Yine mutsuzum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Kimle konuşacağım, ne zamana kadar hayat yalnız devam edecek? Sorun şu ki, biriyle uğraşmaya halim yok kendimle zor uğraşıyorum hayatımda biri olmasını bir yandan istemiyorum bir yandan da yalnızım.. Bir kız arkadaşım olsun yakın o daha iyi olur diyorum.. Aileyle aramız kötü.. Üzüyorlar.. Uzak duruyorum.. Bayramlarda kardeşlerim gelecekler onları görmek istiyorum ama anne babayla küsüm konuşmuyorum bıktım artık sürekli kötü hareketlerinden.. Kardeşlerim gelince onlarla gidip dışarıda mı görüşeceğim? Şu an oturduğum evde eşya yok. Aileyle aramız kötü olunca yeni eve taşınmaktan vazgeçtim..
Aileyle böyle kötü olunca başkaları ne yapar diye düşünüyorum.. Kendimle zor uğraşırken başkasıyla nasıl uğraşacağım diyorum..
Kafam karışık.. Mutsuzum ve umudum da yok gibi bişey.

Kaç yaşındasınız?
Neden tek başına mutlu olunabileceğini düşünmüyorsunuz
Ayrı yaşıyorsunuz ailenizle
Sürekli birileriyle mutlu olunacağını düşünüyorsunuz
Bu yanlış işte

Az insan çok huzur emin olun. Neden ailenizle küstünüz? Ne yapıyorlardı size

Senin konularını biliyorum.
Malesef bazı insanlar karamsarlıkla beslenirler. Sende onlardan birisin sanki

Kaç yaşındasınız?
Neden tek başına mutlu olunabileceğini düşünmüyorsunuz
Ayrı yaşıyorsunuz ailenizle
Sürekli birileriyle mutlu olunacağını düşünüyorsunuz
Bu yanlış işte

Tek başına da yaşıyorum. Ama konuda anlattığım şeylerde mesela bayramlarda kardeşlerim gelecek.. Aileyle küsüm. Zaten bir süredir bayramlarda hep ağlayacak gibiyim.

Tek başına da yaşıyorum. Ama konuda anlattığım şeylerde mesela bayramlarda kardeşlerim gelecek.. Aileyle küsüm. Zaten bir süredir bayramlarda hep ağlayacak gibiyim.
Ailenle barışmayı denesen
Ne bilim hayatına birini al gençsin daha
Böyle yalnız niye geçiriyorsun ki ömrünü?

Az insan çok huzur emin olun. Neden ailenizle küstünüz? Ne yapıyorlardı size

Zaten sürekli kötü söz.. Sanki benimle arası kötü olmassının hiçbir önemi yok gibi durumlar.. En son şu oldu mesela, kardeşimin nişanlısının kınası olacaktı uzak başka şehirde. Hep birlikte arabayla gittik. Ben 1.5 yıldır ilk kez dersin başından kalktım kıanya gidiyorum. Orada hiçbir şey yokken babam beni ağlattı. Akşama kadar ağladım gözlerim şişti Dönüşte ben otobüsle döndüm. Bir daha da onlara bir yere gitmeye tövbe ettim.

Ben yıllardır yalnızım zaten. 17 yaşında çocuk değilim 38 yaşındayım.
Tamam biliyorum yasını Ama mutlulukta biraz içimizde kendi elimizde. Yani bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor. Anne babanla olan geçici bir süreç olur.
Arkadaşlar desen hep aynı.
Kendini kapatma

Tamam biliyorum yasını Ama mutlulukta biraz içimizde kendi elimizde. Yani bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor. Anne babanla olan geçici bir süreç olur.
Arkadaşlar desen hep aynı.
Kendini kapatma

Keşke öyle geçici olsa. Benim genç yaşımda saçlarım beyazladı onların bana kötü hareketleri yüzünden..

Benimkiler de çok farklı değil ki ama seğiştiremiyorsam takıpta kendimi üzemem. Zaten yeterince üzüldüm.
Olmuyorsa olmuyor.

Öyle işte.. Zaten geçmişi değiştiremeyeceğine göre.. Ben onlara takıldığımdan değil, onlala böyle olunca geleceğimden de umutsuz oluyorum. Başkaları nasıl olur diye.

Öyle işte.. Zaten geçmişi değiştiremeyeceğine göre.. Ben onlara takıldığımdan değil, onlala böyle olunca geleceğimden de umutsuz oluyorum. Başkaları nasıl olur diye.
Hayatta herkes aynı değil ki
Iyi seçimler yaparsan onlarda aynı olmaz merak etme

Bir ben miyim perişan gecenin karanlığında. .. O arkadaşla mi konusayım kardeşime mi mesaj yazayım derken şimdi pazar herkesin işi vardır diye vazgeçtim. . Yine yalnızların olduğu internetime döndüm. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…