Merhabalar canım arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir.beni tanıyorsunuzz ASPENDOSSS.....adımı degiştirmek zorunda kaldm ...siz okuduktan snr tekrar silicemm...ev tuttuk ve eşimle şuanda iyi gidiyor evlilik kendi halimizdeyiz.sorun şu ; bunlar ailece yıl başı kutlaması konusunda çok sonderece takıntılı insanlar..eşimde çok önemsiyor her yıl ailesiyle kutluyorr evliligimin 1.yılında bende katılım eşimlee.2.yılında gitmek istemedeim her yılbaşında ailenle olmak zoorunda deilim kiiii kaldıkii sülalecee aşırı derecede alkol alıyorlar kendilerinden geçiyorlarrr .......benim yaşam tarzım çokkkk farklı oldugu için kaldıramıyorumm .eşimde benim istememe ragmen yılbaşı gecesi kapıyı çarptı çıktıı tabi sabah dönüşnde kıyamet kopardm bribirimize girdikk felakettiii.bu senede herşey yolunda gidiyor tekrar huzursuz olmayalım hayatım deyip yalvardım resmen başbaaşa olalımm birlikte geçirelim evimizde olalım diyorum.yokkkkk illaki ailesiyle geçirmemiz lazım mışş onlarda bu gelenekmişş yıl başında tüm aile mutlaka toplanırmışş da falan filann.O KADAR zoruma gidiyorki anlatamam ve o ortamda olmak istemiorum eşimin aileside geçen yıl büyük bi kavga yaşadıgımızı bilmelerine ragmen ogullarını davet ediyorlarr.ben ne yapıcam gitmek istemiyorumm ....ama eşimle huzursuz olmakta istemiyorum
Son düzenleyen: Moderatör: