Yine mi hayal kırıklığı

E soylemeyerek. Esimin de agzi sıkıdır benim gibi. 6 aya kadar karin belli olmuyor zaten. Snraki donemlerle de kimlerle gorustugume, giyimime ve formuma dikkat ettim. Toplu tasimada cok ayakta kaldim ama :KK70:
Nasıl ama nasıl :D
Benım sımdıden hamıle oldugum bellı onumde bır top var , ınanamadım ayrıca 1 kg bıle alsam bellı oluyor daha evvel kılo aldıgım donemlerde bıle kız kız hamılemısın dıyen cok oluyordu :D

Helal olsun canım ya valla taktir ettim seni
Sagol canim. Senin de kurtulusun bu olabilir. Ne kadar az kisi bilirse o kadar az stres ve o kadar kolay hamile kalma ihtimalin ve devaminda az stresli saglikli bir hamilelik. Kimse kirilir mi diye dusunme, herkes haddini durmasi gereken yeri biliyor. Ailemi bile dogum bitip rahata erince cagirdim.

Son düzenleme:
Sagol canim. Senin de kurtuusun bu olabilir. Ne kadar az kisi bilirse o kadar az stres ve o kadar kolay hamile kalma ihtimalin ve devaminda az stresli saglikli bir hamilelik. Kimse kirilir mi diye dusunme, herkes haddini durmasi gereken yeri biliyor. Ailemi bile dogum bitip rahata erince cagirdim.
çok haklısın canım tüp yaptgımızı da kimse bilmiyo bi kv bi kp bide ablam esime demiştim soylemelim ama soyledi rahat edemedi elimde olsa kimseye soylemzdim bende

Nasıl ama nasıl :KK70:
Benım sımdıden hamıle oldugum bellı onumde bır top var , ınanamadım ayrıca 1 kg bıle alsam bellı oluyor daha evvel kılo aldıgım donemlerde bıle kız kız hamılemısın dıyen cok oluyordu :KK70:
Fiziki yapinla ilgili sanirim. 6 aydan once cogu hamilelikte belli olmuyor genelde. Beslenme ve fiziksel aktivitenin de biraz etkisi var. Doktorlar farketmese de hemsire hanimlar fark edebiliyor onlarin gozu daha keskin sanirim :)

Hayir saka degil gercek. O kadar faydasi var ki anlatmakla bitmez. Cevremdeki herkesi bu yonde tesvik ediyorum. Deneyenler cok memnun,

Benim bir oğlum var,sonrasında düşük yaşadım. Aman Allah'ım hamileliğimi herkese duyurmuşum meğerse. Herkese dert anlat vs... Artık soran olmasın diyordum. Yine hamilelik düşünüyoruz ama eşimin ağzı da gevşek,nasıl saklasam bilmiyorum.

Benim bir oğlum var,sonrasında düşük yaşadım. Aman Allah'ım hamileliğimi herkese duyurmuşum meğerse. Herkese dert anlat vs... Artık soran olmasın diyordum. Yine hamilelik düşünüyoruz ama eşimin ağzı da gevşek,nasıl saklasam bilmiyorum.
Iyice aciklayacaksin karsilastigin durumun zorlugunu. Erkeklere pek bir sey sorulmaz ama kadina her firsatta sorulur maalesef, akil verenin ardi arkasi kesilmez. Bana da baska bir arkadas tavsiye etmisti ben de her bayana tavsiye ediyorum tecrubeyle sabit oldugu icin. Cocugun ismini de kimseye danismadan koyduk, kimlik cikinca soyledik. O da baska bir stres sebebi normalde. Yol ölmus dedesinin, yok ölmus teyzesinin adi gevezelikleri ile hamile kadinin beyni yenir mutlaka.

Son düzenleme:
3 sene önce tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. tek bir belirtim bile olmadı. sıkmayın canınızı belirti herkeste görülmüyor. hatta belirti yaşayıp hamile kalamayan da var. sadece sabırlı olun bekleyin. dünyanın en zor bekleyişlerinden biri ama yapacak bişey yok malesef

bugun transferimin 5.gunu sıfır belirti moralim cok bozuk tecrubeli olanlar yazsın nolur :KK43:

İyide 5 günlük ne belirti olmasını bekliyorsunuz ,göğüslerde acı ,ağrı ,kasıklarda batma ,bel ağrısı vs hepsi ilaçların yan etkileri ,5.tup bebek deneyiminde hamile kalan biri olarak söylüyorum ,hamile olduğumu kan sonucunda öğrendim hiiiic belirti iz yoktu 8.gun kan geldi pembe aha yine olmadı ya dedim ,hemen en yakın hastanenin acilinde gittim b-hcg istedim sonuç 42 di ,ozaman anladim prensesim tutunmaya çalışıyor.. sonra 4-5 haftalık olduki öyle belirtiler başladı oda agzimda metal tadı ,memelerim neden acimiyor diye sıkıp durdum .. velhasıl kelam sabırlı olun ,ha çok dayanamazsınız gece gündüz farketmez.en yakın hastane acilinden kan testi yaptırın 3gun sonra 45dakikada sonucu alıyorsunuz zaten ,stres yapmayın sabırlı bekleyin

Hanımefendi tüp bebek bölümü var, hamilelik bölümü var neden buraya açıyorsunuz konuyu. Ayrıca konunuz şu anda çk anlamsız daha transferin 5. günü ne gibi bir belirti bekliyorsunuz? insanlar normal hamile kaldığında da regl baya gecikmeden belirtisi olmuyor hatta tüm hamileliğini çok rahat geçiren oluyor o zaten yeni yerleşiyor. Neyin paniği bu böyle günler de geçmez stres de zarar verir bende tüp bebek yaptırdım hala tedavi görüyorum hiç belirtilere takılmadım

Back
X