Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet onun icin koydum zaten bir bilgisi olan varmi boyle bi sorun yasayan var mi diyeEvet çukur duruyo
Çökük değil de orada küçük bir kabarcık oluşmuş gibi duruyor. Deriyle ilgili bir şeye benziyor. Geçici olması muhtemel, yeni ameliyat olmuşsun.bir ay oldu amelyat olali yaklasik 4 5 gundur bu sekilde bir burun deligimin ustu cokuk gibi
Kabarcik gibi ustu alti ince ve tuhaf bisey oldu diger tarafta bisey yok gecmesini umit ediyorum insallah gecicidir ne zor seymis amelyat sonrasi surec tesekkurler yorum icinÇökük değil de orada küçük bir kabarcık oluşmuş gibi duruyor. Deriyle ilgili bir şeye benziyor. Geçici olması muhtemel, yeni ameliyat olmuşsun.
bu sekildeTam karşıdan bir fotoğraf atar mısınız
Bu yoruma okadar cok ihtiyacim varmi ki insallah oylediir boyle degildi son 5. 6 gundur boyleÖdemdir o geçer
normalde hani derler ya tenim cok havali hemen siser vs benimde oyle biraz bi tarafi yukarda bi tarafi asagida birde boyle gorunce korktum acikcasi cok tesekkur ederim sizlere dr randevumda 5 martta surekli de kapisini calmak istemedigimden burdaki arkdaslardan yrdim alirim dedim tesekkur ederim sagolun yorumlariniz cok degerli benim icinÖdemden gibi görünüyo, hala şiş burnunuz ki çok normal
Cok tesekkurler icimi aydinlattiniz gece gece vallahi Allah razi olsunBöyle oluyo tek taraflı şişebiliyo, dr um o durumda korkma demişti. Görüşmenizde dr unuz aydınlatır sizi
Bende oyle dusunuyorum ama burun ucu en son inen yer diyorlar ya o tarafim incelip tuhaf bi hal almasi suphelendirdi beni o yuzden sen tecrube edinmissin senin gormeni istedimBak sende taniyorsun cilt yapini havali diyorsun. Bana da odem gibi geldi o. Gecici gibi geliyor bana.