- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Maalesef tekReglime 2 gün kaldi..bugün emar cekinecegim için gebelik testi yapıp gitmek istedim.. 2 ay ilaç kullanıp 1 ay ara vermiştim bu ay tekrar doktorum klomene başlattı bu ayda hamile kalamazsan aşılama yaparız dedisanırım bu ay da olmadi..birde siz bakar mısınız testime.. kızlar birde yeşil akıntım var enfeksiyon olabilir mi sizce..
tek çizgi görmekten çok yoruldum eşime test yaptigimi bile söyleyemiyorum artikMaalesef tek
Evet canım bende hatta 2 günde bir yapıyorum adete kadar eşim bu ay bana erkek çocuk ver diyip duruyor o öyle diyince üzülüyorumtek çizgi görmekten çok yoruldum eşime test yaptigimi bile söyleyemiyorum artik
Rabbim sana bana isteyen herkese en yakın zamanda bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallah..Evet canım bende hatta 2 günde bir yapıyorum adete kadar eşim bu ay bana erkek çocuk ver diyip duruyor o öyle diyince üzülüyorum
Ay gerçekten miiYeşil akıntı evet enfeksiyon hemen tedavi olmalısınız ama bence kanda baktır ben 2. çizgiyi gördüm silik var gibi
Siz diyince ben öyle fark ettimEveet bende bu kadar silik öğrendim :)
Ama aşkım idrar testinde belli olması için de erken, adetin 1 hafta gecikmesi gerekiyor idrar testi için. Riske atma MR çekinmeden önce kan testi de verReglime 2 gün kaldi..bugün emar cekinecegim için gebelik testi yapıp gitmek istedim.. 2 ay ilaç kullanıp 1 ay ara vermiştim bu ay tekrar doktorum klomene başlattı bu ayda hamile kalamazsan aşılama yaparız dedisanırım bu ay da olmadi..birde siz bakar mısınız testime.. kızlar birde yeşil akıntım var enfeksiyon olabilir mi sizce..
Maalesef tek çizgi olunca ben gittim girdim emaraAma aşkım idrar testinde belli olması için de erken, adetin 1 hafta gecikmesi gerekiyor idrar testi için. Riske atma MR çekinmeden önce kan testi de ver
İnşallah buraya da yaz netleşirse merak ederimmSiz diyince ben öyle fark ettimsaolun teşekkür ederim inşallah vardır
Tabiki mutlaka haber ederimmİnşallah buraya da yaz netleşirse merak ederimm
Evet canım bende hatta 2 günde bir yapıyorum adete kadar eşim bu ay bana erkek çocuk ver diyip duruyor o öyle diyince üzülüyorum
Rabbim inşallah gönlüne göre verir oğluna sağlıklı hayırlı bi erkek kardeş :)Merhaba başta şunu belirteyim rabbim gönlünüze göre sağlık imanlı evlat nasip eylesin ben 3 tane çocuğum var 2 kız Bir oğlan en büyük kızım 8 yaşında 2 cisi erkek 6 yaşında 3 cusu kız 5 yaşında nasip olursa 4 cu düşünüyorum ben ilk 2 çocuğumu ovilasyon takibi ile klomen ve çatlatma iğnesi olarak gebe kaldim ilk kız olduğu için 2 ciyi erkek istiyordum ve bunu doktor beye belirttim kendiside sağolsun bu konuda yardımcı oldu çatlatma iğnesi vurdu ve yumurtanın catladigi en yoğun günü ve saati yazarak ilişki önerdi tek gün olarak çünkü sadece tek ilişki ve çatlama günü erkek bebek olma olasılığı yüksek ve şükür rabbim nasip etti doktor bey vesile oldu oğlum dünyaya geldi 4 aylıktı ve ben 3 aylık gebe olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum çünkü hep tedavi olarak gebe kalıyordum ve şimdi insallh tekrar aynı yöntem ile gebelik istiyorum oglumada erkek kardeş istiyorum hayırlısı ile..
Amin Allah razı olsun cümlemize insallhRabbim inşallah gönlüne göre verir oğluna sağlıklı hayırlı bi erkek kardeş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?