- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
İnşallah çok ama çok teşekkür ederim.Anla
insallah rabbim herkesin gonlune gore versin. Size dua edecegim insallah bu gelecek kaygisindan kurtuluruz,sevgiler..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok ama çok teşekkür ederim.Anla
insallah rabbim herkesin gonlune gore versin. Size dua edecegim insallah bu gelecek kaygisindan kurtuluruz,sevgiler..
Ben çalışmak için çalışmış olmak istemiyorum ki benim bir mesleğim var ve okuduğum alanda mesleğimi icra etmek istiyorum.Bence lcw defacto gibi mağazalara girip çalışın. Geçen bir tanıdığım 3500 maaş aldığını söyledi.
InsaAllah canimAllah korusun doğru söylüyorsunuz elbette. Olmuyorsa daha iyisi olacağı için diyorum kendime ama insan ilk şoku üzüntüyü atamıyor başta. İnşallah bana da hayırlısı ile atanmak nasip olur.
Ben çalışmak için çalışmış olmak istemiyorum ki benim bir mesleğim var ve okuduğum alanda mesleğimi icra etmek istiyorum.Bence lcw defacto gibi mağazalara girip çalışın. Geçen bir tanıdığım 3500 maaş aldığını söyledi.
Haklısınız anlıyorum ama alımlar az ve mezun çok. Bir yakınım edebiyat mezunu yıllardır atanamiyor girdi bir ise çalışıyor hala kpss sınavına giriyor. Herkes mesleğini yapmak istiyor ama ülkenin durumu malum.Ben çalışmak için çalışmış olmak istemiyorum ki benim bir mesleğim var ve okuduğum alanda mesleğimi icra etmek istiyorum.
Evet evde çalışmak açısından misafir vs. gelince bölünebiliyorsun. Biraz kafamı toplamaya ihtiyacım çok zaten sonra çalışmaya başlayacağım. Teşekkür ederim.Bence şöyle 1 ay ders çalışmaktan uzaklaş ailenle vakit geçir gez dolaş. Sonra kpss calismaya başlarsın zten 80 puan aldıysan alt yapın vardır. Bu yıl bir kere daha denersin.umudunu kaybetme
Bir de ailenin yanında değil de yurt tarzı bir yerde kalıp çalışsan daha iyi olur.
Ben kpss çalışırken ailemden uzaktaydim. Ev arkadaşlarımla birlikte çalışıyorduk. Daha verimli oluyor. Aile yanında illa ki misafir geliyor bsy oluyor bölünüyor çalışma.
Evet bizim bölümün durumu da öyle mezun çok alım az olunca belli puanda yığılma yapıyor ve sonuç kötü oluyor. İnşallah bu sefer olur ne diyeyim. Teşekkür ederim.Haklısınız anlıyorum ama alımlar az ve mezun çok. Bir yakınım edebiyat mezunu yıllardır atanamiyor girdi bir ise çalışıyor hala kpss sınavına giriyor. Herkes mesleğini yapmak istiyor ama ülkenin durumu malum.
Canım benim çok iyi biliyorum zor bir durum ama lütfen üzülme. Senin sağlığın ve psikolojin önemli. Seneye olur inşallahKPSS’ye bu yıl üçüncü defa girişim ve yine olmadı maalesef. O kadar büyük mutsuzluk ve hayal kırıklığı var ki bunu anlatmam imkansız. Sabahtan bu yana ağzıma bir lokma dahi girmedi ve geçmeyen bir baş ağrısı.
Annemin üzülmesini istemiyorum o da çok üzüldü. İyice umutsuzluğa kapıldı artık.Olacağına dair inancını yitirdi resmen.
Bugün morale çok ihtiyacım var gerçekten. Bu şekilde benim gibi olup atanan varsa da ne yapmam konusunda nasıl çalışmalıyım fikrinde bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.
