara ara ara sonra mesafe koydum de. Ee haksız mı ? O mesafeyi baştan koyacaktın.. baştan vıcık vıcık sonra mesafeciler nedense itici geliyorlar bana.

Annemi bile haftada 1 arayan biriyim. Ben biraz abartıyorum belki ama telefonda konuşmak diyince bana bir şeyler oluyor.

Back
X