hayır o kadar hayret edecek ne var ben anlamıyorum. bakın şimdi yeni konu açmayı düşünüyordum tam ki konuma yeni yazılanları gördüm.
konunun güncel halini yazıcam buraya da. ondan bağımsız olarak diyorum ki, adam girmez wp ama sürekli giriyor, iki gündür görüşelim diyen adam benle görüşmek istemedi. yani bu durumda benim şüphelenmem neden hayret ettiriyor sizi?
tamam belki henüz tam güven aşamasını atlamadık bunu kabul ediyorum ancak ilişkinin başındayız diye de bu duruma göz yumamam yani. güven zamanla oturacak ama bu tarz durumları tahlil ederek ve çıkan sonuçlardan sonra güven oturacak.
evet biliyorum aşırı şüpheci ve kontrolcüyüm ama bu da benim. zaten beni böyle kabul edecek olan durur hayatımda durmayan gider.
şimdi o akşam bana iyi geceler mesajı yazmış ya ben cevap vermedim çünkü 23 gibi yazmış ve gece tekrar 00.00 gibi wp girmiş. buna sinir olduğum için yazmadım. ertesi gün yani yani pazartesi hiçbirşey yazmadı gecesinde yine bana 23 gibi uyudun mu yazmış. ben yine birşey yazmadım ama ayrıntı şu ki onu yazmış birdaha wp girmemiş :) sonra ben yine birşey yazmadım. biraz önce de bana oturduğum caddeyi sormuş. sanki bilmiyor ! sanırım geldim buralardayım imasında bulunuyor. neyse şuan ama hala içimdeki kızgınlık geçmedi. asıl sorun bu. ben napsam. şuan mesajını açıp okumadım üstten okudum sadece. eminim biraz sonra yine yazacak ve bu akşam görüşmek isticek.
bu arada kusura bakma konu açmayı düşünüyordum sana yazarken içim dökmüş bulundum. cevap vermek zorunda değilsin