5 yıllık evliyim.son 3 yıla 2 ameliyat ve 2 tüp bebek sığdırdım.ilk tüp bebekte enfeksiyon kaptım.1 yılın sonunda ameliyat olmak zorunda kaldım.bu arada tüplerimi kaybettim.artık tüp bebekten başka şansım yoktu.2. denememize öyle umutla başlamıştımki.bu sefer olacaktı.herşey çok yolunda gitti.zaten kısa protokol olduğu için tedavimin 12. gününde yumurtalarım toplanmıştı.13 adet olduğunu söylediler.çok sevindim.ama sadece 1 tane iyi kalite 2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.yinede içimde çok güzel hisler vardı.inanıyordum.bu sefer olacak diyordum.tedavi su gibi akıp geçti.ama olmadı.sonucu öğrenmeye 1 gün kala lekelenme tarzında kanamam geldi.belki tutunma kanamasıdır diye kendimi avuttum.bugün negatif sonucu aldık.dondurulmuşlarımda olmadığından daha çok yıkıldım.şimdi ne yapacağımı nasıl kendimi toparlayıp tekrar umutlanabileceğimi bilmiyorum.tedavi sırasında yine sağ tarafta kist var dediler.yapışıklıklar var dediler.zaten ameliyattan 2 ay sonra tüp bebek denemiştik.nasıl çıktı yine bu şeyler anlamadım.şimdi birde maddi olarak kendimizi hazırlamamız lazım.kafam nasıl karışık anlatamam.bir yandan tekrar denemek istemediğime karar veriyorum.bir yandanda acaba hangi merkez daha iyi diye düşünüyorum.bu sefer çok iyi bir doktor ve merkez olmalıki herşey baştan iyi araştırılıp öyle tedavi başlasın.lafı çok uzattım.kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.