- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.929
- 408
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim desteğiniz ve verdiğiniz bilgiler için. Ne güzel siz atanmışsınız. İnşallah sizin de gönlünüze göre olsun.İnşallah gönlünüze göre olur. ben 2011 de mezun olduğumda atanmıştım tek hayalim meb de öğretmen olmaktı. Sonra 2 sene çalıştım istifa ettim kurum değiştirdim. Tde bölümlerinden üniversiteler okutman da alıyor. Arada ilanlar görüyordum. Sanırım lisansta türk dili dersi veriyorlar okutmanlar. Onları da değerlendirebilirsiniz belki, başarılar![]()
Gerçekten atanması çok zor bir bölüm helal olsun kuzeninizin eşine. İnşallah ben de bir gün atanabilme sevincini yaşarım.Pes etmekle olmuyor ama insan illaki simdi napcam diye cok uzuluyor. Ama yeniden ayaga kalkiyor mecburen. Kuzenimin esi iktisat mezunuydu, atandi ve iyice yukseldi isinde. Hem de atamasi zor bi bolumdu. Vazgecmeyin...
Ahh inşallah çok teşekkür ederim sizi de tebrik ederim puanınız gayet iyi bence inşallah atanırsınız.Ben bile sifir matematikten 13-14 nete gelebilip, 83 kusur (cok harika bi puan degil ama umarim bana yeter) alabildiysem herkes yapar. Siz 80 almissiniz bir dahakine bu temelle, uzerine katip cok yuksek bi puan alabilirsiniz. Gercekten yilmadan, bikmadan calisarak...
Ne güzel sizi de tebrik ederim bazı şeyler kaygıyı kafadan atınca daha rahat oluyor diye tahmin ediyorum.Bende yıllarca kpss girdim yani 2 kere girmiştim b grubu 2 yılda bir yapılıyordu. 4 sene gitti kafadan. Sonra mesleğimi farklı şekilde geliştirmeye başladım o sırada farketmeden kendime başka yol çizmişim bile kafa rahat hayatımın tek çıkışı bu sınav fikri kaygısı yok. Öylesine girdiğim ve kadro açılması imkansız dedikleri bölüme kadro geldi atandım. Binlerce kez deneyimlediğim birşey varsa o da vazgeçtiğin sahalar senindir.
Herseyin hayırlısı sağlıklısın annem yanında yüne çalışırsın zor bir durum ama kazandığın zaman ki halini düşün motive olKPSS’ye bu yıl üçüncü defa girişim ve yine olmadı maalesef. O kadar büyük mutsuzluk ve hayal kırıklığı var ki bunu anlatmam imkansız. Sabahtan bu yana ağzıma bir lokma dahi girmedi ve geçmeyen bir baş ağrısı.
Annemin üzülmesini istemiyorum o da çok üzüldü. İyice umutsuzluğa kapıldı artık.Olacağına dair inancını yitirdi resmen.
Bugün morale çok ihtiyacım var gerçekten. Bu şekilde benim gibi olup atanan varsa da ne yapmam konusunda nasıl çalışmalıyım fikrinde bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.
Ne güzel kardeşiniz adına çok sevindim. Buna gerçekten ben de çok inanırım her şeyin bir sebebi ve zamanı var onu bekliyorum galiba.Teselli olur mu bilmem ama benim kardeşim. Tarih öğretmenliğinden 6. Girişinde kazandı. O zamana kadarda tep kıl payı kaçırdı. Ama gittiği yerde de eşiyle tanştı. Oda oraya aynı yıl atanmıştı. Hayatta herşeyin bir sebebi olduğuna inanırım. Üzülmeyin.
