yine ne yapsam?

Ay benim arkadaşım var aynı böyle. Ajan gibi son görülme tarihi çetelesi tutar. Bundan mı bilmem genelde kısa sürüyor ilişkisi. Amma abartıyorsunuz ya. Sizden başkasıyla da yazışabilir, aynı anda da yazabilir. Bunlar normal de sizin yazdıklarınız normal değil. İlişki değil de esaret gibi ne öyle

vardır belki ama yazışmıyor doğru düzgün kimseyle. gerçekten ben yazmasam bazen wp saatlerce girmiyor. ve ben zaten onun bu özelliklerine bayılıyorum. çünkü aşırı sosyal erkekleri sevmiyorum
Kendine güvenin 0 yani :D bence ilk kendine güvenerek başlamalısın.

Sizin sevgiliniz olduğu için başkasıyla görüşmesi mesajlaşmasi yasak mı? Sevgili olunca tapulamis mı oluyorsunuz

Yazdığınız bir yere takıldım, siz bu şeyleri sorunca saçmalama, baskı yapma demesinden işkillendim. Seven insan bu tür şeyler demez ondan eminim. Bu erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor. Beğenince sevince hoşlanınca gözleri kimseyi görmüyor. Bunu da aklınızın bir köşesinde bulundurun. Bence sizi “o kadar da” sevmiyor. Bence yine buluşun konuşun. Eğer önünüz flu, bulanık belirsiz ise yollayın gitsin. Bu zamanlarınız yıllarınız geri gelmeyecek.
Önceki sorunuza yazdığım yorumu koyayım buraya. Yolla gitsin bacım sana erkek mi yok.

Sizin sevgiliniz olduğu için başkasıyla görüşmesi mesajlaşmasi yasak mı? Sevgili olunca tapulamis mı oluyorsunuz
Valla evet tapulamış oluyorum, ben nasıl elin erkekleriyle yazışmıyorsam sevgilimde elin kızlarıyla iş, okul konusu olmadığı müddetçe gereksiz yere mesajlaşamaz.

anlamadım. görüşmek istememesini konusunda mı diyorsunuz?
karşındaki kişiye korku ver derken? tam olarak nasıl yapıcam peki :) valla ben de istiyorum. ben değil o takip etsin benim görülmemi mesela ya.
Olursa olur olmazsa olmaz gibi izlenim ver madem, rahat ol anlaminda soyledim. Rahat davran. Guvenmiyorsan zaten olmaz.

Şu an yaptığınız şeye anlam veremedim.varsa bir rahatsızlık konuşulur karşı taraf açıklamak isterse açıklar sizde ona göre tamam veya devam dersiniz yani kime yazdığını bile bilmeden sormadan kendi kendinize kurarak iyi bir şey mi yaptığınızı zannediyorsunuz anlamadım

kızlar önceki konu linkimi kopyaladım. hatırlayanlar olur belki merak edenler için de kopyaladım.

pazar akşamı erkek arkadaşımın wp da başka biriyle konuştuğundan şüphelendiğime dair sinirim bozulmuştu. sonra o akşam bana iyi geceler mesajı yazmıştı ben cevap vermedim. çünkü mesajı gece 11 gibi yazmış ve tekrar 00.00 gibi wp girmiş. normalde bana en son mesaj atar yatardı. buna sinir olduğum için cevap yazmadım. ertesi gün yani pazartesi hiçbirşey yazmadı gecesinde yine bana 11 gibi uyudun mu yazmış. ben yine birşey yazmadım ama bana bunu yazdıktan sonra birdaha wp girmemiş :) sonra ben yine birşey yazmadım. biraz önce de bana oturduğum caddeyi sormuş. sanki bilmiyor ! sanırım geldim buralardayım imasında bulunuyor. şuan mesajını açıp okumadım üstten okudum sadece. eminim biraz sonra yine yazacak ve bu akşam görüşmek isticek olabilir.
ona karşı hala içimdeki kızgınlık geçmedi.
asıl sorun şu ki ne yapmalıyım? görüşmek isterse görüşmeli miyim. yoksa bir süre daha mesajlarına cevap vermesem
Bence direk konuyu anlatın yazmamayla konuyu uzatmayın derim en azından aklınız karışmaz

Önceki sorunuza yazdığım yorumu koyayım buraya. Yolla gitsin bacım sana erkek mi yok.
bak gerçekten hislerime tercüman olmuşsun. ben de yeteri kadar beni sevdiğini düşünmüyorum. hatta belki de flört aşamasında olduğu için beyefendi daha iyisini bulma çabasında.
ha diceksin ki sen neden o zaman bunları düşünürken hala şans veriyorsun. vazgeçemediğim iyi birçok özelliği var. ve eğer aramızda bir güven olur ve rayına oturtabilirsek herşeyin iyi olabileceğine inanıyorum yani onda o potansiyeli görüyorum açıkçası. bu yüzden sabrediyor olabilirim.
yoksa tekmeyi basmak bir saniyelik iş. heryerden engellerim ve bir daha yanıma yaklaşamaz.

