Yine OLMADI!

beautifulsweet

#HayatEveSığar
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
1.992
5.258
108
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-insan-yeni-problemler.1082627/
Gecenin bu saatinde..
Moralim cok bozuk kizlar.Bir önceki konum üstte.
Kisaca anlatayim erkek arkadasimla aslinda güzel giden bir iliskimiz var.Bu aksam kendisiyle telefonda ciddi sekilde tartistik.Hatta ben suan ayrilma karari aldim sabah kendisiyle bunu nasil paylasirim bilmiyorum.Ondan önce sizin fikirlerinizi almak istedim.
Farkli bir sehirde farkli kültürlerde insaniz.Ailesi kalabalik,isleri asiri yogun yol mesafesi de var dolayisiyla sürekli görüsemiyoruz,iletisim kuramiyoruz.Ben sitem ediyorum dogal olarak.
Evlilik yolunda ilerliyoruz ben biraz daha zaman gecmesi taraftayirim.Biraz daha taniyabilmemiz acisindan birbirimizi.Daha once bir evlilik yasadim.Daha bilincli hareker etmek,cok risk almak istemiyorum acikcasi.
Kendisi gerek gorusemedigimiz,gerek beklememizin gereksiz oldugunu dusundugu icin 2 ay gibi bir surede evlenmemiz konusunda israr etmeye basladi.
Zamanla bu kararin yanlis oldugunu dusunmeye basladim.Ertelemeyi dusunuyorsan isi cikmaza sokarsin ben zaman kaybetmek istemiyorum gibi biseyler söyledi.Kirildim,üzüldüm.
Ayrica iki cocugu var ve oglu sanirim evlenme dusuncesine tepkili.Bana belli etmiyor ama hissedebiliyorum bir huzursuzlugu var bununla alakali.
Dusuncelerinizi almak istiyorum.
Ayrilik kararini en kisa zamanda kendisine belirtmeli miyim?
Biraz daha düsünmeli miyim?
Edit:Sonunda ayrilik kararini hayata gecirmis bulunuyorum.Evlilik fobisi diye bir sey varmış.Evet

Son düzenleme:
İş ciddiye bindi mi iletişim daha çok azalıyor ( bence ! ) .. çokta inanmayın derim
bak bunu diğer mesajına yazmışım .. 23 temmuzdaki konunda yurtdışından misafirleri vardı ondan iletişim kuramıyordunuz , aradan 1 ay geçmiş hala iletişim eksik ...

Bir de çocuklar büyük , eğer bir isteksizlik hissediyorsanız doğrudur .. sizi aceleye getiriyor .. aman dikkat

18 ve 19 yaşlarında 2 evladı var
Çok zor bir durum bence yapamazsınız

Ayrıca yangından mal mı kaçırıyor ?
Nedir bu acele

Biraz daha düşünün ama 2 çocuklu biriyle yapabilir misiniz onu düşünmek lazım öncelikle

Burda çok konu okuduk
Üvey evlatları ile birbirinden nefret eden üvey anneler

bak bunu diğer mesajına yazmışım .. 23 temmuzdaki konunda yurtdışından misafirleri vardı ondan iletişim kuramıyordunuz , aradan 1 ay geçmiş hala iletişim eksik ...

Bir de çocuklar büyük , eğer bir isteksizlik hissediyorsanız doğrudur .. sizi aceleye getiriyor .. aman dikkat
Islerinin en yogun oldugu zamanlar.Kanitlama yoluna gidiyor bilerek ihmal ettigini düsünmemem icin.Ama insan zaman gecirmeden ne kadar taniyabilir ki birbirini.
Tesekkur ederim önerinizi dikkate alacagim.

Acele etmemek lazım aslında hele ki uzaktan ilişki ve ikinci kez evlilik iki taraf için de. Hadi ilk evliliklerde insan daha acemi diyelim ama bu sefer zaman istemeniz ve tanımaya çalışmanız mantıklı geldi
Ikinci evlilik uzerime daha dusunulmesi gereken bir durum haklisiniz.
Kendisine nasil soylerim gozumde okadar buyuyor ki..

Sırf evlenmek için evleniyor bence çok acı bi şey. Bi erkeğin bana gerçekten aşık oldugu için tutkulu olduğu için evlilik kararı almasını isterdim şahsen.
Sirf evlenmek icin degil aslinda beraberligimiz ciddi basladi ama kendisinin duygularindan eminim.
Yoksa evlenmek icin evlilik dusunse etrafinda fazlasiyla kadin var.

Back
X