Bosanma, cocuklar, ayri sehirler

Verme kız sakın para mal nah alır... hiçbir şey verme sakın, muhattap da olma ac davanı avukatın haklısın. Ne dil dokeceksin o pice, senin yalvarmandan güç alıyordur, biraz dik dur sal avukatını ebesininkini tersten göster.
Miss sen avukat olsaydın vayyy erkeklerin haline. Ciğerlerini sökerdin mahkemede 😂😅🙈🙈🙈

Kadının zaten zor gününde ne biçim annesin diye saydırmadım diye ahkam mı kestim...Valla siz totonuzu yaya yaya yatarken ben tek başıma 2 çocuk büyütüyorum,o yüzden boş yapmayın..
Sizin bu üslupla yetistirdgnz çocuklara üzülüyorum sadece.
Çocuğum var siz bir yerinizi yayarak çocuk bakmaya alismisiniz ki herkesi siz saniyrsnz

Sizin bu üslupla yetistirdgnz çocuklara üzülüyorum sadece.
Çocuğum var siz bir yerinizi yayarak çocuk bakmaya alismisiniz ki herkesi siz saniyrsnz
Valla g.te bile Toto demişim o kadar mükemmel bir üsluptayım varın gerisini siz düşünün...Siz kendi çocuğunuzun derdine yanın sizin gibi ahkam kesen büyük konuşan, insanların zor dönemlerinde daha da kötü hissettiren bir annesi var Allah başka dert vermesin ona...

Adam boşanırken çok kötü, evliyken çok kötü ama çocuk vermeye gelince çok iyi öyle mi?
Yok ben anlamicam bu kafayı, isterse 5 sene sürsün davan insan çocuğundan nasıl vazgeçer ya, bide küçüğü bırakacam diyor.
En iyisi ikisinide ver bari kardeşler birlikte büyüsün sende hayatını yaşa. Heralde hormonel bi durum bi şey var yani, kimi evlat diye dünyayı kaldırıyor kimi de psikolojim bozuk yemek yapasım yok artık al çocuğu deyiveriyor. Çekişmeli davada yaşanacak onca zorluk, üstüne atılmasından korktuğun her ne varsa her şey evladından ayrı kalmaktan daha önemliyse bi durup düşünmek gerek.
Bence doğru yoldasın, 9 yaşındakide gitsin babasında kalsın. En azından kötü mötü haliyle çocuklarını istiyor.

Cocuklar 4 yas ve 9 yas. Buyuk olan zaten zorla goturulecek yasta degil gitmez yani. Kucuk olani istiyor o yuzden. O da beni tercih eder tabi. Ama olay cikariyor cocuklarin onunde. Zorla alacagim filan dedi bir keresinde cocuklar korktular. Simdi kavgaya tartismaya girmek istemiyorum
Ya 4 yasinda cocugu nasil veriyorsunuz ???? Hayret bisey!

Ailem yanimda degil, avukatim da bir cozum sunmadi. Evet psikolojim yerinde degil kabul ediyorum ama duzelmeye calisiyorum care ariyorum. Yargilamak yerine fikir verin istedim.
Cekismeliye giremem, karsimda cok kotu bir insan var. Cocuklarin psikolojisi biter surec icinde.
Sonradan dava acip almayi denicem cunku su an sureci bozacak bir sey yaparsam artik kendimde bu gucu bulamam
Sonradan dava acip hic bir halt alamazsiniz hayal
Aleminde yasamayin. Bosanma
Sebebiniz nedir ? Ne yapti karsi taraf

Cekismeli davadan cok korkuyorum. Bir suru iftira atacak, kotu anne ilan edecek. Bana zarar verecek her seyi yapacak. Cunku oyle bir insan. Diaridan efendi gorunur ama ailesine her turlu kotulugu yapar. Cocuklarim da bu cirkinlesmelere sahit olsun istemiyorum.
Savasmamak icin size muhtac anne kuzusunuz hemde kiz cocugunu goz gore gore vereceksiniz ? Durusmaya kadar once bir psikiyatriye gidin gerekirse ilac baslayin ve cocuklariniz icin savasin. Iftira atarsa atsin sizin eliniz armut toplamiyor! Onun plani varsa Allahin da plani vardir tevekkul edin ve elinizden geleni yapin.

Back
X