Tamam ortada aşırı kıskançlık ve saçma bir durum var ama bu kadar aşağılayıcı yorum yapanlara ne demeli? Bunun bir rahatsızlık olduğunun farkında değil misiniz? Kendinize gelin, kimse kimseye hakaret edebilecek konumda değil burada. Gece gece kan beynime sıçradı ya ne ayıp şey.
o yorumlaraı yapanların kendileri aşağılık olduğu için ben takmıyorum artık cnm
akademik camia içinde nişanlını ilerde kocan olacak adamı nasıl bayanlardan soyutlayabilirsinki
ilerde bu adamın doktora yüksek lisans öğrencisi olcak diyelim ki öğrenci bayan o zaman ne yapacaksın
düşünsene bu öğrencisiyle her dakikası yan yana geçecek
bu sadece bi örnek bayan hocalar vs
mail de gelir telefonda adamın işi bu
sadece erkeklerle yapsın işini o zaman
kongreler toplantılar seminerler yemekler bu camiada çok aktif olur
bayana erkeğe bakmaz
işe önceilikle nişanlına güvenerek başla
ama bu adamın sicili temiz değilse seni hiç ummadıgın anda aldatıp yalan söylediyse orasını bilemem
o zaman haklısın derim
eğer ki böyle bir vukuatı varsa seni bu şekilde yıpratıp psikolojini bozmasına izin verme ve ayrıl!
tşk ediyorum yorumunuz yorumunuz için
Ya dalga geçmiyorum yorumu çok hoşuma gitti arkadaşın o yüzden tutamadım
neyse ama ilişkilerde şöyle bir şey var ya tamamen güveneceksin ya da o kişiyle olmayacaksın. sevgilin bu kıza yardım için bunu aldım diyorsa evet sevgilim doğruyu söylüyordur diyeceksin. hani ben de çektim bu güvensizlik durumlarını işkillenmeleri seni hiç anlamıyor değilim ama sen benden daha tıktıktıklar ötesindesin senin deyiminle o yüzden mahvetme bak ileride üzülürsün ben geriye bakınca pişman oluyorum
tşk ediyorum seviyeli yorumun için
doktora gitmeyi sakın ihmal etme. birkaç seansla hooppp "new lorena" olamazsın çünkü.
ayrıldık yine diyeceğine tamamen bitti diyebil.
o adamın kafasında saç kaldı mı acaba
benden önce saç ektirmişti zaten eskiden kelmiş yani
madem bu kadar güvenmiyorsunuz ayrılın gitsin
ne siz acı çekin nede karşı taraf
haklısınız ama bir anda olmuyor
kimse hakkında dedikodu olmuyor diyorsun. sen adamla görüşmeden öncede duydukların vardı dimi?
sizin oratamda çok laçkalaşmış şeyler mi duyuyorsun?
bu aşamaya gelmen seni çok yıpratmış olmalı... bende baya bir kıskancım... öle böle değil aslında. ama kendimi hakim olmaya çalışıyorum. genelde başarıyorum. ama yavaş yavaş değiştim...
bundan sonrası için birşeyler yapmalısın artık. bittiysede bitsin... inş. güvenveren insan karşına çıkar...
yok görüşmeden önce birşey duymadım hatta tanımıyodum doğru düzgün,biz görüşmeye başladıktan sonra duydum tüm o dedikoduları ve evet çok laçka şeylerdi duyduklarım,ama yanlış bi hareketini görmedim beni tutan da bu oldu ztn
nişanlını bi ömür böyle kontrol mü edeceksin.
yoksa birgün vazgeçecekmisin gerçekten merak ediyorum.
güvenmek istiyorsun anlıyorum ama bu şekilde sorguyla-sualle-kontrolle-baskıyla nereye kadar.!!!???
nişanlın güvenini sarsacak şekilde davranmaya devam ediyorsa bırakmalısın onu.
yok kendini düzeltti ama ben yine de onu kontrol altında tutacağım diyorsan daha çooook başlık açarsın.
kısacası yanlış bir mantalidede yanlış yoldan yürüyorsun.
tşk ediyorum yorum için
Bir az rahat olun lutfen. Ayrilmissiniz ama hangi erkek olursaolsun bu kadar kasilmaya tahammul edemez. Ben de yeni evliyim ve kocamin tel.inikontroletmeyi aklimdan bile kecirmedim yani
kıskançlık kötü bir hastalık bu kadar takmayın kafanıza. Güveninizi sarsacak şeyler yaptı ise bir miktar haklı sayılabilirsiniz ama abartıyorsunuz galiba biraz.
tşk ediyorum yorumlarınız için
Buradaki arkadaşlar belki bana çok kızacaktır.
