yine olan kapıcı çocuklarına oldu

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
çoğunuzun haberi vardır.selde bodrum katta yaşayn kapıcı ve çocukları hayatını kaybetti.giriş katta olsaydı en azından o daire bunlar olmazdı.ellerim ayaklarım titriyorrr nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya.bizim kapıcımız var onlarda 1 odada yaşıyorlar.kızıyla arkadaşım ben hatta.hep ağlar yanımda.hiç odası olmamış taban katta oturuyorlar.yeri gelmiş anne ve babasının özel hayatını yanlarında yaşadığını görmüşşş psikolojisi bozuk bir kardeşimiz(( bizlerr geniş geniş 3 oda bir salon evlerde konaklarken onlar yaz kız o 1 odanın içini bekliyorlar.kümes gibiii mutfakları ve odaları bir.çokk kötüü yanii.ben artık utanıyorum bu insanlık ayıbından.1 oda veriyolar kapıcılara onunda mutfağı içinde oluyo.çocukların odadı yok,ebeveynlerin odasıda yokkkk ....çok üzülüyorumm ben artık bu durumaa

ben zaten bodrum kat mantigini anlamiyorum....

görevli olsun ya da olmasin oralara kimse oturmasin..resmen gömük,ayrica soguk olur yazik valla o kadar can gitti hesabini nasil verirler bilmem..

giden canların ne önemi varki yakında unutulur zaten
önemli olan yeni lüks güzel evlerin sel alanlarına yapılabilmesi....
yoksa yapanların cebi nasıl dolacak demi ama

Son düzenleme:
yemin ederim o kapıcı evlerini inşa edenleriii bir kaşık sudaa boğarım bulsam...suyada gerek yok ben ellerimle herkes için boğarım.nasıl bir vicdan yaa ne demek kapıcı dairei diye bir ayrı yer veriyorlar o insanlaraa birde..1 oda bir salon mantığı nedir yahuuu onlarda insan değil mi? o çocuklarının psikolojisini kim verecek.üstteki hanım ablalar otursun serin serin yada kışın sıcak sıcak alttakilerin canııı çıksın soğuktan yada sıcaktan... neden bu dünyayı kötüler yönetirrrrrr allah kahretsinnn emiiii.o annenin gözyaşlarının hesabınııı veremesinlerr devlet hiçmi ilgilenmiyo bu kapıcı konutlarıylaaa ...yani bodrum kat bile olmasa onlara 1 odayı layık görüyolarrr

alt yapı zayıf..sen git para kazanacağım diye dere yatağına ev kur..bu müteahhitler nasıl ödeyecek bunun hesabını...sırf para kazanmak adına...

artık şehirlerde adım atacak yer kalmadı her yer ev her yer inşaat oldu

Bu tarz su basmaları bana sorarsanız kesinlikle mühendislik hatası..

Ayrıca ben kapıcıları neden bodrum katına atarlar anlamıyorum hadi oraya yerleştirdin neden 1 oda yaptın.. İnsan gibi yaşamaya hakları yokmuş gibi davranılıyor. Paran varsa itibarın var bu kadar basit..

Yapabileceğimiz bir şey olsa,hepimiz çoktan yapmıştık...İşe devletin el atması gerekiyor tatlım ... Bak Samsun'daki Toki evlerine? Akıl işi değil yapılanlar,yitirilenler...

Allah rahmet eylesin,ne diyelim...

Biz de 2006'da Batman'da büyük bi sel yaşamıştık,su boyu 2.kata kadar yükselmişti resmen Ne eşya,kalmıştı ne bişey...14 kişi ölmüş,onlarca ev yıkılmıştı Her şeyin ilacı zaman....

harrrammmmm zıkkım olsunnnn kazandıklarıı paralarrr doğru tabi kapıcı dairesini bedava verselerrr kim para kazanacakkk değil mii allah nasıl biliyosa öle yapsınnn...dere yataklarına evvv kuranlarıdaaa bu kapıcı daireleriniii yapanlarınndaaa

yapabileceğimizzz bir şey şuan için olmasa bileee var.tokilere destek olmamakk...şerefsizlerrr allah sabırlar versinnnn

olan yine garibana oldu..demiştim haberi okuduğumda.
ömrü veren Rabbimdir tabiki..
ben hala İbrahim tatlıses'in nasıl yaşatıldığına şaşarım..
gariban olsaydı o an ölürdü..
malesef dünyanın hali bu

hem mühendissss hatası hem müteahitmdir ne halttır onların hatasıı.parayı nerden kazancaklarını azıtıyolarrr.evet madem bodrum kat yapdın be şerefsizz neden 1 oda yapıyosun.sonra o kapıcı çocuklarının psikolojisi varyaaa çok kötü.bizim burda var kızlarrr artık bıkmışlar hayatlarındannnn...aynen öle canm paran varsa itibar görüyosunnn yoksaaa insanı hiçe sayarlarr bu dünyadaa

O haberleri izlerken ağladım ya. Hele bir annenin evlatlarını kurtarmak için çırpınışı,feryadı çok kötü oldum. Samsun'luyum bende. Oradaki akrabalarımız çok şükür zarar görmemiş. Ama arkadaşımın akrabaları çok büyük zararları olmuş. Ama hala hepsi tehlike altında. Allah yardımcıları olsun

Ben sana bir şey söyliyim mi canım.. O kapıcı çocuklarının sonra karşılarına nasıl çıkacaklarını bilemezler ama..

aynen ölee canım.hakkaten adam resmen mermiye kafa attı.tabiki ömrü veren allah fakat dünyanın adaletini böyle yazmışşş yaradan..

bende tekrarlamak istiyorum bu tur yapilar muhendislik hatasidir.
mühendis cizer müteahhit yapar.
cok üzüldüm bende.
hem adi üstünde bodrum kati en alt kat orasi ev olamaz

Ben Samsunluyum, bu yasanan sel felaketi cok üzdü beni.
O masumlar sadece fakir oldukları icin öldüler.

Ülkede bu kadar cok zengin varken, neden bukadar cok fakir var?
Neden bukadar adaletsiz insanlar geliyor hep iktidara?
Neden benim yasadigim yurtdisinda yagmur yagdigi zaman hemen sel basmiyorda,
Türkiyede biraz yagmur felaketlere yol aciyor?
Neden Alt yapimiz yok?
Neden İnsanlarimiz sürekli bu felaketleri yasiyor?
Neden, neden, neden?
Ben bu sorularin cevabini hic bulamayacagim.

Adaletsiz olan Dünya değil, Adaletsiz olan İNSANLAR!!!

bende senin sorduğun sorularınnn cevabınııı artıkkk bilmek istiyorummm canım.inan artık sabırları zorluyolarrrrrrrrr

kesınlıkle bu soruların cevabını alamayız

bende suan samsundayım burayı gormenız gerekır bu kadar can kaybının nasıl oldugunu anlamanız ıcın ınanılır gıbı degıl rabbım herkesın yardımcısı olsun ve yakınlarda yıne asırı yagmur beklenıyormus ınsaallah dogru degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…