Az insan çok huzur emin olun. Neden ailenizle küstünüz? Ne yapıyorlardı sizeKimle konuşacağım, ne zamana kadar hayat yalnız devam edecek? Sorun şu ki, biriyle uğraşmaya halim yok kendimle zor uğraşıyorum hayatımda biri olmasını bir yandan istemiyorum bir yandan da yalnızım.. Bir kız arkadaşım olsun yakın o daha iyi olur diyorum.. Aileyle aramız kötü.. Üzüyorlar.. Uzak duruyorum.. Bayramlarda kardeşlerim gelecekler onları görmek istiyorum ama anne babayla küsüm konuşmuyorum bıktım artık sürekli kötü hareketlerinden.. Kardeşlerim gelince onlarla gidip dışarıda mı görüşeceğim? Şu an oturduğum evde eşya yok. Aileyle aramız kötü olunca yeni eve taşınmaktan vazgeçtim..
Aileyle böyle kötü olunca başkaları ne yapar diye düşünüyorum.. Kendimle zor uğraşırken başkasıyla nasıl uğraşacağım diyorum..
Kafam karışık.. Mutsuzum ve umudum da yok gibi bişey.
Senin konularını biliyorum.
Malesef bazı insanlar karamsarlıkla beslenirler. Sende onlardan birisin sanki
O zaman kendi basına da mutlu Olmayı öğrenmelisiniz.Hayır hiç sevmem öyle şeyleri..Yaşadığım şey bu.
Kaç yaşındasınız?
Neden tek başına mutlu olunabileceğini düşünmüyorsunuz
Ayrı yaşıyorsunuz ailenizle
Sürekli birileriyle mutlu olunacağını düşünüyorsunuz
Bu yanlış işte
O zaman kendi basına da mutlu Olmayı öğrenmelisiniz.
Ailenle barışmayı denesenTek başına da yaşıyorum. Ama konuda anlattığım şeylerde mesela bayramlarda kardeşlerim gelecek.. Aileyle küsüm. Zaten bir süredir bayramlarda hep ağlayacak gibiyim.
Az insan çok huzur emin olun. Neden ailenizle küstünüz? Ne yapıyorlardı size
Tamam biliyorum yasını Ama mutlulukta biraz içimizde kendi elimizde. Yani bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor. Anne babanla olan geçici bir süreç olur.Ben yıllardır yalnızım zaten. 17 yaşında çocuk değilim 38 yaşındayım.
Tamam biliyorum yasını Ama mutlulukta biraz içimizde kendi elimizde. Yani bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor. Anne babanla olan geçici bir süreç olur.
Arkadaşlar desen hep aynı.
Kendini kapatma
Benimkiler de çok farklı değil ki ama seğiştiremiyorsam takıpta kendimi üzemem. Zaten yeterince üzüldüm.Keşke öyle geçici olsa. Benim genç yaşımda saçlarım beyazladı onların bana kötü hareketleri yüzünden..
Benimkiler de çok farklı değil ki ama seğiştiremiyorsam takıpta kendimi üzemem. Zaten yeterince üzüldüm.
Olmuyorsa olmuyor.
Hayatta herkes aynı değil kiÖyle işte.. Zaten geçmişi değiştiremeyeceğine göre.. Ben onlara takıldığımdan değil, onlala böyle olunca geleceğimden de umutsuz oluyorum. Başkaları nasıl olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?