- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
-
Annen de ne tuhafmisben olsam saklardim giyecegim zaman çıkarırdım sadece
Devletten aldigim icin vermiyo,ki devlet vermiyoken de babandan iste diyodu. Annem para konusunda bencildir. Kendisi gezer tozar bana gelince yok der keza babam da oyle. Bu yuzden yaklasik 1 senedir cok nadir para isterim o da en fazla 50 lira verir. Her zaman duzenli degil yani,ne zaman istesem kavga cikartir baban ne gune duruyo diye.Senin durumun yok annenin 50 cift ayakkabisi var nasi oluyo bu annen sana harclik vermiyo mu? Konuya gelecek olursam sakla ayakkabini
Haydaaa verme ayakkabini sende sakla kiymetli benim icin de
Kızlar merhaba.
Bi önceki konumda annemle olan sorunlarımı anlatmıstım. Bugun de yeni bir sey cıktı. Erkek arkadasım aynı ayakkabıdan ikimize de aldı,dikkatli kullanmaya ozen gosterelim dedi tamam dedim. Fakat gelin gorun ki bu ayakkabı alındıgından beri annem ne zaman dısarı cıksa giyer oldu. Sanki hic yokmus baska ayakkabı gibi. Sinir oluyorum milyon defa soyledim giyme diye,tamam deyip gecistiriyo yine yapıyo aynısını. İlk alındıgında daha ben giymemisim, bu giymis cıkıyo evden. Sonra ogreniyorum ki agaca cıkıp cagla toplamıs yani guler misin aglar mısın. Ayakkabı ayakkabılıktan cikmis vaziyette. Simdi yine tartismasi oldu,aldi ayakkabilari firlatti. Belki bu bi sorun degil ama ben bu evde fikirlerime saygi duyulmamasindan yaniyorum. Ki zaten biz hep birbirimizin esyalarini kullanip giyiyoruz,ben sadece bu ayakkabiya takildim. Velhasil firlatti ve cikti evden. Haksiz miyim sizce yani istemiyorum diye bu derece fevrilesmenin bi mantigi var mi?
Kızlar merhaba.
Bi önceki konumda annemle olan sorunlarımı anlatmıstım. Bugun de yeni bir sey cıktı. Erkek arkadasım aynı ayakkabıdan ikimize de aldı,dikkatli kullanmaya ozen gosterelim dedi tamam dedim. Fakat gelin gorun ki bu ayakkabı alındıgından beri annem ne zaman dısarı cıksa giyer oldu. Sanki hic yokmus baska ayakkabı gibi. Sinir oluyorum milyon defa soyledim giyme diye,tamam deyip gecistiriyo yine yapıyo aynısını. İlk alındıgında daha ben giymemisim, bu giymis cıkıyo evden. Sonra ogreniyorum ki agaca cıkıp cagla toplamıs yani guler misin aglar mısın. Ayakkabı ayakkabılıktan cikmis vaziyette. Simdi yine tartismasi oldu,aldi ayakkabilari firlatti. Belki bu bi sorun degil ama ben bu evde fikirlerime saygi duyulmamasindan yaniyorum. Ki zaten biz hep birbirimizin esyalarini kullanip giyiyoruz,ben sadece bu ayakkabiya takildim. Velhasil firlatti ve cikti evden. Haksiz miyim sizce yani istemiyorum diye bu derece fevrilesmenin bi mantigi var mi?
Annen seni paylaşamıyor tepkisini bu yolla göstermeye çalışıyor.
boşver kırma anneni, annenin huyunu biliyorsun sende al sakla ayakkabını
Benim napmam gerek bu durumda? Kimse cocugunu paylasamaz ama annemin hareketleri konusmalari tavirlari hep zit. Yani biri bisey yapma diyosa yapma dimi? Asla. İnadina daha cok yapiyo
Sevgilinin aldığını bilmiyor mu? Buna rağmen mi giyiyor, cevabın evetse yok artık diyecem de!
Ben olsam çok kızarım açıkcası, zaten ben annemle birlik hiç giyinmemişimdir, ne kıyafet ne ayakkabı.. İlginç geldi bana,olabiliyor demekki
Seni çok seviyorSen zıtlaşma , durgunlaş aksine moralin bozuk takıl , diplerde gibi gibi... Merak edip yanaşacak o zaman güzelce anlat ona kırıldığını , ana yüreği dayanamaz haline Çok pisim ya anneme yaparım, annem hemen sorar hiç şaşmaz burayı okusa rezil olurum
İpin ucunu kaçırmışsınız biraz,bari bazı şeyleri giymemesi konusunda uyar, annedir yine de,suyuna git, üzülmene dayanamaz sonuçtaTabiki biliyor bilmez mi hic. Sevgilimin aldigi kiyafetleri giyer ona lafim yok ama bu ayakkabi ikimizde de oldugu icin ben buna takigim. Giyme dedim diye sende benim odama girme bundan sonra dedi ve firlatti ayakkabiyi
İpin ucunu kaçırmışsınız biraz,bari bazı şeyleri giymemesi konusunda uyar, annedir yine de,suyuna git, üzülmene dayanamaz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?