Ama, ben nişanlınız olsam sizi sağlam döver sonra da s. ederdim. Adamda salak neden çekiyor ki seni. Peeh!
seni bi gzl dövüp sonrada söylediğin şeyi yaptılar galiba..seviyesiz bir daha konuma tek kelime yazma
Kihkihkih just valla yuksek lisans doktira mikemmel bisey. Ortalik erkek kayniyor. Kocanin ruhu duymaz

p
seviyesizlik vakası 2...
bişiy dicem. bi sürü konu açmışsınız.. Allah nişanlınıza sabır versin.. bune saçma sapan krizler yahu..Adam biri ile konuşmuş sinirlenmişsiniz. Adam 1 tabak daha pasta istemiş sinirlenmişsiniz. vs vs.. Psikolojik yardımda alıyormuşsunuz.
arkadaşlarımın yorumlarınıda okudum.. Aslında size değilde nişanlınıza yardım etmemiz gerecek.
Çok kıskanç ve takıntılısınız. Yapmayın etmeyin az kendinize gelin.
tşk ediyorum yorum için
bence sen askerle evlen iş yerinde hiç kız olmaz kafan rahat olur
Bakalım bu defa kaç gün sürecek ayrılığınız.O sebepten seni teselli edecek cümleler yazmıyor diğer konularında yazdıgım gibi çünkü bir işe yaramıyor barışıyorsun.
Ama ilk defa bu kadar ciddi olarak mutsuzum dedin.Mutsuzsan arkana bakmayacaksın Lorena.Bu kadar.
tşkler yorumlarınız için
haklısın aslında söylediğin iyi bi çözüm ama..
Nişanlın daha ne kadar tahammül gösterecek merak ediyorum leonella
Tezlerde bile cinsiyet ayrımı yapyorsun.
Komik olan tarafı da kendini kafanda bir şekilde aklıyorsun.
Terapiye devam, bir şekilde bunu aşman lazım
Aksi halde sana da nişanlına da huzur yok ve gerçekten böyle giderse hayatında bir nişanlı da olmayacak.
devam ediyorum zaten terapiye umarım aşabilirim
zarar veren arkadaş, dost, sevgili hayatından çıkaracaksın..
ben çıkardım. evet çok zor oldu ama 1 ay sonra eksikliğini hissetmemeye başladım
şimdiyse çok nadir gelir aklıma
mutsuzsan mutsuz edeni görmeyeceksin, duymayacaksın
başka çaresi yok bunun
evet söylediğin gibi çok zor
Aha bunu da yeni gördüm.
Beni banlamak üzere olan sevgili adminlerim şu sözüme kulak verin; ben şu an söyleyeceklerimi bu arkadaşın iyiliği için söyleyeceğim.
Lorena sende kişilik bozukluğu, aşağılık kompleksi, uç derecede özgüvensizlik ve okb olduğunu düşünüyorum.
Psikoloğunu değiştir sen. Kliniğe falan git.
Bu kadar insan manyak mıyız sana "yanlıştasın" diyoruz? Kimse senin üstüne gelmek için bunları yazmıyor. Gerçekler bunlar.
Bi de konumu saçma bulanlar yazmasın demiş, yeminle delirtirsin sen insanı.
Pasta istedi diye sinirlendin öyle mi? KADININ BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTMİŞSİNİZ BİR DE.
Keşke bir gün bir ortama girsek sevgilinle, sen de beni kıskanıp bana abuk subuk şeyler söylesen, vereceğim tepkiden sonra belki ruh sağlığın düzelir lorena.
