- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- 48
- Konu Sahibi justsmile123
-
Üzme anneni canım gün gelir üzdügün icin pisman olursun ama bulamazsin. Annelere küsülmez annelere kızilmaz. Alt tarafı bir ayakkabı al aynısından ya kendine yada annene bir ayakkabı için üzme anneni kırma kalbini. Annen şimdi ondan bir ayakkabiyi esirgedigini düşünüyor olabilir ama sende şunu düşün annen seni büyütmek için kendinden esirgeyip senden esirgememistir bence üç günlük dünyada bu küçük seyler icin üzmeyin annenizi
Bence sonuna kadar haklisiniz. O kadar ayakkabisi varken ozellikle kiymetlim dediginiz ayakkabiyi giyip agaca falan cikiyorsa bilerek yapiyor demektir. Keske ayak numaralariniz farkli olsaymis. Benim annem de eskiden benimle ayni giymeye calisirdi ama benimkileri giyemezdi sadece benzerini bulursa alirdi. Cunku ben 45 kiloyken kendisi 100 kusur kiloyduHele ayak numarasi benim 35 onun 43... Neyse ki o meraklari gecti.
Geçen yıl kendime rahat olsun diye düz bir ayakkabı almıştım alırken aklıma annem geldi oda pek şikayet eder ayakkabıdan acıtıyor yoruyor diye aynısının farklı rengini de ona aldım hediye ettim. Geçen hafta orada kaldığımda gördüm ayakkabıları hiç giymemişanne ben eskittim bile niye giymedin dedim ortadakiler eskisin bunu sonra giyerim dedi ahhh be annem giy istersen bir günde parçala ne olacak... Bir anne olarak diyorum ki aynısında al hediye et üzme ne de olsa anne sende hiçmi HAKKI yok
Annemle günde en az 3-4 kere tartışırız çünkü uyuşmuyoruz gün olur ki annem kalbimi çok kırar suratım asılır bazende çıkar giderim evden ağlarım bir kenarda sakinlerim gelirim ama bagirmam anneme en fazla tamam dedim ya derim oda konu uzamasin diye. Neyse annemin siniri pek kolay geçmez ama ben sarilirim annecimm üzülüyorum bak derim sonra annemde kiyamaz ben aldigim bir cok ayakkabının resmini anneme atarım annem 37 giyer ben 39 ve eğer annem begenirse bir tanede anneme alırım bazı ayakkabilarimiz aynıdır. Birinde cok sevdigim çok değer verdiğim tunigimi annem çamaşır suyuyla karışık temizlik suyuna düşürmüş yanlışlıkla olmus görür görmez noldu buna diye sordum camasir suyu olan kovaya düştü kızım dedi canın sagolsun annecim bosver dedim ama cokta seviyordum hala icimde kaldı giyip hevesimi alamamistim bulamadimda aynisindan ama anneme bunun için kizmadim banada sevdiğimin hediyesiydi yani sana şunu soyleyeyim ben 3 günlük dünyada anneni üzme tamam tartismalar olur ama dozunu kaçırma sen onun evladisin annen alttan alamaz sen alttan almalisin niye sevgilinle kavga edince alttan almasını biliyorsundurda annene bu kadar ağır kırıcı davranıyorsun yapma ne olur dünya malı için anneler üzülmez bak ben bugün 20 yasinda bir kızın annesini kaybettiğini nasil aci çektiğini okudum ve hala ağlıyorum yaşarken kıymetini bil annenin çünkü bu dünyadan göçüp gittikten sonra herseyin olsada annenden baska bir sey düşünemezsin. Sen simdi sinirlisin sakinken düşün değer mi annemi bu kadar üzmeye diye annenle güzelce konuş ayni ayakkabıdan bir tanede sana alalim ama onun bendeki yeri ayrı o kalsin kenarda de hayır diyeceğini sanmam sinirlenmek yerine çözüm yollari bulun yoksa böyle cikmaza gireceksiniz.Hep cocuk mu alttan almalı anneniz sizi dövse bile? Ben gercekten uzuluyorum o uzulunce,ama biz olmuyoruz yani karakterlerimiz farkli. Olmuyo.. Allah korusun onlara bisey olsa cok pisman olurum biliyorum bu ihtimali dusundugumden hep alttan alan taraf benim ama insan karsilik goremeyince anne bile olsa bi yere kadar diyor. Hic
bi kavgamizdan sonra annem gelmedi hep benim gitmemi bekledi,haksiz bile olsa.
bence sorun burdaSevmiyo ve istemiyo erkek arkadasimi 2 senedir
Bana da ergenliğini ya da genç kızlığını doya doya yaşayamamış,yeni elbiseler vs alınmamış gibi geldi.Annen seni paylaşamıyor tepkisini bu yolla göstermeye çalışıyor.
Bana da ergenliğini ya da genç kızlığını doya doya yaşayamamış,yeni elbiseler vs alınmamış gibi geldi.
Kendi almış olsa belki kabul edilebilir ama sevgili hediyesi bu niye giyer ki??
Sonuçta her türlü garip geldi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?