Lekeler, Çiller Yine mi yineee

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Yüzümde ufak tefek cilt lekeleri vardı güneş lekesi
Hamilelik döneminde arttı yüzümdeki lekeler araştırıyorum ne lazer yaptıranlar memnun ne leke krem kullananlar tam geçirebilmiş ben nasıl kurtulucam bu lekelerden psikolojim çok bozuk aynaya bakmak istemiyorum bir çözümünü bilen varsa lütfen söylesin

Ben corek otu yagi tavsiye ederim,kendim yillardir kullaniyorum cok faydasini gordum acikcasi ama duzenli kullanmak sartiyla tabi,etsini 1 ay gibi bir surede gosteriyor umarim faydasi olur sizede

Maske önerenler tarif verirseniz sevinirim
Lazer karbon peeling vs tarzı işlemlerle lekelerinden kurtulan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Expigment adlı kremide çok tavsiye eden var kullanan var mı acaba
Yaz ayinda kullanmanizi hic tavsiye etmem
Hele ki hamileyseniz.

Solantenin hiperpigment serisi gunes kremi var
Cok ciddi etki gostermese de yeni lekelerin olusmasini engeller.

Pirinc maskesi de cok basit.
Aksamdan bir avuc princi su icinde bekleyiyorsunuz, sonra o beyazimsi suyu yuzunuze suruyorsunuz. Ama tabii ki duzenli olarak.

Kış aylarında etkisi oluyor mu peki expigmentin

Kış aylarında etkisi oluyor mu peki expigmentin
Ben bitirmesini cilt rengini acici kozmesotiklerin toksisitesi uzerine yazmis bir eczaci olarak cok da tavsiye edemeyecegim. Hele ki yaz aylarinda tam tersi etki gormeniz hic isten bile degil. Kisin kullanacaksaniz bile bir doktor tavsiyesi ile kullanin. Expigment sitede tavsiye edilecek kadar masum bir krem degil bence.

Ilk defa duyuyorum gercekten ise yariyormu?
Şu maske tarifini verebilir misin ???
Hayır etkisi oluyor mu hiç bir fikrim yok
Maskelerin bu derin lekeleri geçirebileceğine pek inanmıyorum açıkçası
Siz kullandınız mı faydasını gördünüz mü
bir çay bardağı pirinci 2 çay bardağı suyun içinde en az 3-4 saat bekletin ve suyunu süzün. Bu su ile yüzünüzü güzelce silin. Günde bir defa pirinç suyu ile yüzünüzü silerseniz 10 gün içinde cildinizin berraklaştığını renginin açıldığını göreceksiniz. Ablamın alnında güneş lekeleri vardı denedik ise yaradı...

Ooo hem kolaymış sağolasın deneyecegim

Merhaba bende sizin gibi cilt lekesi konusunda çok umutsuzdum çünkü yaptığım her araştırmada bunun kesin bir çözümü olmadığı yazıyordu hele bide benim cilt lekelerim uzun yıllardır vardı. O kadar ürün kullandım ilaçlara paralar bayıldık ama nafile. Son çözüm bloggerları takip ettim en sonunda benim gibi aynı sorunu yaşayan bir bloggera denk geldim ve onun önerdiği bir ürün vardı onu aldım ve yaklaşık 1 ay bile olmamıştır kullanalı ama benim gibi bir umutsuz vakanın cildini bile düzeltti. Size tavsiyem bazı bloggerların önerdiklerine bakın derim iyice araştırın eminim kendinize uygun bir cilt ürünü bulursunuz. Geçmiş olsun.

Bloggerin ismini söyler misiniz kullandığınız ürününde
Bizim gibi sorun yaşayanlara faydanız olur

Hangi ürün olduğunu söyleyebilir misiniz?

Bloggerin ismini söyler misiniz kullandığınız ürününde
Bizim gibi sorun yaşayanlara faydanız olur
Tabi söylerim Ayşe Çakar ilk önce sabah cilt bakım rutini videosunu izleyin sonra akşam veya haftalık cilt bakımını izleyin arada zaten 1 ay var. Benim kullandığım ürün Olehenriksen ama maalesef ülkemizde satılmıyor eğer instagram kullanıyorsanız yurtdışından sipariş verin çoğu getiriyor. Ama birazcık pahalı 370 gibi bir fiyatı var maalesef ama kendi adıma söyleyebilirim ki inanın bana çok faydalı oldu. Ve ben aynı zamanda bu ürünlerin yanında dermaroller da kullandım kesinlikle onunda cilt lekeleri üzerinde çok çok etkili olduğunu düşünüyorum tabi düzenli kullanırsanız bunun için tavsiyem Çağla Şikel'in YouTube kanalında ki dermaroller videosunu izleyin. Kafanıza takılan soru olursa yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…