• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi be baba?

Aman aman sakın söyleme annenin ciddi hastalığı varmış daha fazla üzülmesin kadın.annenin morale ihtiyacı var dersen morali daha fazla alt üst olacak.hastalığınnı depreştirecek düzeleceğine gerileyebilir.annenizinda ALLAH şifasını versin.

Allahım aklım gidecek. Babam az önce aşağı sigara içmeye indi, telefonu evde sarjdaydı. Kardeşim telaşlı telaşlı çağırdı bana mesajları göstermek için. Birde be göreyim??? Telefonun kendi örnek mesajlarını okumuş. "Metin şablonlar" olarak kayıtlı olan örnekler. Hani eski telefonlarda oluyo ya "Toplantıdayım" "Gecikeceğim" vs vs tarzında:52::52:

Birde demez mi bana "Ablaa yanlış okumuşum, yazan kişi kadın değil erkekmiş, adı da Metin"
Gülmekten yarıldım yemin ederim :9:
Türkçesi pek içaçıcı olmadığı için bazı kelimelerin anlamını bilmiyor.

ayy ben bunu görmemişimm:)) ne güldüm yaaa:) yerim onu ben:) çok sevindim inan:)

Bu nedir yahu hergun en az bir aldatma konusu yeter artik ya bunlarin islah olacagi yok...hic bir kadin bunu hak etmiyorken birde hasta kadina bu yapilir mi? Yazik ya bu kadarmi zavalli bu kadarmi merhametsiz olunur..canim benim annene soylememen gerektigini dusunuyorum annene acil sifalar diliyorum ...babani takip etsen yakalasan ne olur ki utanacak olan insan bir defa affedildikten sonra ayni hatanin yanindan bile gecmez

çok çok geçmiş olsun öncelikle...
daha öncede yapmış bundan sonrada yapacak kuşkusuz...
annene anlatmamanı tavsiye ederim...

Ne de olsb babanızdır hakkında kötü bisey söylemek istemem ama Allah onu ıslah etsin. Bence de annene bu aşamadayken söyleme canım çümkü bu aşamadayken en önemli şey moral diyorlar, babanla konuş ama bence iletişiminiz nasıldır bilmiyorum ama konuşman gerekli bence

ayy canım öylemi çok sevindim inan senin konunu okur okumaz aklımada gelmedi değil :D dedim acaba telefona kayıtlı şablon mesajlara benziyor bu dedim bak oymuş canım :) inan cok sevindim canım inş annende en kısa zamands şifasını bulur iyileşir..

Son düzenleme:
Back
X