ilahi canim ya : ) cok tesekkur ederim.. sasirmaktan ziyade bi tuhaf oldum.. ne biliyim..Lavanta, niye sasirdin ki? Ben hic sasirmadim. Aptal oglan, daha cok basini taslara vuracak. Senin gibisini zor bulur bir daha.
ne guzel dedin.. ruh ve yurek cok incindi..Ruhun, yüreğin o kadar incinmiş ki.. Çok belli.. İnşallah feraha kavuşursun..
ceyizlerimi hic kullanamadim mutlulukla.. bidaha da ayni heves olamaz zaten.. hepsinden yana kirildim.. o ilk heyecanla yeni evli olmak, cicim ayi nedir, bilmiyorum..Bu gibi durumlarda insan en çok kendi ziyan olan duygularına üzülüyor.
Bir daha hiç o ilk heyecanla sevemeyeceğiz malesef, ben inanmıyorum.
Ebru Gündeş'in bi şarkısı var ya..
Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüz?
son pismanlik fayda vermez derler ya, demek bazi durumlar icin dogru.. ben cok ugrastim toplamaya, o da bozmaya : )Her hata yapan pisman olur, bu boyle.
Ama bazi hatalar vardirki, geri dondurulemez.
Donulmuycek hatalar yasanmissa uzerine konusmak size hic bi fayda vermez.
Belki pisman.
Allah kimsenin ahini kimsede koymaz, o kesin.
Ama bu demek olmuyorki siz tekrardan baslayabilirsiniz.
Hayattaki yonunu ciz ve dum duz ilerle.
oyle mi dersin : ) dolunay mi bilmem, arabesk damarimin tuttugu kesin.. dogru soyluyorsun, kimse mutlu yuvasini bozmaz deli veya simarik degilse.. biliyorum aslinda dogrusu bu Allah in izniyle.. ama dedigin gibi taze.. insaAllah zihnimden komple cikarlar, hayatimdan da..Dolunay vuruyo dolunay :) Her sey iyi olsa bosanmazdin. Henuz yaralarin taze minik kus uzulmen dogal, zamanla alisacaksin ve bir gun umrunda bile olmayacak emin ol buna.
aslinda hic deginmiyoruz canim o konulara ama bugun lafi geldi, arkadasimin anne babasi ayri da, konu acildi oyle..Ruh halini bu kadar etkiliyorsa yakin arkadaşlarini bu konuya deginmemeleri için uyarmani tavsiye ederim...
Ayrıca elbette pişman olacak elbette üzülecek... Ama sen çok mutlu olacaksın gün gelecek iyi ki diyeceksin çok şükür diyeceksin...
ben de hazmetmekten yanayim canim, icine atinca iyilesme sureci uzuyo.. ben uzun suredir genel anlamda iyi oldugum icin, pek konusmuyordum.. bi kac gundur degistim, sarsildim.. ama bunlar hepsi normal diye dusunuyorum..Bence bu gelgitlerim bile yaşadıklarına yüzleşme bunun üstesinden gelebilmek zor ve güzel hani aci bile hazmederek yaşadım derler ya aynen öyle için huzurlu rahatsan bütün bunları da atlatirsin...
Sadece seni üzen canini sikan konular ecilinca arkadaşlarından rica et dikkat etsinler.
Kim olsa yaşanmışlıkları hatırlar ve üzülür.
En güzeli uzak durmak
'gercekten' bitti canim, tereddutum yok sukur..iyi veya kötü yaşanılan hiçbirşey unutulmaz
ne kadar unuttum desen bile hatırlanılacak durumlar illaki olacak
umarım gerçekten bitmiştir sizin için
ama hala belirsizlikler varsa sürekli aklını kurcalamala meşgul olursun
hakkında hayırlısı olsun
hic evlilik dusuncem yok canim ama olsa, ayni hayaller ayni heyecanlar yasanir mi tekrar?Erkekler ayrılığı kadınlardan daha zor atlatırlar diye bir rivayet var, tabii bu kurulu düzenleri bozulduğu evde yemek yapan, evi çekip çeviren birilerinin artık olmamasından kaynaklı olabilir.Ne olursa olsun, kendi düşen ağlamaz Lavanta. Hiç düşünme bunları, hayata sımsıkı tutun, belki günün birinde doğru insan hayatına girecek ve tüm gençkızlık hayallerini onunla yaşayacaksın.
cok tesekkur ederim..Ağır kısımları atlattın , şimdi iyileşme sürecindesin . Doğal olarak bu da biraz zaman alacak ama inşallah bedenende , ruhende tamamen normale döneceksin . Herşey aşama aşama ama sindire sindire .
Sen yine şanslısın çocuk yok .
Allah yardımcın olsun , sabır ve zaman senin tek ihtiyacın olan .
hic evlilik dusuncem yok canim ama olsa, ayni hayaller ayni heyecanlar yasanir mi tekrar?
Kesinlikle çok normal bence .cok tesekkur ederim..
bunlar surecin parcasi aslinda dmi, normali bu.. genele bakarak ben yine cok iyiyim Allah a sukur.. o kadari vermek filan kabustu, cok daha karisik ve zordu.. icine atip iyi gorunmeye calismaktansa, hazmederek aşmak daha iyi sanirim..
aslinda agzim fena yandigindan, yogurdu birak uflemeyi, yanina yaklasmaya bile cesaret edemem sanirim :)Yaşanır tabii neden yaşanmasın, hem yaşadığın ayrılıktan sonra zaten hemen evlilik fikrinin kafamda oluşması mümkün değil, ama karşına biri çıkar, gerçekten seni sevgisi, saygısı ve anlayışı ile mutlu eder, seni sen kadar iyi tanır ve hiç aklında yokken bir bakmışsın ki imzayı atıvermişsin.Sadece zamana bırak...
dogru soyluyorsun arkadasim, yenilikler genelde urkutucu ve zor gelir, bir de alistigin duzeni biraktiysan.. sizler de dualarinizi esirgemeyin.. dilerim ben ve ayni durumdaki arkadaslar feraha erer..Kesinlikle çok normal bence .
Düşünsene yeni bir işe başlarken bile ilk haftalar hatta bazen ilk aylar berbat geçer , pişmanlıklar duyarız . Sonra zamanla alışırız ve ne zaman olduğunun farkına bile varmadan hayat koşuşturması içinde o kötü günler aklımıza bile gelmez , kanıksamış oluruz . Sen , yeni ve güzel bir hayata başladın , herşeyi oluruna bırak , su akar yolunu bulur .
tesekkur ederim canim :)Okurken aşk acısı çektim resmen ne güzel kurmuşsun sen cümleleri öyle...
ben de hazmetmekten yanayim canim, icine atinca iyilesme sureci uzuyo.. ben uzun suredir genel anlamda iyi oldugum icin, pek konusmuyordum.. bi kac gundur degistim, sarsildim.. ama bunlar hepsi normal diye dusunuyorum..
cok cabuk pes etmek mi : )eski konularina az göz attim da.. bence eski esiniz ailesinin gazi ile cirkinlesmis ve onlarin kafasiyla yola cikmis..
yani araya ücüncü sahislar girmis gibi..
ailesi olmasa evliliginiz farkli olurdu gibime geldi..sanki cok cabuk pes etmissiniz?
yaslariniz kac ve kac yil ay evli kaldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?