• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi yumurtluyorum?

Merhabalar bir şey danışmak istiyorum evleneli beş ay oldu hiç korunmadım beş aydır gebelik oluşmadı ama adet günlerim bozulmuştu şimdi ise yeni yeni bir gün geri iki ileri olaraktan adet görüyorum geçen ay kasık ağrısından doktara çıktım rahmin ve yumurtalıkların çok güzel hiç bir sorun yok demişti ama ben beş aydır yumutlama akıntısı olan sümüksü şeffaf akıntıyı görmüyordum ama bu ay ise yani adetim Eylül'ün 19 da başladı 22 de bitti ben 29 Eylülde uzayan yoğun şefaf akıntı gördüm ve değerlendirdim hatta bu ay olursa olur olmazsa kafama takmicam demiştim ama böyle olunca aklıma takıldı neyse ben bu akıntıyı gördüm değerlendirdim üç gün sonra yani bugün tekrar aynı akıntıyı gördüm arada görmedim yani bi Eylül 29 ve ekim 2 ve adet ağrısı gibi hafif kasık ağrım var bu neden olabilir yada normal mi bilemiyorum yumutlama akıntısını uzun süre gören varmı yada böyle bir olay başına gelen varmı cevap verirseniz çok sevinirim
Canım selam 6 gün arayla 3er gün bu yumurtlama akıntısı gördüm ve reglim 4 gün gecikti sonra çok ağrılı bir şekilde reglimi oldum. Doktor bana bunun normal olduğunu söyledi eğer düzensizse yumurtlamanı takip etmek için testlerden alabilirsin senin için daha rahat bir süreç olur. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın bu ay 😍🙏🏻

Canım selam 6 gün arayla 3er gün bu yumurtlama akıntısı gördüm ve reglim 4 gün gecikti sonra çok ağrılı bir şekilde reglimi oldum. Doktor bana bunun normal olduğunu söyledi eğer düzensizse yumurtlamanı takip etmek için testlerden alabilirsin senin için daha rahat bir süreç olur. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın bu ay 😍🙏🏻
Ay inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Back