Şu an yaptığınız şeye anlam veremedim.varsa bir rahatsızlık konuşulur karşı taraf açıklamak isterse açıklar sizde ona göre tamam veya devam dersiniz yani kime yazdığını bile bilmeden sormadan kendi kendinize kurarak iyi bir şey mi yaptığınızı zannediyorsunuz anlamadım
sorsam söylicek mi? burda evli kadınlar kocalarının telefonunda neler yakalıyor. aynı evdeki karısının gözüyle gördüğü mesajı arkadaşım atmış diye yalan söylüyor adamlar. aynı evde bile yaşamadığım adam sence söyler mi doğruyu.

sorsam söylicek mi? burda evli kadınlar kocalarının telefonunda neler yakalıyor. aynı evdeki karısının gözüyle gördüğü mesajı arkadaşım atmış diye yalan söylüyor adamlar. aynı evde bile yaşamadığım adam sence söyler mi doğruyu.
Karşı tarafa hiç bir şekilde güvenmiyorsunuz yalan söyleyecek kesin bakış açısından da güven probleminiz olduğunu düşünüyorum .tabiki bu forumda neler neler okuyoruz aldatma vs ama bunu kalkıp da ilişinize yansıtmaniz ne derece doğru o da sizin bileceğiniz mesele

hayır o kadar hayret edecek ne var ben anlamıyorum. bakın şimdi yeni konu açmayı düşünüyordum tam ki konuma yeni yazılanları gördüm.
konunun güncel halini yazıcam buraya da. ondan bağımsız olarak diyorum ki, adam girmez wp ama sürekli giriyor, iki gündür görüşelim diyen adam benle görüşmek istemedi. yani bu durumda benim şüphelenmem neden hayret ettiriyor sizi?
tamam belki henüz tam güven aşamasını atlamadık bunu kabul ediyorum ancak ilişkinin başındayız diye de bu duruma göz yumamam yani. güven zamanla oturacak ama bu tarz durumları tahlil ederek ve çıkan sonuçlardan sonra güven oturacak.
evet biliyorum aşırı şüpheci ve kontrolcüyüm ama bu da benim. zaten beni böyle kabul edecek olan durur hayatımda durmayan gider.
şimdi o akşam bana iyi geceler mesajı yazmış ya ben cevap vermedim çünkü 23 gibi yazmış ve gece tekrar 00.00 gibi wp girmiş. buna sinir olduğum için yazmadım. ertesi gün yani yani pazartesi hiçbirşey yazmadı gecesinde yine bana 23 gibi uyudun mu yazmış. ben yine birşey yazmadım ama ayrıntı şu ki onu yazmış birdaha wp girmemiş :) sonra ben yine birşey yazmadım. biraz önce de bana oturduğum caddeyi sormuş. sanki bilmiyor ! sanırım geldim buralardayım imasında bulunuyor. neyse şuan ama hala içimdeki kızgınlık geçmedi. asıl sorun bu. ben napsam. şuan mesajını açıp okumadım üstten okudum sadece. eminim biraz sonra yine yazacak ve bu akşam görüşmek isticek.
bu arada kusura bakma konu açmayı düşünüyordum sana yazarken içim dökmüş bulundum. cevap vermek zorunda değilsin :KK15:
Diğer konunuza yazdığınız böyle bir mesajınız varken niye mesajla aynı içeriğe sahip yeni bir konu açtınız?
Lütfen rica ediyorum bu gibi durumlarda açtığınız ilk konudan devam ediniz, olaydaki her gelişme için ayrı konu açmayınız lütfen.

Diğer konunuza yazdığınız böyle bir mesajınız varken niye mesajla aynı içeriğe sahip yeni bir konu açtınız?
Lütfen rica ediyorum bu gibi durumlarda açtığınız ilk konudan devam ediniz, olaydaki her gelişme için ayrı konu açmayınız lütfen.
anlıyorum ama konu içeriği farklı olduğu için kimse mesajın son kısmına gidip son mesajıma göre yorum yapmayacağı için konu açtım. ama konunun ilk mesajını güncelleyebilirdim.

Yani sürekli diken üstünde durup yakalamaya çalışmak daha mantıklı. Sürekli dedektiflik yapmak daha zor ve yorucu değil mi?

Back
X