• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine lavanta : ) cok oldum dmi artik : )

Yüzlesiyorsunuz geçmişle çok normal hissettikleriniz. Çok taze çünkü.
Sizi bu kadar üzecekse, ortak arkadaslarıniza ricada bulunun açmasınlar eskiyi.
Zamanla geçmez ama o kadar azalırki gülerek hatırlarsınız bugünleri.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Yüzlesiyorsunuz geçmişle çok normal hissettikleriniz. Çok taze çünkü.
Sizi bu kadar üzecekse, ortak arkadaslarıniza ricada bulunun açmasınlar eskiyi.
Zamanla geçmez ama o kadar azalırki gülerek hatırlarsınız bugünleri.
Hakkınızda hayırlısı olsun
tesekkur ederim.. arkadaslarimla konumamaya ozen gosteririz bu konuyu ama bugun bi sekilde yeri geldi ve konusuldu..
hepimiz icin hayirli olan olsun.. sagolun : )

sen de sustun sustun, 1 haftadir costun lavanta, konu acip duruyosun demeyin canlar..
bi kac gundur ruh halim cok sarsintili.. genelde iyiyim Allah a sukur..
eski esim ile ortak dostlarimiz var, bu konuya hic girmemeye ozen gosteririz, konusmayiz ama arkadasimla konusurken birden laf geldi o konuya ve konu arasinda onun cok uzgun oldugunu, kotu oldugunu soyledi.. o da kendi esiyle konusmasini duymus..
nedendir bilmiyorum tuhaf oldum.. pismanlik, acima filan degil.. belki kendime acidim, belki o buyuk asktan su gelinen hale.. bir de her sey daha taze..
arkadasim etkilenmis ve acaba? der gibi oldu (eski esimin devreye sokmasi gibi bi durum yok, eminim).. icim şoyle yandi; o da ben de ne kadar uzulsek de, asla olur'u yok artik, bitti icimde de hayatimda da.. elimden geleni fazlaca yaptim zira..
yasiyorsun ama artik imkan yok bir olmaya, bu cok aci..
ben onu seviyor muyum, artik hayir.. benim su an yuregimi buran, vakt i zamaninda kalbi pir pir eden kucuk lavanta.. hic aklina gelmezdi bunlar, ceyizini secerken..
bir de profildeki sarki geldi ustune : )
hayat..
bilemiyorsun..
dilerim Allah'tan kimse EŞiyle bu hallere gelmez..
bir de lutfen konumu tasimayin sayin editorler : ) bu benim derdim : ))

Bu gibi durumlarda insan en çok kendi ziyan olan duygularına üzülüyor.

Bir daha hiç o ilk heyecanla sevemeyeceğiz malesef, ben inanmıyorum.

Ebru Gündeş'in bi şarkısı var ya..

Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüz?
içim bir tuhaf oldu yazdıklarınızı okurken. Düşününce eşimle hiç bu duruma gelmeyiz biz diyorum sonra bakıyorum hayatta herşey bizim için. Neden olmasın? Hakkınızda hayırlı olan buymuş demekki. Daha güzel günlere uyandırsın Rabbim...

içim bir tuhaf oldu yazdıklarınızı okurken. Düşününce eşimle hiç bu duruma gelmeyiz biz diyorum sonra bakıyorum hayatta herşey bizim için. Neden olmasın? Hakkınızda hayırlı olan buymuş demekki. Daha güzel günlere uyandırsın Rabbim...
Amin inşallah. Allah sizi de ayırmasın sevdiklerinizden..

kendimi aklama derdinde degilim canim ama kendi de itiraf etti ayrilirken, sucsuz oldugumu.. ben de eskiden inanmazdim tek tarafli olduguna.. ama olabiliyomus.. ben elimden geleni cokca yaptim.. onu da suclamiyorum artik.. ama cozumsuz yola kendisi zorladi..
hayirlisi.. ne denir..
guzel dilegin icin tesekkud ederim canim, hepimiz mutlu olalim insaAllah :KK60:
inşallah canım inşallah hayırlısını versin allahım hepimiz için...:KK15:

Bence o senden daha da üzgündür çünkü erkekler o ayrılık zamanlarında bir horozlanıyorlar ondan sonra pısss diye sönüyorlar. Erkeklerin üzüntüsü onlarda daha çok iz bırakıyor. Kadınlar biraz ağır atlatıyor ama mutluluğu yakaladıklarında :KK31:Boşanmış bir arkadaşımdan iyice biliyorum ilk zamanlar ooo kurtuldum gibi laflar ediyordu sonradan yalnızlığın acısını çok derin yaşadı ve kendini çok suçladı.

Lavanta hep hüzünlüsün, zor geçiriyorsun belki ama önüne bak boşver ne zaman onun hakkında konuşsan üzüleceksin taaa ki (inşallah) hayatında seni seven ve sana değer veren biri olana kadar. Ondan sonrada buraya ayyyy kızlar çoooK mutluyum acaba ona bu akşam ne sürprizi diye konulara açarsın.:-) İnşallah :) Sevgiler.

bulunduğun yerden geriye doğru bakmış ve bunlarıda yaşadım ben demişsin o kadar. dediğin gibi hissettiğin üzüntü ya da pişmanlık değil. Dilerim çok mutlu olursun..

