Yine sorun annem.

justsmile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
163
53
48
Kızlar merhaba.
Bi önceki konumda annemle olan sorunlarımı anlatmıstım. Bugun de yeni bir sey cıktı. Erkek arkadasım aynı ayakkabıdan ikimize de aldı,dikkatli kullanmaya ozen gosterelim dedi tamam dedim. Fakat gelin gorun ki bu ayakkabı alındıgından beri annem ne zaman dısarı cıksa giyer oldu. Sanki hic yokmus baska ayakkabı gibi. Sinir oluyorum milyon defa soyledim giyme diye,tamam deyip gecistiriyo yine yapıyo aynısını. İlk alındıgında daha ben giymemisim, bu giymis cıkıyo evden. Sonra ogreniyorum ki agaca cıkıp cagla toplamıs yani guler misin aglar mısın. Ayakkabı ayakkabılıktan cikmis vaziyette. Simdi yine tartismasi oldu,aldi ayakkabilari firlatti. Belki bu bi sorun degil ama ben bu evde fikirlerime saygi duyulmamasindan yaniyorum. Ki zaten biz hep birbirimizin esyalarini kullanip giyiyoruz,ben sadece bu ayakkabiya takildim. Velhasil firlatti ve cikti evden. Haksiz miyim sizce yani istemiyorum diye bu derece fevrilesmenin bi mantigi var mi?

Demekki annen çok beğenmiş.al aynısından hediye ediver.nolur bukadar basit sebeplerden annelerle atışmayalım.haklısın ama anne işte..

Alabilcek durumum yok ki. Ogrenciyim annem de harclik vermez zaten, devletten aliyorum ogrenim kredisi o da bana zar zor yetiyo. İnanin 50 cift ayakkabisi vardir yani ben buna sinir oluyorum giyme dememe ragmen donup dolasip onu giyiyo.

Senin durumun yok annenin 50 cift ayakkabisi var nasi oluyo bu annen sana harclik vermiyo mu? Konuya gelecek olursam sakla ayakkabini

Senin durumun yok annenin 50 cift ayakkabisi var nasi oluyo bu annen sana harclik vermiyo mu? Konuya gelecek olursam sakla ayakkabini
Devletten aldigim icin vermiyo,ki devlet vermiyoken de babandan iste diyodu. Annem para konusunda bencildir. Kendisi gezer tozar bana gelince yok der keza babam da oyle. Bu yuzden yaklasik 1 senedir cok nadir para isterim o da en fazla 50 lira verir. Her zaman duzenli degil yani,ne zaman istesem kavga cikartir baban ne gune duruyo diye.

Annen seni paylaşamıyor tepkisini bu yolla göstermeye çalışıyor.

boşver kırma anneni, annenin huyunu biliyorsun sende al sakla ayakkabını

Sevgilinin aldığını bilmiyor mu? Buna rağmen mi giyiyor, cevabın evetse yok artık diyecem de!

Ben olsam çok kızarım açıkcası, zaten ben annemle birlik hiç giyinmemişimdir, ne kıyafet ne ayakkabı.. İlginç geldi bana,olabiliyor demekki

Benim napmam gerek bu durumda? Kimse cocugunu paylasamaz ama annemin hareketleri konusmalari tavirlari hep zit. Yani biri bisey yapma diyosa yapma dimi? Asla. İnadina daha cok yapiyo

Seni çok seviyor Sen zıtlaşma , durgunlaş aksine moralin bozuk takıl , diplerde gibi gibi... Merak edip yanaşacak o zaman güzelce anlat ona kırıldığını , ana yüreği dayanamaz haline Çok pisim ya anneme yaparım, annem hemen sorar hiç şaşmaz burayı okusa rezil olurum

Tabiki biliyor bilmez mi hic. Sevgilimin aldigi kiyafetleri giyer ona lafim yok ama bu ayakkabi ikimizde de oldugu icin ben buna takigim. Giyme dedim diye sende benim odama girme bundan sonra dedi ve firlatti ayakkabiyi

Malesef annelerimizin karakteri cok farkli. 1 saat once giydi ayakkabiyi ciktik disari suratim asik tabiki. Neden surat yapiyosun dedi ayakkabi icin dedim cunku fikirlerime saygin yok dedim. Naparsan yap deyip onden onden eve yurudu hatta bi ara kosarak gitti eve geldik baska ayakkabi giydi soylendi tabi birsuru. Sende benim odama girmiyosun bundan sonra dedi. Sonrada firlatip tekrar cikti disari giyme dedim diye sirf bunlar.

Tabiki biliyor bilmez mi hic. Sevgilimin aldigi kiyafetleri giyer ona lafim yok ama bu ayakkabi ikimizde de oldugu icin ben buna takigim. Giyme dedim diye sende benim odama girme bundan sonra dedi ve firlatti ayakkabiyi
İpin ucunu kaçırmışsınız biraz,bari bazı şeyleri giymemesi konusunda uyar, annedir yine de,suyuna git, üzülmene dayanamaz sonuçta

Bende olsam kızardım.Anneniz bu konuda haksız birde üste çıkmış, önemli birinde hediye yani bunda anlaşılmicak bişey yok bana görede.Benim annembunu yapamazdı gerçekten isteklerinize saygı yok diye düşündüm açıkcası.

İpin ucunu kaçırmışsınız biraz,bari bazı şeyleri giymemesi konusunda uyar, annedir yine de,suyuna git, üzülmene dayanamaz sonuçta

Birbirimizin esyalarini kullanma yillardir var bizde. Bunu da bana aşılayan annemdir zaten. Bugune kadar hic boyle bisey soylememistim ama ilk defa olunca ve ben defalarca kez tekrarlayinca tartistik iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…