HASTASIN SEN.
sen kim oluyosunda bana teşhis koyuyosun?
terapi alıyorum ve doktorum bile bu teşhisleri koymadı bana sana ne oluyor.terbiyesizliğin de bu kadarı ya.
delirtiyosam yazma konuma anladın mı YAZMA!
başka işin gücün yokmu hakaretlerini aynen iade ediyorum sana
yazıkkk.
iyi de bu bir hastalık arkadaşlar dalga geçmeyin isterseniz.
başka işleri yok ne yapsınlar cnm
Ben Lorena'yla özelden de konuşmuştum arkadaşlar cidden kasıtlı yapmıyor ona şuan ki tepkisi ciddi ciddi normal geliyor.
Ben artık cidden üzülmeye başladım çünkü böyle ömür geçmez:26:
İnsan kafayı yemese de ince hastalığa yakalanır valla tövbe tövbe

Oyüzden dalga geçmeyin lütfen.
Biz burada bin konuda bin kere aynı şeyleri söyledik bizim cümlelerimizle düzelecek durumda değil yani.
Ciddi anlamda uzun süre tedavi görmesi gerek ki aşsın bi'şeyleri.
_________
Ayrıl lütfen ve barışma Lorena bu adam sana iyi gelmiyo bariz keza sen de ona. Bırak hem psikolog hem yalnızlık toparlanır sonra hayatının doğru aşkını bulursun.[/FONT][/B][/QUOTE]
tşk ederim cnm ama onlar anlamazlar çünkü amaçlarıkendilerince dalga geçip eğlenmek,en iyisi hiç ciddiye almamak
Othello sendromu diye bir hastalik okumustum. Hastalik derecesinde kiskancligin adi buymus. Antipsikotik ve antidepresan ilac tedavisi uygulaniyormus.
Eger terapiye gidiyorsan, doktoruna bu durumu ve tepkini anlat. Ilacin varsa onunla oynar belki biraz. Cunku normal degil tepkin.
Bu kiskancliginin senin sorunun oldugunu, adamdan degil, senden kaynaklandigini biliyoruz zaten. Bunun disinda, sen bu adamin isini kaldiramiyorsun. Bu adam hocaysa, isi ogrencilerle ilgilenmek. O bu isten para yiyor. Oyle sevgilisi kiskanc diye reddetme luksu yok yani, as bunlari artik. Bazi seyleri kabullen, hazmet.
Ayrildiysaniz isabet olmus. Zaten sizin huzurlu bir geleceginiz olamaz. Adim gibi eminim. Evlenseniz de bundan asagisi olmaz. Kavgadan kurtulamazsiniz siz bu kiskanclikla.
Bu sorununu asmadan baska iliskiye baslama. Baslayacaksan da kendine asosyal, kimseyle alakasi olmayan, insanlardan kacan, sadece isine bakan birini bul. Sen ancak boyle birini kaldirabilirsin. Istedigin gibi, ne bir kizla konusur, ne birsey. Insanlarla yakin kontakta calisan adam seni asar.
evt öyleymiş ama doktorum herhangi bi ilaç kullanmamı istemedi gerek görmüyorum dedi burda anlattığım herşeyi onada anlatıyorum
seni yazından hatırladım daha öncede okumuştum
yanlış anlama ama psikolog sana bişey yapamaz
herşey kafada bitiyor
öyle tabi herşey kafada bitiyo
bazılarınız ne kadar şacma yorumlar yazmıs kıza ya kız sızı ınsan yerıne koymus derdını açmış doktor kesılıyorsunuz basına.kız nısanlı okuduğuma gore belkıde basta irdeliyor hata yapmamak ıcın anlamaya calısmak yerıne boş konuşan mıllet tabırı ettıgımız kısılersınız mılletın hayatını yer bıtırırsınız kısacası bı kac aydır gırmıyorum bok götüryor ya sıteyı adam gıbı ya derdine derman olun yada susun arkadaşlar kızın aklını pskolejısını sız de etkılıyorsunuz yazdıklarınızdan dolayı kız sımdı sunu dusuncek acaba ben mı hatalıyım ben mı buyutuyrum ben mı suçluyum sızde bılıyosunuz kı ateş olmayan yerden duman çıkmaz cok okuyorum arada mesaj atıyorum ama bokunu çıkartıyorsunuz kıza destek olun yoksa uzayın sayfasından bos mesajlar atmayın...neyse ya benden de tavsıye suphelenıyorsan hemen ona koşup sen bunu yaptın deme az sabırlı ol yaptığı bsy de varsa once anla dınle hemen atlama kı varsa ortaya çıksın buda beklersen çıkar oyle adama gıdıp basta hesap sorarsan uyanır zaten bsy yapmaz.sende evlenmemıssın madem suphe sokmus ıcıne bekle sonucuna gore ayrıl ayrılma senın bılcegın iş....aeol allah mılletımıze akıl fıkır versın amın
yok cnm ben artık o tür yorum yapanları insan yerine bile koymuyorum
herşeyi söylemenin bi adabı var edebi var bunlarda o da yok
haklısın hemen tepki doktorumda hemen tepki verme bekle diye tavsiyede bulunuyo
tşk ederim yorum için
Konu sahibinin yazdiklarini okuyunca sinirlendim, yorumlari okuyunca daha cok sinirlendim. Bazi arkadaslara eglence cikmis. Bu nasil bir uslup yahu? Yok hastasin, yok klinige yat. Dusuncesi, tavirlari ne kadar yanlis olursa olsun bir insani asagilayamazsiniz. Kendinize gelin lutfen. Konu sahibi arkadasim sen buraya konu acmakla yanlis yapmissin. Bu yorumlari okudukca durumun daha da kotuye gidecek. En iyisi bir uzmana danis canim.