Bende kpss degil ama adli hakimlik sinavini kazanamadim.bu yil tekrar deneyecegim.4 ay gibi bir surem var.Cok umutlu degilim ama en azindan elimden geleni yapmis olmanin ic huzurunu istiyorum.. Pes etmeyin olana kadar savasin insallah bir sonrakinde atanirsiniz
Çok teşekkür ederim desteğiniz için çok şükür annemiz başımızda onunda üzülmesini içten içe kaldıramıyorum. Babam iki yıl olacak vefat edeli o da çok isterdi atanmamı o da olmayınca annem üzülmesin diye gayret gösteriyoruz ama bazen yapamıyoruz.Herseyin hayırlısı sağlıklısın annem yanında yüne çalışırsın zor bir durum ama kazandığın zaman ki halini düşün motive ol
Ben en mutsuz ve çaresiz hissettiğim zaman çok şükür saglıgımıZ yerinde diyorum bunu aklıma getiriyorum benim çok arkadasım var yıllarca çalışıp sonra atanan çocukları olup atananÇok teşekkür ederim desteğiniz için çok şükür annemiz başımızda onunda üzülmesini içten içe kaldıramıyorum. Babam iki yıl olacak vefat edeli o da çok isterdi atanmamı o da olmayınca annem üzülmesin diye gayret gösteriyoruz ama bazen yapamıyoruz.
Teşekkür ederim.Konu sahibine de size de başarılar dilerim. Bir konuda size soru sorabilir miyim? Idari hakimlik daha mi zor?
4 kez iibf mezunu bir yakınım idari hakimlik için uğraşıyor. Bu yıl yazılı sınavı geçti ama mülakatı geçemedi.
Onun hedefine odaklanmasını takdir ediyorum ama bir dahaki görüşmemde alternatif kariyer planları konusunda konuşmak istiyorum çünkü.
Çok tebrik ederim sizi. Peki branşınız ne sorabilir miyim? Nasıl bir çalışma stratejisi ile ilerlediniz? Dersaneye gittiniz mi yoksa evde mi hazırlandınız?Ben Ankarada bir kurumda çalışıyorum şuan, 2014 yılında atandım ve 4. Senede ancak atandım puanlarım şöyleydi
1. 67
2. 75
3. 76
4. 91
Evet 91 ile atandım umutsuzluk kamçım oldu seni çok iyi anlıyorum ama 80 alan biri 87 de alır yeter ki iste, olumsuz düşüncelerden sıyrıl Yada onları kılavuzun yap emin ol olmayacak bişi yok
Çok şükür doğru söylüyorsunuz. İnşallah ben de hayırlısı ile atanabilirim.Ben en mutsuz ve çaresiz hissettiğim zaman çok şükür saglıgımıZ yerinde diyorum bunu aklıma getiriyorum benim çok arkadasım var yıllarca çalışıp sonra atanan çocukları olup atanan
Çoğumuzun başından geçti bu durumlar ama emin olun bunda da bir hayır vardır böle düşününKPSS’ye bu yıl üçüncü defa girişim ve yine olmadı maalesef. O kadar büyük mutsuzluk ve hayal kırıklığı var ki bunu anlatmam imkansız. Sabahtan bu yana ağzıma bir lokma dahi girmedi ve geçmeyen bir baş ağrısı.
Annemin üzülmesini istemiyorum o da çok üzüldü. İyice umutsuzluğa kapıldı artık.Olacağına dair inancını yitirdi resmen.
Bugün morale çok ihtiyacım var gerçekten. Bu şekilde benim gibi olup atanan varsa da ne yapmam konusunda nasıl çalışmalıyım fikrinde bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.
Doğru söylüyorsunuz inşallah bu kadar beklememin sonu hayır olur güzel olur.Çoğumuzun başından geçti bu durumlar ama emin olun bunda da bir hayır vardır böle düşünün
Sıfır netten 13 14 nete gelene kadar nasıl çalıştınız hangi kaynaklardan faydalandınız özel ders yada dershane desteği aldınız mı bende 0 dan başladım biraz ilerledim ama yeterli değil tabiBen bile sifir matematikten 13-14 nete gelebilip, 83 kusur (cok harika bi puan degil ama umarim bana yeter) alabildiysem herkes yapar. Siz 80 almissiniz bir dahakine bu temelle, uzerine katip cok yuksek bi puan alabilirsiniz. Gercekten yilmadan, bikmadan calisarak...
Benim kuzenim 13. Senesinde atandı, olmaz diye bişey yok, kaderinde varsa mutlaka olacaktır , sadece zamanı belli değil