Yine Sizlerin Fikirleri Lazım 😕

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
Merhaba arkadaşlar,
Diğer arkadaşım bitti bu sefer başka bir arkadaşım için konu açıyorum kendisi erkek ama.iyi bi insandır kendide kız arkadaşıda.
Bu arkadaşım üniversite son sınıfta okuyor.Bi kız arkadaşı var başka üni de 7 aydır birlikteler.Kız biraz kıskanç ama gerektiği yerlerde.Bana karşı herhangi bi kıskançlığı olmadı çünkü.Arkadaşımla sabah kavga etmişler.
Sebebine gelince çocuğun sınıfında bi kız var.Onu bende gördüm ve kimin ilişkisinin bittiğini ya da tartışma çıktığını duysa hemen akbabalık peşine düşüp kendisi yazıyor oğlanlara.1 gün bile geçmeden hemde.
Bu arkadaşımla sevgilisi küsmüşlerdi 3 gün.Çocukta ikisinin fotolarını kaldırmıştı o süreçte.Bu sınıfındaki kız tabikide fırsatı kaçırmadı.Neden ayrıldınızla başlamış hemen baya baya sohbet etmişler ama iki arkadaş gibi değil çünkü kız çocuğun sevgilisini kötülemeye çalışmış konuşmaları gördük.Daha sonra barıştıklarında arkadaşımın kız arkadaşı o kızı her yerden sildirdi selamı sabahı dahi kestirdi.Ama kız umudu kesmedi.Israrla hem instadan hem faceten yeniden istek yollamış dün.Kız arkadaşta çıldırmış artık kendi hesabından kıza mesaj atmış yazdığı aynen şu
“Bak arkadaşım ......’dan(sevgilisi) her türlü ortamda sanal reel uzak durmanı istiyorum.Umudun falan varsa kalmasın.” Çocuğa söylememiş o kıza yazdım diye.Kız bu sabah arkadaşıma yazmış.Sevgilin böyle böyle bana mesaj attı aciz mi kendisi diye.Tabiki bizimkiler kavga etti.Kız çıldırdı.Çocuk beni rezil ettin falan diye üstüne gidince epey tartıştılar.Her ikisiyle de ayrı ayrı uğraşıyorum ama sakinleşmiyolar.Sizce ne yapmalıyım sizce nasıl düzelticem aralarını?o kızın amacıda buydu zaten diye düşünüyorum.Nasıl sakinleştiricem kızı ?

Neden arkadaşlarınız doğru düzgün ilişki yaşamayı beceremiyorlar? Fotoğraflar silinecek kadar küsülüyorsa 3 gün sonra neden barışıyorlar? 3 gün sonra barışacaklarsa fotoğraf silip herkese duyurmanın anlamı ne?
Erkek olan arkadaşınız da hiç masum değil. Herkes kızın sevgilisinden ayrılana sardığını biliyorsa o da biliyordur o zaman neden konuşuyor?

Siz bence karışmayın zira ne sizi ne de burada verilen akılları dinliyorlar diğer konularınızdan gördüğümüz kadarıyla.

Çocuk konuyu kapattı tamam geçti defettim o kızı diye ama sevgilisi çıldırıyor şimdide.Nasıl bana aciz der bana yazsaydı ya keşke sana niye yazıyor gidip yüzleşicem çıkıcam karşısına diye aslında sorunumuz bu.çocuk tek bişey dahi yazarsan beni kaybedersin diyo.kız ben bunu yutamam o kızla konuşucam diyo.yani kız ona yazsa iş iyice büyümez mi?

Sanki evlilik kurtariyorsunuz. Hayır ilişki de ilişki olsa coluk çocuk işleri, uğraşma boşuna.

Çocuk doğru dürüst biri olsa 3 gün küstü diye elin kızının, sevgilisini kötülemesini dinlemezdi. :) Kalkıp bi de barışıyor böylesiyle...

Kızın diğer kıza yazmasi da tamamen kendini küçük düşürmek, aciz diyerek doğru demiş, zorunda gitmesin hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkalarının ilişkisi için vaktini hiç harcama.En sevdiğin arkadaşın bile olsa gerekeni yaparsın sonra da yoluna bakarsın.3.kişi olma sakın ilişkide.Yarın öbür gün kötü konumuna sen düşersin bizzat yaşadım bunu.Herkes kendi yoluna baksın.

sizi ilgilendirmez, arıyorlarsa kafasını dağıt geçer de gazını al yeter.bu yaşa gelmiş insanlar neden olgunlaşamıyor hala ya gerçekten yazık hale bak.

Buna benzer bir olay ben de yaşadim.
Fbden univ arkadasimin kiz arkadasi yazdi bana. Beni cocugun profilinde gormus kiskanmisti. Ama kizla aramizda tartisma olmamisti.
Ben de arkadasima amlatmistim.
Kiz yazdiktan sonra kizla arkadas olduk. 11 yil surdu arkadasligimiz )))
Bence karismayin, kendileri kendi sorunlarini cozer ...

Aralarını düzeltmek zorunda mısınız ki? Bozuk kalsın bence. İkisi de birbirinden beter.

Çocuk 3 gün için "biz ayrıldık" diye reklam yapmış, akbaba olduğunu bildiği kızla özel meselelerini konuşup kıza yüz vermiş.
Diğeri gayet doğru bir tanımla "aciz" bir şekilde kıza mesaj atmış. Yaptığı şeyin anlamı şu: "ben sevgilime güvenmiyorum, ona söz de geçiremiyorum. Nolur kardeş bari sen bırak çocuğun yakasını". Kendini küçük düşürmüş.

Siz hiç karışmayın. Yarın muhteşem aşklarına kaldıkları yerden devam ederler. 2 gün sonra tekrar kavga ettiklerinde siz suçlu olursunuz.

Diğer kızın vermiş olduğu cevap vermek istediğim cevap. Arkadaşınızın sevgilisi gerçekten o kıza mesaj atarak doğru bir adım atmamış. Erkek arkadaşınız da başkasından ilgi beklercesine hemen fotoğrafları silmis. Size gelince ben sizin olayın tam olarak neresinde olduğunuzu anlamadım. İkisi arasında olan problemi biraksanizda ikisi halletse.?

Durumlara bak Ergen diyeceğim demek istemiyorum ya üniversiteye giden insanlar. Yerinizde olsam hiçbir şey karışmazdım. İkisi de saçmalıyor çünkü, üçüncü şahsı zaten konuşmaya gerek duymuyorum.

Çok karışırsan bukez senin yüzündendir kavga ederler. Ayrılan onlar toparlaması gerekende onlar. Onlara eğlence olay lazım üni stresini birbirlerinden atıyorlar. Sen kendi ilişkine bak.

En nefret ettigim sey arkadaslarimin sevgilileriyle kotu olduklarinda beni karistirmalari. Gecen biri ayrildi, kiz agladi gunlerce. Ben de kendimce akil verdim sonra kiz yine bildigini okudu yine akil istedi benden. Ben de sizin sacma sapan iliskinizle ugrasamicam deyip iletisimimi kestim. Hayir iyi gunde aramazlar istemezler. Ama ne zaman kotu gun olur akillarina gelirim. Hic karisma yorum yapma bence sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…