Bence o senden daha da üzgündür çünkü erkekler o ayrılık zamanlarında bir horozlanıyorlar ondan sonra pısss diye sönüyorlar. Erkeklerin üzüntüsü onlarda daha çok iz bırakıyor. Kadınlar biraz ağır atlatıyor ama mutluluğu yakaladıklarında :KK31:Boşanmış bir arkadaşımdan iyice biliyorum ilk zamanlar ooo kurtuldum gibi laflar ediyordu sonradan yalnızlığın acısını çok derin yaşadı ve kendini çok suçladı.

Lavanta hep hüzünlüsün, zor geçiriyorsun belki ama önüne bak boşver ne zaman onun hakkında konuşsan üzüleceksin taaa ki (inşallah) hayatında seni seven ve sana değer veren biri olana kadar. Ondan sonrada buraya ayyyy kızlar çoooK mutluyum acaba ona bu akşam ne sürprizi diye konulara açarsın.:-) İnşallah :) Sevgiler.
: )) tesekkur ederim canim umut dolu bakis acin icin.. guzel dileklerin icin.. hayirlisi ne diyeyim.. saglik olsun insaAllah, huzur olsun, ailemiz sevdiklerimizle..
yalniz ben hep huzunlu dglm canim, oyle yansimis sanirim : )

lavanta gorme ,duyma artik dinleme
Her duydugunda yine basa sararsin yine icin acir malesef bende oyleyim
gecicek inanyorum zamanla bu aci tukenicek
cok hassas oldugunu ,ince ,narin bir insan oldugunu yazdiklarindan hissedebiliyorum

: )) tesekkur ederim canim umut dolu bakis acin icin.. guzel dileklerin icin.. hayirlisi ne diyeyim.. saglik olsun insaAllah, huzur olsun, ailemiz sevdiklerimizle..
yalniz ben hep huzunlu dglm canim, oyle yansimis sanirim : )
Lavantacım çok narinsin, belki de bana öyle yansımıştır:) kusura bakma canım. Dualarına da amin diyorum İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Buruk...

Ne zaman ayrıldın bilmiyorum ama boşanmanın ağırlığını atmış gibisin. Zor olmalı...

İki insanın ayrı ayrı iyi bireyler olmaları birlikte mutlu olacakları anlamına gelmiyor. Evlilik farklı bir şey.

Sadece iyi olmak yetmiyor.

Mutlu olmanı dilerim, yeni başlangıçlara...

o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Pişman olsa ne degişir ki artık. Olan olmuştur.
İnsan ne dese boş, ne dese fatdasuz şu satten sonra.

Not: dilerim hep mutlu ol canım

Lavantacım çok narinsin, belki de bana öyle yansımıştır:) kusura bakma canım. Dualarına da amin diyorum İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
yok ne kusuru canim : )
tesekkur ederim cok sagol..
can i gonulden amin :KK60:

o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Pişman olsa ne degişir ki artık. Olan olmuştur.
İnsan ne dese boş, ne dese fatdasuz şu satten sonra.

Not: dilerim hep mutlu ol canım
yasayan nasil da biliyor degil mi canim..
zaten beni de buruklastiran, artik donusu olmamasi ve gelinen hal..

Buruk...

Ne zaman ayrıldın bilmiyorum ama boşanmanın ağırlığını atmış gibisin. Zor olmalı...

İki insanın ayrı ayrı iyi bireyler olmaları birlikte mutlu olacakları anlamına gelmiyor. Evlilik farklı bir şey.

Sadece iyi olmak yetmiyor.

Mutlu olmanı dilerim, yeni başlangıçlara...
hakkiniz var, o agirligi attim Allah in izniyle.. ama tamamen aldirmiyor olmak, henuz mumkun degil saniyorum..
evet, kotu bi insan degildi belki ozunde ama oze bakilsa da genelde herkes iyidir, onemli olan davranislarin ne soyledigi oluyor cogu zaman.. usül esastan once geliyor yani..
dilerim hepimiz mutlu oluruz : )

lavanta gorme ,duyma artik dinleme
Her duydugunda yine basa sararsin yine icin acir malesef bende oyleyim
gecicek inanyorum zamanla bu aci tukenicek
cok hassas oldugunu ,ince ,narin bir insan oldugunu yazdiklarindan hissedebiliyorum
tesekkur ederim canim, cok hassas biriyim ama incelik narinlik sizin iltifatiniz, eksik olmayin..
onunla ilgili herseyi cikardim hayatimdan, ne soruyorum ne de merak ediyorum, hatta duymayi istemiyorum bi haber gelecek olsa bile.. arkadasimla aylardan beri ilk kez denk geldi konu, kendisi de aile danismani, konusmus olduk oyle.. haklisin, hic acmamak lazim.. ama uzulunce de bastirmamak lazim diye dusunuyorum, iyilesme surecini uzatmamak adina.. bastirdikca icinde buyuyo zira..

Back
X