- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
bugun transferimin 5.gunu sıfır belirti moralim cok bozuk tecrubeli olanlar yazsın nolur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde degil ya ...Stres direkt etkiliyor hamile kalma surecini.
Tsk ederim sagolAllah gönlünüze göre versin
Şimdi kayınvalidem geldi belirti varmi dedi 5 gunde belirti olmaz dedim ama sonra cnm sıkıldı kahretsinBelirti için çok erken değil mı ? Biraz daha sabırlı olun, stres olursanız hamilelik sürecini daha kötüye sürüklersiniz...
Ama daha erken, kv'ye takılmayın lütfen... Herkeste aynı belirtiler aynı zamanda olacak diye bişey yok... İnşallah hamile kalırsınız, üzülmeyin..Şimdi kayınvalidem geldi belirti varmi dedi 5 gunde belirti olmaz dedim ama sonra cnm sıkıldı kahretsin
Tsk ederim amin inşallah yaAma daha erken, kv'ye takılmayın lütfen... Herkeste aynı belirtiler aynı zamanda olacak diye bişey yok... İnşallah hamile kalırsınız, üzülmeyin..
Ya bilmiyorum ki bilen kişiler belirti var mı diye sorup duruyo olursa ilk gebeligim olacak nerden bileyim belirti nasıl olur su 12. Gun gelsin yaNe belırtısı arıyorsun kı
Valla bende 10 gun leke gelınce agladım olmadı dıye ama olmus , olduda dogdu bıle oglum
Tsk ederim en iyisi unutmak ama ne mumkunBelirti için çok erken. Hastane zaten size test tarihi veriyo sabırlı olun ve tüm olumsuzlukları atın kafanızdan.. doğal akışına bırakın her şeyi.. sağlıkla gelsin bebeğiniz
Kv kafayi yemis herhalde. 5 gunde belirti hisseden milyarda birdir o da varsa. Kv'yi hatta esin disinda herkesi surecin disinda tut. Kafanin etini yer psikolojini cokertirler. Ben dogumdan sonra soyledim hamile oldugumu.Şimdi kayınvalidem geldi belirti varmi dedi 5 gunde belirti olmaz dedim ama sonra cnm sıkıldı kahretsin
Doğumdan sonraKv kafayi yemis herhalde. 5 gunde belirti hisseden milyarda birdir o da varsa. Kv'yi hatta esin disinda herkesi surecin disinda tut. Kafanin etini yer psikolojini cokertirler. Ben dogumdan sonra soyledim hamile oldugumu.
Ahaha aynen dogumdan sonra mi ?Doğumdan sonra![]()
Cute canım seninki de tüp bebek mi bu sonuncu?Ne belırtısı arıyorsun kı
Valla bende 10 gun leke gelınce agladım olmadı dıye ama olmus , olduda dogdu bıle oglum
Yok canım bunu bız yaptıkCute canım seninki de tüp bebek mi bu sonuncu?