• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine olmadı :(

sena81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
478
2
96
Konya
5 yıllık evliyim.son 3 yıla 2 ameliyat ve 2 tüp bebek sığdırdım.ilk tüp bebekte enfeksiyon kaptım.1 yılın sonunda ameliyat olmak zorunda kaldım.bu arada tüplerimi kaybettim.artık tüp bebekten başka şansım yoktu.2. denememize öyle umutla başlamıştımki.bu sefer olacaktı.herşey çok yolunda gitti.zaten kısa protokol olduğu için tedavimin 12. gününde yumurtalarım toplanmıştı.13 adet olduğunu söylediler.çok sevindim.ama sadece 1 tane iyi kalite 2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.yinede içimde çok güzel hisler vardı.inanıyordum.bu sefer olacak diyordum.tedavi su gibi akıp geçti.ama olmadı.sonucu öğrenmeye 1 gün kala lekelenme tarzında kanamam geldi.belki tutunma kanamasıdır diye kendimi avuttum.bugün negatif sonucu aldık.dondurulmuşlarımda olmadığından daha çok yıkıldım.şimdi ne yapacağımı nasıl kendimi toparlayıp tekrar umutlanabileceğimi bilmiyorum.tedavi sırasında yine sağ tarafta kist var dediler.yapışıklıklar var dediler.zaten ameliyattan 2 ay sonra tüp bebek denemiştik.nasıl çıktı yine bu şeyler anlamadım.şimdi birde maddi olarak kendimizi hazırlamamız lazım.kafam nasıl karışık anlatamam.bir yandan tekrar denemek istemediğime karar veriyorum.bir yandanda acaba hangi merkez daha iyi diye düşünüyorum.bu sefer çok iyi bir doktor ve merkez olmalıki herşey baştan iyi araştırılıp öyle tedavi başlasın.lafı çok uzattım.kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.

5 yıllık evliyim.son 3 yıla 2 ameliyat ve 2 tüp bebek sığdırdım.ilk tüp bebekte enfeksiyon kaptım.1 yılın sonunda ameliyat olmak zorunda kaldım.bu arada tüplerimi kaybettim.artık tüp bebekten başka şansım yoktu.2. denememize öyle umutla başlamıştımki.bu sefer olacaktı.herşey çok yolunda gitti.zaten kısa protokol olduğu için tedavimin 12. gününde yumurtalarım toplanmıştı.13 adet olduğunu söylediler.çok sevindim.ama sadece 1 tane iyi kalite 2 tane orta kalite embriyo yerleştirildi.yinede içimde çok güzel hisler vardı.inanıyordum.bu sefer olacak diyordum.tedavi su gibi akıp geçti.ama olmadı.sonucu öğrenmeye 1 gün kala lekelenme tarzında kanamam geldi.belki tutunma kanamasıdır diye kendimi avuttum.bugün negatif sonucu aldık.dondurulmuşlarımda olmadığından daha çok yıkıldım.şimdi ne yapacağımı nasıl kendimi toparlayıp tekrar umutlanabileceğimi bilmiyorum.tedavi sırasında yine sağ tarafta kist var dediler.yapışıklıklar var dediler.zaten ameliyattan 2 ay sonra tüp bebek denemiştik.nasıl çıktı yine bu şeyler anlamadım.şimdi birde maddi olarak kendimizi hazırlamamız lazım.kafam nasıl karışık anlatamam.bir yandan tekrar denemek istemediğime karar veriyorum.bir yandanda acaba hangi merkez daha iyi diye düşünüyorum.bu sefer çok iyi bir doktor ve merkez olmalıki herşey baştan iyi araştırılıp öyle tedavi başlasın.lafı çok uzattım.kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.

cok gecmıs olsun arkadasım umutsuzluga kapılma benımde ıkıncı denemem olcak bende ılklerını 3 aylıken kaybetım ama umutsuzluk olunca olmuyo allah buyuk nerde yaptımıstın tedavini

Çok geçmiş olsun arkadaşım çoğumuz bir bebek sahibi olabilmek için fazla çabalayanlardanız. Bizimde şansımız böyleymiş... Ama umut tükenmez. Maddi ve manevi kendini hazır hissettiğin an tekrar dene yılma tükenme Laboratuarı en iyi olan merkezi seçmeye çalış en önemliside deneyimi en fazla olanını. 3. denemende inşallah bebeğine kavuşursun arkadaşım bizimlede burda paylaşırsın

cevaplar için teşekkürler kızlar şuan kötüyüm tabi ama düzelecek.hangi merkez daha iyi nasıl karar vericem.bu sefer iyi bir yer olmalı.merkezler hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım benim çok üzüldüm ben senden çok ümitliydim neyse canım kendini çabuk toparlamaya çalış herşeyde bir hayır vardır inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlara bizlerde sahip oluruz ümidimizi kaybetmeyelim

merhaba sena81 geçmiş olsun canım benimde bir aşılama negatif,iki tüp bebek ve herikisinde de hamile kaldım ama malesef her ikisinde de düşük yaptım.hatta doktorumada dedimki keşke tutmasaydılar .bu yaşadıklarım bana dahada acı geldi.yaptırana kadar zahmet ,çile stres , sonrasında test günü mutluluk ve altı hafta sonra büyük yıkım.bu duyguyu her iki denemede yaşamış olmam beni psikolojik bunalıma soktu .ya beterin beteri var canım...

