Yine olmadı sanırım :(

Kesinlikle cok haklısınız.Ben her konuda cok panik bir insanım malesef.Bir bucuk yıllık evliyiz ilk defa bu kadar cok istiyorum anne olmayı..

Tamam anliyorum ama cocukta hadi yapalim diyip olan birsey degil. Yumurtlama gununuzu kaciriyorsunuzdur ovulasyon testi kullanin. Tahlil testlerinizi yapin ve 1 sene bekleyin.

Benim de öyle cok erken basladı gogus agrım bu hamilelik belirtisi olamaz mı ki..Sen test yaptın mı peki canım?
Yok canim testim yok ki eşime söyledim almamiş ama benimde zaten umudum yok ki adet olucam gibi ayaklarima vuruyo göğüs uçlarim aciyo ama bu belirtileri yaşayip hamile olan çok kişi var inşallah sende onlardasin canim

Tamam anliyorum ama cocukta hadi yapalim diyip olan birsey degil. Yumurtlama gununuzu kaciriyorsunuzdur ovulasyon testi kullanin. Tahlil testlerinizi yapin ve 1 sene bekleyin.
Bütün tahlillerimi yaptırdım.Folik asit kullanıyorum ve bu ay doktora gittiğimde 3-4 içinde çatlıcak yumurtan dedi her günü değerlendirdik.Her sey nasip tabi ki..

Yok canim testim yok ki eşime söyledim almamiş ama benimde zaten umudum yok ki adet olucam gibi ayaklarima vuruyo göğüs uçlarim aciyo ama bu belirtileri yaşayip hamile olan çok kişi var inşallah sende onlardasin canim
Ya inşallah canım benim isteyen bütün herkes inşallah bebek sahibi olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…