Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim, amin.. gercekten zor.. ama yapacak bsy de yok.. Allah buyuk..Boşanma konuları beni çok üzüyor ya yerine koyuyorum kendimi aman Allahım içim resmen yangın yeri oluyor Rabbim yaşatmasın kimseye ...
İnş bundan sonra hep mutlu ve huzurlu olursun cnm ..sagol canim, amin.. gercekten zor.. ama yapacak bsy de yok.. Allah buyuk..
insaAllah arkadasim, sagolasin.. duanizi isterim..İnş bundan sonra hep mutlu ve huzurlu olursun cnm ..
hepimiz icin hayirlisi insaAllah green'imÖyle canim öyle.. Yaşayan biliyor.
Kismet işte, olacağı varmış oldu.
Önümüzdeki maçlara artık))))
insaAllah canim, sagolasin..Seni boşanmayan anlamaz lavanta. Içinin ne kadar yandığını biliyorum. Boşanmak çok çok çok zor. Mevlam sıkıntını giderir inşallah.
Siz hassas ve duygusal bir insansınız benim gibi, o yüzden bizim için toparlanmak çok daha zor. Hemen bi uğraş bulun kendinize, en azından kafanız biraz dağılır.insaAllah canim, sagolasin..
insan bi donem eli ayagi gitmis gibi hissediyor, aliskanliklar, bosluk, mutsuzluk, hayalkirikliklari, bidaha boyle sevemeyecek olma dusuncesi vs.. zamanla ya iyilesiyorsun ya da bu sekilde yasamaya alisiyorsun, ki eskisi kadar siddetli hissetmiyorsun.. ilginc duygular..
Amin tatlim amin;-*hepimiz icin hayirlisi insaAllah green'im![]()
ugraslarim var cok sukur ama donem donem atak geliyor iste : )) bunlar normal duygular sanirim, zira daha cok taze.. Rabbim kolayca ve razi olacagi sekilde atlatmayi nasip etsin insaAllah.. zor vesselam..Siz hassas ve duygusal bir insansınız benim gibi, o yüzden bizim için toparlanmak çok daha zor. Hemen bi uğraş bulun kendinize, en azından kafanız biraz dağılır.
insaAllah canim..Allah hepimize bu zorlu gunleri atlatabilmeyi nasip etsin insallah
Ayrildik ailemleyim ait olmam gereken yerdeyim.bosanma davasi falan aciliyo iste ailelerdr gorustu.yeni bi surece giriyoruz en zoruda gozumde buyuyende o mahkeme salonu.insaAllah canim..
konuna yazmistim, ne oldu son durumunuz?
canim cok tesekkur ederim, amin.. hepimiz icin hayirlisi insaAllah..lavantacım bundan sonra her sabah gözlerini yepyeni musmutlu günlere aç inşallah.neye karar verirsen hakkında o hayırlı olsun.
Rabbim yardimcin olsun.. emin ol hepsi geciyor, Allah sabrini veriyor.. hic korkma, sukur ki ailen yaninda.. ve koca musveddesi yalvarirsa, sakın ha inanma, donersen yine aynini yapacak.. kararli ol..Ayrildik ailemleyim ait olmam gereken yerdeyim.bosanma davasi falan aciliyo iste ailelerdr gorustu.yeni bi surece giriyoruz en zoruda gozumde buyuyende o mahkeme salonu.