Yine mi aynı şeyler !!!

Konuyu merak ettim. BDV de mi açılmıştı. Bende bi bakayım :deli:

Edit: hatırladım. Hocaya gitmiş kadın, sana ummu subyan musallat oldu demiş adamda.. Ummu subyanı araştırıp korkmuştum bende baya..
Hatırlamaz olaydım nerden hatırladım En Büyük KK:110:

Pardon sizi başka birisi sandım yani sormaya çalıştığım şey tedavi sizi daha mı kötü yaptı burda birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz terslemenize gerek yok. Neyse sormadım farzedin iyi günler[/QU
Tersleme ifadesi yok ki:/ anlamsız geldi sorunuz ben de size sordum tekrar. Selamlar

Viv, banlısın ama konuyu takip ettiğine eminim. Sen benim bu forumda gördüğüm en akıllı kadınlardansın. Bence de sadece mevsimsel bu yaşadıkların. Çok geçmiş olsun

Sen kimsin ki :confused:Teşekkür ederim öncelikle. Bir güncelleme yapayım diğer arkadaşlar da yazmış. Sanıyorum anlık, günlük bir şeydi yaşadığım ki geçti. Şu an iyiyim. Yeniden başlarsa da sonuna dek savaşmayı düşünüyorum korkulara teslim olmadan. Tekrar çok teşekkürler :KK68:

ben şu an benim kafam bozuk olmasın, kafamı bozmaya kalkanı ben daha kötü bozarım modundayım. milletin çirkefiyle niye uğraşıyoruz ki. canımı sıkan kimse sabretmeyi bırakıp hayatımdan çıkardım. kv nin evine gelmesinden mi korktun geldiğinde hoş karşılamadığını yüzüne belirt. senin canını sıkma potansiyeli olan ortam mı gelişti çık git. kafan rahat olsun karşim :halay:

Back
X