Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babaniz ve amcanizi asla dinlemeyin ve annenizin hakkinida yedirtmeyin. Nasilda uzuldum ya. Birakin babaniz kendi odesin borcunu. Annenize bi guvence olarak kalsin o para.
Ah boyle babalar olacagina hic olmayaydilar daha iyiydi
Bence eger annenin babasindan kalan paradiysa kimsenin dokunmaya hakki yok zaten anneniz bunca sene babaniza calismis ne yapip edin annenizi ikna edin babaniz olacak adamda ne halt ederse etsin kimlerle yediyse o parayi gitsin ordan getirsin eger sizi tehdit falan etmiyorsa badinizi belaya sokmayacaksa direk dediginiz sekilde annenizin hakkini kurtarmaya bakin
Nefes aldığı sürece borç yapacaktır. Babam için bunu söylemek istemiyorum ama ya su testisinde kırılacak yada elden ayaktan düşüp anneme muhtaç olacak.
Nefes aldığı sürece borç yapacaktır. Babam için bunu söylemek istemiyorum ama ya su testisinde kırılacak yada elden ayaktan düşüp anneme muhtaç olacak.