yine olan kapıcı çocuklarına oldu

Alın terinin değeri mi kaldı arkadaşş ..
o bodrumlara neden ev yaparlar anlamıyorum .. OFF neyin adaletli ki senin dünya ??

Boşverin kızlar, gelin milletvekillerinin haline acıyalım.

En son zam istiyorlardı, maaşlarının kuru temizleme masraflarını bile karşılayamadığını okumuştum bir yerlerde, sahi ne oldu?

ne diyim sonuna kadar haklısınız sonuna kadar.evlatlarını kaybeden o kadıncağız hala gözümün önünde (

siz hiç bebegi su bastı nişantaşını sel götürdü vs. duydunuz mu ben duymadım alt yapıları sağlam olmalı üstü yapaları gibi ama nedense hep nerde gariban kesim suyun selin içinde onlar servis içinde kaç kişi boğuldu ,ama yok nerde gariban seli de onu buluyor yağmuyur da yangını da şehitler bile gariban kesimden( en güzel mertebe olsa da) geçen şehit olan akserlerin evlerine bayrak asılıyor kimi daha kırmızı tuglasıyla duruyor evler, yaptıramamış insanlar:(

kapıcı dairesi bodrum katta olucak diye bir kural yok ama binanın projesini çizerken o şekilde yapıyorlar,
isteseler çok basit şekilde bu sorunu çözebilirler, ama işlerine öyle geliyor, kömürlüğün yanına 1 oda yapıyorlar al sana kapıcı dairesi.

TOKİ'nin marifeti iste. Çıkıp özür dilesinler tazminat ödesinler cok meraklılar ya boyle seylere hep baskalarından bekliyorlar!

öncelikle bir düzetme kapıcı değil apartman yada site görevlisi..maalesef insan içini burkan,insanı üzen bir gerçek bu..apartman görevlilerinin tek odada oturtulmasının sbebi kira,elektirk,su,yakıt ödemedikleri için diğer apartman sakinlerine bölüştürüldüğü ayrıca aidat alınarak sigorta ve maaş aldıkları için nereden kısılırsa kar olarak görülüyor..apartman görevlilerin kazandıkları maaş ile geçimlerini çok rahat sağladıkları sonundada rahat bir eve çıktıkları da bilinen birşey..yani herkes güzel yaşam için zorluklar çekiyor,elbbette kimse istemez kötü yerlerde yaşamak ama başını sokacak bir evleri olmayanlarda düşünüldüğü zaman şükür etmek gerekir..maalesef bazıları hayata eksiden başlar..

tıpkı çocukları zehirleyen sütler gibi bu olayın da üstü örtülmezse ben de hiç bir şey bilmiyorum.

birisi yazmış yukarıda siz hiç nişantaşını su bastı diye haber okudunuz mu gördünüz mü diye aslında zenginlik fakirlikten çok şunu düşünmek gerekiyor madem zenginlerin evleri depremde yıkılmıyor demek ki depremde yıkılmayan ev yapmak mümkün. madem onların evlerini sel basmıyor demek ki dere yatağına ev yapmak zorunda değil kimse. imkan var ama parası olana. sel mağdurlarına biner lira verilmiş. ne ev kaldı ne eşya millet aç açıkta bin lira nedir ya dalga geçer gibi. milletin canı gitmiş. çok doluyum da neyse bu kadar yeter.

Bizim kapıcımız 1.katta oturuyor evi aynı bizim oturdugumuz gibi kira da vermiyor sanırım emin degilim
Olen cocuklar icin ben de cok uzuldum ya gercekten 1 goz odada yasamak cok zor olmalı onlarda cocuk kendi odalarında uyumaya hakları var pis bir bodrum katında curumemeleri gerekiyor en azından birinci katta bir ev verilmeli

Siz star tvde ki Benim Güzel Evim programını izlediniz mi hiç? geçen gün bir kadının 9 oda 4 banyo 3 mutfaklı bi evi vardı.. Dünyanın adeleti de bu işte..

Siz star tvde ki Benim Güzel Evim programını izlediniz mi hiç? geçen gün bir kadının 9 oda 4 banyo 3 mutfaklı bi evi vardı.. Dünyanın adeleti de bu işte..

allah nasıl biliosa öle yapsın oöyleleriinideee.dünyanın malını onlar kemiriyorr yahuuu o insanlarda 1 odanın içinde canlarıııı çıksınnn

Kira veriyorlar ama daha cuzi bir rakamda...Mesela 150 TL gibi...

Baya abartılı geliyor kulağa oda sayısı ,ama bir mühendislik hatasının günahını o kadına ödetemeyiz herhalde... Lüks yaşam sürüyor olabilir ama gereken yerlere gereken yardımı da yapıyordur,belki çok iyilik sever biridir ,bilemeyiz... Gelir dağılımı keşke böylesine adaletsiz olmasaydı tabi...(

sabah işe gitmeden mutlaka haberleri izlerim, bende gördüm o kadını gözümden yaş kendiliğinden aktı gitti. Biran kendimi onun yerine koydum. Allah göstermesin ama yıkardım o binayı yüzme bilmediğim halde dalardım o suların altına. Allah rahmet eylesin, ve sabır versin annesine:26:

Keşke yapabilecek birşeyler olsa. Bende çok üzülüyorum zemin kata atıyolar resmen görevli diye. Allahım yardımcıları olsun.. Kimseyi kimsenin eline koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…