ben onlara inat konu açıcam cnm çünkü zerre kdr umursamıyorum o edepsiz yorumlarını.tabi inat derken tabi ki sorunlarımı anlatıcam yine çünkü kendini bilmezler kdr doğru düzgün insanlarda var burda
tşkler yorum için
Kullanıcı adına bakmadan direk konuyu okumaya başlamıştım ki, ahaa Lorena'dan bitane daha varmış dedim. Baktım meğer senmişsin yine. Yorumların hiçbirini okumadım. Kimsede kusura bakmasında sağlam bir dayağı hakediyorsun. Öyle saçma sapan kıskançlık krizlerine giriyorsun ki, okadar verilen tavsiyelere rağmen kendini savunup hala aynı hareketlerine devam ediyorsun ki !! Bu çocuğun bayılan bir kız öğrenciye yardım etmesini, liseye giden kuzenini, bir tabak fazla pasta istemesini, eltini v.s. nelerini kıskanmadın, sorun etmedin ki. Hatta sevgilinin mailinden onun adına cevaplar atıyordun. Ahh ahhh sen adamına denk gelmemişsin. Ayrıca yapılacak yorumları biliyorsun, hiçbirini dikkate almıyorsun neden konu açıyorsun onu da anlamadım. Boşuna laf yiyorsun burda. Defalarca ayrıl dedik. Nişanlandın. Yakında evlenirsin de. Allah biran evvel nişanlının aklını başına getirsin de tez vakit yoluna baksın.
siz herşeyi insani bi davranış olmayan dayakla çözüyosunuz demek ki böyle devam edin ben almıyım.
Ben lorenanın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum artık. Natlus vakası gibi geliyor bana.
Bildiğin dalga geçiyor..Şu konuyu okuyunca daha net anladım bunu.
Mail gelmiş, yanında "tez" yqazıyormuş, lorena huzursuz olmuş, kavga etmişler ve ayrılmışlar..
Yok yani,bu kadar gerçek olamaz.
öyle düşünüyosan yazma konumda işin ne?
Sürekli aynı konuları açıp insanların görüşlerini alıp aynen devam ediyorsun cidden amacın ne? Herkesi deli eden birkaç kişiden birisin..
Senin gibi aklıma gelen bir ayaz vardı birde elifksk..ikisininde sonunu gördük yakında seninkini de görücez bence
seninkini görüyoruz şu an..
lorena siz yine barıırsınız sıkma canını nasipse düğün ne zaman merak ettim ?[/QUTE]
yaz sonu gibi düşünüyoruz bakalım.
evt bi açıklama yapıyım.uzun zamandır foruma giremiyodum.düzgün bi şekilde yorum yapan arkadaşlar kusura bakmayın cevap veremedim.kuzenimle küçük bi kaza geçirdik..bu arada yine barıştık evt yine barışırsınz diyenler haklı çıktılar.ben hastanedeyken gelip yanımda fln kaldı o ara buzlar eridi işte.
bi kaç kişi var onlara sesleniyorum lütfen konumdan uzak durun artık zaen bıktık fln diyosunuz yazmayın o zaman kimse kırılmasın.