Yine olmadı sanırım :(

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Herkese merhaba.Bu ikinci ay denememiz ama ben cok aceleciyim panik yapıyorum hemen.Yumurtlamamın üzerinden 7-8 gün geçti beklenen adet tarihim de 1 ocak.Yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrısı vardı şimdi de sol kasığım ağrıyor.Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif Yumurtlama öncesi sonrası her gün denedik ama yine olmadı sanırım çok kafaya takıyorum..Erken mi yaptım acaba sanki adet olucam gibi ağrım var bilemedim..

Canim üzülme kafana takma stresten oluyo bende böyleyim aklina geldikçe kalk iş falan yap ya da gez unutmaya çalış

Neden üzülüyorsunuz ki burda yıllarca bekleyenler var sizin daha 2. Denemeniz şimdiden böyle stres yaparsanız daha çok etkilersiniz bence daha yeniyken hiç takmadan devam edin derim

Neden üzülüyorsunuz ki burda yıllarca bekleyenler var sizin daha 2. Denemeniz şimdiden böyle stres yaparsanız daha çok etkilersiniz bence daha yeniyken hiç takmadan devam edin derim
Evet haklısın canım ama gerçekten elimde değil sürekli bunu düşünüyorum

Evet haklısın canım ama gerçekten elimde değil sürekli bunu düşünüyorum
seni anliyorum bende böyleyim benim adetim yarin ama bütün regl ağrilarim 14 gün önceden başlamış böyle olunca umudum kalmiyo cünkü vücudumu taniyorum

seni anliyorum bende böyleyim benim adetim yarin ama bütün regl ağrilarim 14 gün önceden başlamış böyle olunca umudum kalmiyo cünkü vücudumu taniyorum
Benim de öyle cok erken basladı gogus agrım bu hamilelik belirtisi olamaz mı ki..Sen test yaptın mı peki canım?

Canim bence cok erken yapmissin 12.gununde yap bence yumurtlamadan

Ayrica benimde yumurtlamadan 1 gun sonra gogus agrim baslamisti kesin adet olcam diyodum adet sancimda vardi 8.gun test yapmistim cikmadi 12.gunde cikmisti .. ama sagliksiz oldu malesef kalp atisi duyamadik

Ayrica benimde yumurtlamadan 1 gun sonra gogus agrim baslamisti kesin adet olcam diyodum adet sancimda vardi 8.gun test yapmistim cikmadi 12.gunde cikmisti .. ama sagliksiz oldu malesef kalp atisi duyamadik
Gerçekten mi canım keske benim de erken oldugu için cıkmamış olsa..Agrın nasıldı canım tam olarak

2 ay için cok evhamli geldiniz... bu kadar stres bunyenize iyi degil acaba biraz oluruna mi biraksaniz ?

Yani nasil tarif ediyimki adet olmadan bi sancilanmalar olur ya oyle kisa kisa uzun sureli ddgildi
Benim su an sol kasıgımda agrı var canım iki ay once denediğimizde de böyle agrım oldu ve adet oldum.Gecen ay deneyemedik kistim vardı tarlusal kullandım.Bu ikinci denememiz oluyor yani o kadar istiyor ki eşim sürekli bu konu bebeğimiz olsa şöyle yapardık böyle yapardık üzülüyorum öyle dedikçe..

2 ay için cok evhamli geldiniz... bu kadar stres bunyenize iyi degil acaba biraz oluruna mi biraksaniz ?
Kesinlikle cok haklısınız.Ben her konuda cok panik bir insanım malesef.Bir bucuk yıllık evliyiz ilk defa bu kadar cok istiyorum anne olmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…