canım arkadaşım çoookk üzüldüm ben senin bu sefer tutacak diye çokk inanmıştım kendini çok üzme dicem ama benim sadece yumurtam toplandı içi boş dediler çokk üzülmuştüm ama allah sabrını veriyor sen işallah yine kendini toparla rabbim senin emegini boşa çıkarmaz dün senin sonuç çıkacak diye nete en az 20 kez girdim ben derdi veren allahım dermanınıda verir diyorum burda bir söz okumuştum çok begendim ..RABBıM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE ...HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE ...canım arkadaşım gönlünden geçen hakkında hayırlı olsun işallah............

senacım çok geçmiş olsun arkadaşım ama allahtan umudunu asla yitirme bebeğini aramaktan vazgeçme maddi yönden haklısın şu kısa dönem için okadar parayı toparlayıp drun avuçlarına dökmek hakikaten çok zor heleki kendi yağınla kavrulanlar için ama son kuruşuna kadar dene canım allah büyüktür benim eşim alyansını bile sattı bebeklerimiz için çok şükürki yaradanım çok görmedi bize onları diliyorumki seninde emeklerinin karşılığını mutlaka verecektir sonunu düşün bitanem kucağına alacağın güzel meleğini ozaman herşeyi unutacaksın ama asla yılmak pes etmek yok tamammı tatlım allah yardımcın olsun canım

kızlar çok iyisiniz inanın destekleriniz için çok teşekkürler.

canım hakkında hayırlısı olsunnnn

dıcek bısıı bulamıyorum aynı acıları hepımız yasadık ben ıkı ay sonra 7.tup bebek denemem olucakkk allahım sabır versın bırgun hepımız anne olucaz bılıyorummmmm onemlı olan pes etmemek

canım lütfen kendini yıpratma herşey olacağına varıyor.su akıp yolunu buluyor elimizden gelen sadece mücadele ve sabretmek.rabbim bebişlerinin rızkını verir maddi açıdan toparlarsın inşallah.benimde cok iyi araştırılmadan yapılan 2mikro 1dondurulmuş var.tabiki sonuç negatif ama durmak yok yola devam dedim 3.mikro için mayada başlıcam canım.inşallah en kısa zamanda sende başlar ve burdan hamile oldugunu hayırırsın bize.3.deneme nedir ki daha yolun başındayız.bak seda 7.yi deniyor.helel olsun pes etmemiş.sakın canım pes edip umutlarını tüketme.:teselli:

canım çok üzüldüm ne diyecegimi bilmiyorum allah sana sabır versin güç versin ki tekrar bu yolda yürüyesin

canıım kaderdaşım..

3 tane negatif tüp bebek yaşadım..seni çok iyi anlıyorum. çok kaliteli embriyo ve rahim kalınlığı iyi olmasına rağmen yine de olmadı..şimdi dr.hem laaparoskopi hemde histeroskopi aynı anda yaapalım ve ne olduğunu görelim diyor eğer tüplerinde tutunmayı engelleyen bir durum varsa belki hasarlı tüpü de alabiliriz diyor..başka doktorlarla görüşeceğim..bakalım neler olucak..o sonuca geçekten tahamül etmek ve kabul etmek çok zor ama insanoğlu nelerle uğraşıyor..güçlü olmak gerekiyor...Allah bu çektiğimiz sıkıntılaara diliyorum en hayırlı evlatları verir...

arkadasım cok gecmıs olsun allahtan umıt kesılmez allah ınsallah hepımıze bırer bebıs nasıp etsın bı de bı sey sorcam tup bebek yapıp ordanmı enfeksıyon kapıp amelıyat olup tupllerın gıttı eger oyleyse bu cok tehlıkelı bı sey bu tup

mrb canim inanki cok uzuldum bu ara girmemistim gormemisim yeni haberim oldu cok uzgunum senin adina
allahim sana maddi manevi her anlamda guc versin ins
vardir bir bildigi rabbimin saglik olsun uzme kendine

arkadasım cok gecmıs olsun allahtan umıt kesılmez allah ınsallah hepımıze bırer bebıs nasıp etsın bı de bı sey sorcam tup bebek yapıp ordanmı enfeksıyon kapıp amelıyat olup tupllerın gıttı eger oyleyse bu cok tehlıkelı bı sey bu tup

arkadasım soruma cevap alabılırmıyım cok mera edıyom

Canınız sağ olsun canım allah başka dert vermesin.Azcık zamana ihtiyacım var canım.İnşallah bi dahakı tedavin son olurda alırsın artık bebelerini kucagına..

arkadasım soruma cevap alabılırmıyım cok mera edıyom

ilk tüp bebek tedavimde yumurta toplama işlemi sırasında enfeksiyon kapmışım.sonra 20 gün hastanede yattım.sürekli ateş vardı.sonra 4 ay sonra geçti.enfeksiyon okadar kaplamışki.yaklaşık 1 yıl sonra ameliyat oldum.tüplerimde hidrosalpenks vardı.yumurtalıklarımdaki enfeksiyon kist gibi abse yapmış.açık ameliyat oldum.Allah kimsenin başına vermesin.benim çok geç teşhis edildi.

Back
X