Günde kaç saat calisiyordunuz çok merak ettim2007 yılında KPSS’den Türkiye derecesi yaptım ve atandım. Bölümüm yıllarca sıfır çeken bir bölümdü, ben yine de çok çalıştım ve 30 tane alımın içerisine girmeyi başardım. Nasıl yaptım, çok ama çok çalıştım. O yıl yurtta kaldım, dershaneye gittim, dershanenin bütün etütlerine katıldım, eve hiç gitmedim ( evim 1 saat uzaklıkta olmasına rağmen ) annem-babam beni ziyarete geliyorlardı arada. Yani çalışmak gerçekten başarı getiriyor. Tamamen KPSS’ye odaklanıp tam gaz çalışmak. Başka yöntem olduğunu da sanmıyorum.
İnşallah olur çok teşekkür ederim desteğiniz için.Canım benim çok iyi biliyorum zor bir durum ama lütfen üzülme. Senin sağlığın ve psikolojin önemli. Seneye olur inşallah
Mezuniyetinden 10 yıl sonra alan sinavi ilk geldiği sene 2 cocukla atandi arkadaşım. Vazgecmeyin. Ben 3. Girişimde atandim.plan program yaparak calismaktan vazgecmeyin. Kendinize olan inancınızı asla yitirmeyin.KPSS’ye bu yıl üçüncü defa girişim ve yine olmadı maalesef. O kadar büyük mutsuzluk ve hayal kırıklığı var ki bunu anlatmam imkansız. Sabahtan bu yana ağzıma bir lokma dahi girmedi ve geçmeyen bir baş ağrısı.
Annemin üzülmesini istemiyorum o da çok üzüldü. İyice umutsuzluğa kapıldı artık.Olacağına dair inancını yitirdi resmen.
Bugün morale çok ihtiyacım var gerçekten. Bu şekilde benim gibi olup atanan varsa da ne yapmam konusunda nasıl çalışmalıyım fikrinde bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.
2013 mezunuyum bir anneyim bu sene umutlyydum iyi de geçmişti benim de olmadı benimde moralim bozuk çokKPSS’ye bu yıl üçüncü defa girişim ve yine olmadı maalesef. O kadar büyük mutsuzluk ve hayal kırıklığı var ki bunu anlatmam imkansız. Sabahtan bu yana ağzıma bir lokma dahi girmedi ve geçmeyen bir baş ağrısı.
Meslektaşmışız ne güzel. Elbette doğru söylüyorsunuz ama gerçekten özellerin durumu hiç iç açıcı değil ben hem mesleğimi yapmak hem de yaptığım mesleğin hakkını haklı şekilde almak istiyorum. Zor bir yol biliyorum ama bırakmakta istemiyorum.Edebiyat mezunusunuz tıpkı benim gibi :)
Ancak şunu söylemek istiyorum tek yol memurluk değil bu meslekte bunu unutmayın. Dergide, kitap evinde, kütüphanede çalışabilirsiniz. Mesleğinizi yapmak istiyorsanız ve meslekte başarılıysanız özel bir okulda da çalışabilirsiniz. Bana sorarsanız tek çarenizin memurluk oldugunu aklınızdan çıkartın. Sonuçta öğretmenlerin durumu belli.
Hem sizin hem de arkadaşınız adına çok ama çok sevindim. Canı gönülden tebrik ederim. İnşallah atananlar kervanına girmek bana da nasip olur şu an tek temennim bu.Mezuniyetinden 10 yıl sonra alan sinavi ilk geldiği sene 2 cocukla atandi arkadaşım. Vazgecmeyin. Ben 3. Girişimde atandim.plan program yaparak calismaktan vazgecmeyin. Kendinize olan inancınızı asla yitirmeyin.
Çok üzüldüm sevgili meslektaşım inşallah gönlünüze göre olur ve atanırsınız siz de2013 mezunuyum bir anneyim bu sene umutlyydum iyi de geçmişti benim de olmadı benimde moralim bozuk çok
O zorlu sureci inanilmaz bir psikolojik baskiyla nasil yasadim .. Oh be diyeceginiz gunler gelecek inşallahHem sizin hem de arkadaşınız adına çok ama çok sevindim. Canı gönülden tebrik ederim. İnşallah atananlar kervanına girmek bana da nasip olur şu an tek temennim bu.
İnşallah aminn çok ama çok teşekkür ederim.O zorlu sureci inanilmaz bir psikolojik baskiyla nasil yasadim .. Oh be diyeceginiz gunler gelecek inşallah