Yine Olmadı

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
KPSS’ye bu yıl üçüncü defa girişim ve yine olmadı maalesef. O kadar büyük mutsuzluk ve hayal kırıklığı var ki bunu anlatmam imkansız. Sabahtan bu yana ağzıma bir lokma dahi girmedi ve geçmeyen bir baş ağrısı.
Annemin üzülmesini istemiyorum o da çok üzüldü. İyice umutsuzluğa kapıldı artık.Olacağına dair inancını yitirdi resmen.
Bugün morale çok ihtiyacım var gerçekten. Bu şekilde benim gibi olup atanan varsa da ne yapmam konusunda nasıl çalışmalıyım fikrinde bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.

Bölümünüz nedir?
Kaç puan aldınız?
Almanız Gereken minimum puan kaç?
Ben de bu yıl hazırlanıyorum kendime göre bir plan yaptım yarın ya da bu gece başlıyorum. Ben tum gününü çalışmaya ayırıp ocak ayında bütün çalışmayı bitirip geri kalan zamanda sınava kadar günde 2 deneme ile tamamlayacagim. Ocak sonrası işe gireceğim çünkü. Benzer bir meslek alanı ise planını atabilirim.

Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği bölümüm. 80 puan aldım. Yeterli olacak bir puan değil kendi branşım için maalesef. Benim en az 86 87 almam lazım

Bence hayatini bir sınav üzerine inşa etme ...emin ol mutlu olman için o kadar çok neden var ki ..neden kendine eziyet ediyorsun..farklı pencerelerden hayata bakmaya çabala..maddi durumun nasıl bilemem ama rızık illa memuriyetten gelmez ..başka yerlerden de gelir..rızık Rezzaki Rahimin teminatı altındadır. Buna emin ol

Benim 4. girisim gercekten hazirlanarak. Bi de oylesine girdim etti 5. Yasim 32

Umutsuz olmayin. Gerekirse daha sıkı hazirlanin. Tekrar girin. Benden bir yil buyuk arkadasim gecen yil atandi. Ben de bekliyorum umarim olur. Kuzenimin esi de 4. de kazandi 87 alarak. Cok calismisti. Tekrar hazirlanin. Eger baska atama varsa onlarda da tercih yapin. Hem sinava hazir olursunuz. Atanirsaniz da atanirsiniz.

2007 yılında KPSS’den Türkiye derecesi yaptım ve atandım. Bölümüm yıllarca sıfır çeken bir bölümdü, ben yine de çok çalıştım ve 30 tane alımın içerisine girmeyi başardım. Nasıl yaptım, çok ama çok çalıştım. O yıl yurtta kaldım, dershaneye gittim, dershanenin bütün etütlerine katıldım, eve hiç gitmedim ( evim 1 saat uzaklıkta olmasına rağmen ) annem-babam beni ziyarete geliyorlardı arada. Yani çalışmak gerçekten başarı getiriyor. Tamamen KPSS’ye odaklanıp tam gaz çalışmak. Başka yöntem olduğunu da sanmıyorum.

Bende kpss degil ama adli hakimlik sinavini kazanamadim.bu yil tekrar deneyecegim.4 ay gibi bir surem var.Cok umutlu degilim ama en azindan elimden geleni yapmis olmanin ic huzurunu istiyorum.. Pes etmeyin olana kadar savasin insallah bir sonrakinde atanirsiniz

Nasil odaklanabildiniz acaba? Ben biraz odaklanma sorunu yasiyorum.Sanki oturdugum sandalye bile rahatsiz etmeye basliyor

Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği bölümüm. 80 puan aldım. Yeterli olacak bir puan değil kendi branşım için maalesef. Benim en az 86 87 almam lazım
Ooo zümrem.Edebiyatzedelerdensin demek ki sen de.Ben de 2015te 80le 0.5 puanla atamayı kaçırdım ve bıraktım artık.
Alım çoook az mezun fazla.
Bence kpssyi rafa kaldırmalısın artık.

Nasil odaklanabildiniz acaba? Ben biraz odaklanma sorunu yasiyorum.Sanki oturdugum sandalye bile rahatsiz etmeye basliyor
Evde olsaydım belki ben de sıkılırdım ama yurtta herkes ders çalışıyordu ve aramızda rekabet vardı. Bir de atanamazsın diye herkes dalga geçmişti bölümümle çok fena hırs yapmıştım.

Evet mutlu olmak için çok sebebim var ama beni mutlu edecek noktalardan birisi de atanıp mesleğimi elime alabilmek. Çok emek verdim ailemden uzakta dört yıl okudum. Maddi ve manevi emek verdiğim bu yolda şimdi karşılığını almak istiyorum.

Bak sonuna kadar haklisin ..bu konuda benim düşüncem şöyle: yılma çalış gayret et ve en önemlisi hikmete de ram ol..olmadı diye de kendine zulmetme ..yemek yemezsen..iyi uyumazsan beynine sürekli mutsuzluk hormonlarını salgılarsan sağlığın da gider ..Allah korussun

İnşallah olur ya çok teşekkür ederim desteğiniz için. Kuzeninizi tebrik ederim. Eminim nasıl sevinmiştir. İnşallah o sevinci ben de yalayabilirim.

Doğru söylüyorsunuz tam anlamıyla kendini verip çalışmak gerek dediğinizi yapacağım. Sizi de tebrik ederim.

Pes etmeyenin kazandığı bir sınav gerçekten inşallah sizinde istediğiniz şekilde gerçekleşir. Rabbim gönlünüze göre versin. İnşallah ben de atanırım.

Evde olsaydım belki ben de sıkılırdım ama yurtta herkes ders çalışıyordu ve aramızda rekabet vardı. Bir de atanamazsın diye herkes dalga geçmişti bölümümle çok fena hırs yapmıştım.
Anla
Pes etmeyenin kazandığı bir sınav gerçekten inşallah sizinde istediğiniz şekilde gerçekleşir. Rabbim gönlünüze göre versin. İnşallah ben de atanırım.
insallah rabbim herkesin gonlune gore versin. Size dua edecegim insallah bu gelecek kaygisindan kurtuluruz,sevgiler..

Ooo zümrem.Edebiyatzedelerdensin demek ki sen de.Ben de 2015te 80le 0.5 puanla atamayı kaçırdım ve bıraktım artık.
Alım çoook az mezun fazla.
Bence kpssyi rafa kaldırmalısın artık.
Maalesef edebiyatzedeyim tam olarak size de geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun. Alım çok az gerçekten yoksa 80 puan iyi puan ama olmayınca olmuyor işte.

Allah korusun doğru söylüyorsunuz elbette. Olmuyorsa daha iyisi olacağı için diyorum kendime ama insan ilk şoku üzüntüyü atamıyor başta. İnşallah bana da hayırlısı ile atanmak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…